Sj to sem tudi že razmišljala da bi se jezike dodatno zraven učila, edino kar je, da so ponavadi tečaji še kar dragi ... še večji problem je v tem, da še veno nisem 100% kam bi šla, ker me po eni strani vleče na filofaks, smer umetnostna zgodovina. In ker nimam splošne mature, rabim druge izpite, da bi me sprejeli (moj zdajšnji peti predmet mislim da ne velja - čisto vsak mi pravi drugače, bom še mogla biti malo sitna) ... in če se res izkaže da ta peti predmet ne velja potem se bom verjetno odločila za izpite in pustla drugo za sabo (s tem mi odpade možnost univerzitetnega študija na turistici, zaradi česar sem začela razmišljat o mediaciji, edina prednost pri njej mi je da ma vač jezikov) ... zato si zdaj razbijam glavo kaj naj nardim, ker me bo ubilo to da bom sedela na faksu pa se grizla, zakaj si nisem izbrala drugega ... to me bolj moti kot pa težavnost učenja, ker se vse da zdilat, če se malo potrudiš .....
upam da je vsaj malo razumljivo kar sem napisala
drugače pa informativni so bli pač tak ... me je malo minlo do portoroža, me lj bolj privlači (ampak sem si rekla, da ne smem gledat na to, gledat morem na to s čimer se bom celo življenje pol ukvarjala)
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.