Good luck!

sweet girl napisal/-a:js nimam takšnega problema sm vsem ki imate ljubezen na daljavo, velko sreče pa itak če se mate radi vam bo uspelo, ker saj veste kaj pravijo ljubezen premaga vse.
lp

...no kakorkoli že...zdej je gor že 2 mesca...od tega sem bla pri njemu enkrat za 2 tedna,ker zaradi faxa in stvari nimam časa,pa tudi denarja nimam tolk da bio se kr vozla sem pa tja...v glavnem zdej sem pa kr naenkrat se znašla sredi hudih dvomov o tem kk se bo vse to razpletlo...junija pride domov,pa bo do avgusta fraj...pol more pa spet nazaj...klubi gr ga vabijo da bi podpisal pogodbo...tako da ga najbrž ne bo vsaj še kako leto ali dve...mene pa skrbi in to zelo...kk naj zdržim v zvezi 3 leta,čeprav ta zveza je bol telefonska in po mejlih,vidima se ful mal...ok poleti boma skup,pa pozimi ko so fraj...ne zdi se nekot prava zveza...mam ga najrajš na svetu,želim si da bio bil za vedno moj,res idealn je...zliv se je v mojo družino,njegovi me majo čist radi,reku je da bi bil rad z mano za vedno...tut js si to želim...obenem pa me je strah občutka da se bo stvar zaradi razdalje ohladila,da bom zaman čakala 3 leta pol pa ko bo prišu domov boma ugotovila,da je vse drugače...mate kak nasvet?al pa še kako izkušnjo?_n_j_i_n_s_a_ kako kaže vama?kaj bi vi naredli?js sem tk zmedena.... 

) in ce bova kdaj slucajno sla narazen, mi ne bo zal nicesar kar je bilo in kaj sem naredil zanjo. tudi ce ti je tip ali punca sosed, lahko sreca koga drugega, in se zaljubi, ohladi.... tudi jst svojo ljubim vec kot karkoli na svetu in si zelim z njo druzine, zelim si bit z njo do konca svojih dni ampak isto kot ti ne vem kako se bo to vse koncalo.. ona se studira, ima se... par let do konca studija, tudi jst "moram cakat" da bi bila skos skupaj, pa mi ni tezko in se ne obremenjujem s takimi vprasanji kot ti. pusti casu cas, bos vidla da ko bo enkrat prisel nazaj da bo vse ok, vse tako kot je bilo..