tudi moja punca je na dunaju.. za razliko od tvojega tipa, k samo igra gor, ona zivi na dunaju.. zaenkrat nama deluje, verjamem ji ful, vem da ona tudi meni. tako, da sem preprican da me ne bo prevarala. ljubim jo in to je edino pomembno, ni vazno koliko km je med nama... tudi midva sva skos na mailu, chatu, msn-ju, sms-i... mogoce racuni "malo" trpijo, ampak... zaenkrat tako mora bit. jst nimam tazga "problema" kot si sama napisala da se bojis da bi zaman cakala... mene tega ni strah, zdj mi je lepo z njo (ceprav sva se mal zdj sprickala

) in ce bova kdaj slucajno sla narazen, mi ne bo zal nicesar kar je bilo in kaj sem naredil zanjo. tudi ce ti je tip ali punca sosed, lahko sreca koga drugega, in se zaljubi, ohladi.... tudi jst svojo ljubim vec kot karkoli na svetu in si zelim z njo druzine, zelim si bit z njo do konca svojih dni ampak isto kot ti ne vem kako se bo to vse koncalo.. ona se studira, ima se... par let do konca studija, tudi jst "moram cakat" da bi bila skos skupaj, pa mi ni tezko in se ne obremenjujem s takimi vprasanji kot ti. pusti casu cas, bos vidla da ko bo enkrat prisel nazaj da bo vse ok, vse tako kot je bilo..