vara me :////

Zadovolj(e)n/a v postelji.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Re: vara me :////

Neprebrana objava Napisal/-a neznankan »

belibalet7 napisal/-a:stara sem 20,moj tip 21.skupaj sma 4 leta. prejšnji teden sem na fonu od tipa neka šla pogledat in me dobesedno kap. že od poletja(julija) si skoraj vsako večer piše in klicari s eno curo (kolk sm zvedla,sta se spoznala poleti in čez slab mesec jo je moj tip kr proso za cifro,in to se dogaja še vse do zdaj. sporočil od nje ima krepko preko 1000 v par mesecih...in zvedla sm še neka...v mesiču ji je napisau,da ko grem s kolegi za 3 dni nekam,naj prie k njemu domou. ona seveda rekla ja.če bi mu šlo samo za sex,bi jo takoj podrl in konc. zdaj pa si piše in in jo kliče že od poletja??? zakaj me potem ne pusti??ali me še ima rad?? help prosim...čist uničena ;SSSS

Če bi te imel rad ne bi imel drugo - a ni logično.
Jaz bi na tvojem mestu ta momemnt spokala.
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a belibalet7 »

očitno,mu ona pomeni več po par mesicih,kar jo pozna.kot pa jaz po 4 letih ;s
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

ja, saj tako ponavadi je, ko grejo ljudje narazen (če se razhajajo zaradi druge osebe). to, da sta vidva skupaj dlje kot se onadva poznata, še nič ne pomeni.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Vseeno je ali mu pomeni več kot ti, to sploh ni pomembno. Pomembno je njegovo obnašanje, to da ti dela za hrbtom, da te primerja z belim kruhom, ki ga je vsak dan, to da te ponižuje...
Res, čimprej spakiraj kovčke in pojdi stran! Ne obračaj se nazaj pa upam da te tip ne obrne okol malega prsta z izgovarjanjem kak ni mislil nič imet z njo...Bla, bla, neumnosti, nima te dovolj rad. Če bi te imel, ne bi niti pomislil da bi se dopisoval z drugo in se dogovarjal za srečanj z drugo, ki bi potekala v znamenju sexa...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

A se ziher ne kdo norca dela :gruebel: ?
Tip, star 21 let ne briše takšnih sms-ov iz telefona? Fail :D.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

belibalet7 srečno! Pa javi kako bosta izpeljala današnji pogovor.
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LiEn »

STRAN OD NJEGA!!!! Kolkor te le noge nesejo!
Sploh ne rabim dajat razlogov zakaj ali navodil kako, ena beseda je dovolj: STRAN!!!!!!! :!:
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

so že punce vse povedle..
vseeno pa se mi zdi malo nesmiselno razmišljat v smeri, da 4 leta zanj niso pomenila popolnoma nič. to, da se je (očitno) zatrapal v eno drugo bejbo še dolgo ne pomeni, da mu vajina pretekla doživetja niso nič pomenila! ljudje se spreminjajo..
okejm, res je velik fail, da si kr nekaj dopisuje za tvojim hrbtom in na ta način kaže nespoštovanje do tebe, ampak vseeno.. včasih se poglavja pač zaključujejo, odpirajo se nova.

menda nobeni nebi blo preveč všeč, da bi se njen tip zavoljo skupnih spominov oklepal svoje zveze, po glavi in srcu bi mu pa lomastila ena druga oseba.. ali pač?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Tudi to ja. Lahko, da mu je bilo v zvezi s teboj čist okej, ampak če pride ena osebo ob kateri se ti meša in si želiš samo, da bi bila skupaj ne glede na to ali si trenutno v zvezi, je lahko takoj konec.
Samo še vedno mislim, da mu ta zveza ni kej velik pomenila glede, da ti je delal takšne stvari za tvojim hrbtom. Bilo bi drugače, če bi ti povedu in rekel, da je konec.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

če gledam,že kar nekaj časa nisma velik skupaj.to sem danes zvedela,da poleti mu splo ni bilo na morje it zraven mene.raje bi delal,sam da bi bil zraven nje ;/
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

jah tpol mu že more bit nekaj več do nje. Sam me pa res zanima zkaj je taka p***a pa ti ne upa priznati. Razen če mu je všeč, da ma na voljo dve.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^mogoče pa sam tolko, da si zazihra da bo vsaj eno mel če ga druga ne bo hotla. Kr neki, jaz bi šla vstran drgač boš še sam bolj trpela.
Yada, yada, yada...
belibalet7
Sramežljivka
Sramežljivka

ja,sej bom šla stran od njega...ampak očitno jo imajo tudi njegovi ta stari radi...en moj kolega to slišal,da je tisto en tip vprašal,če je že spala s mojim..potem pa moj "bivši" tast(fotr od tipa) reče,to se bomo že mi zmenli.. :OOOOO fak. pa "tast" ko ju videl skupaj,se kr smejal ;sss dokončno odločla,da ga sedaj pokličem,in se neki dobima,da mu dam konec..to že skor tak,ko da sm jas njegova "lubica" in ne ona
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori