Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Emina napisal/-a:Ne pusti se ji. Ostani trdna in razmišljaj o tem, da boš kmalu na svojem(saj boš,ne?)

hja no recimo. v roku 2 let- ker se mora stanovanovanjski objekt še narest. komaj čakava. držite pesti
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Emina »

Itak, da bo ratalo! Ti pa, kot sem ti že prej rekla, potrpi in se ne obremenjuj s tečno taščo. Preprosto pozabi nanjo. Ne puste se izzivati.
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Emina napisal/-a:Itak, da bo ratalo! Ti pa, kot sem ti že prej rekla, potrpi in se ne obremenjuj s tečno taščo. Preprosto pozabi nanjo. Ne puste se izzivati.

hvala za spodbudne besede, itak da se ne splača sekirat,tako da se ne bom. škoda mojih živcev sem že mojemu rekla da če ne bova šla kmalu od doma bo ena od naju pristala na psihiatriji in to ne bom jaz. danes pa ne mislim več tako- se mi ne da več. se ne splača sekirat,ker so tastari itak z drugega planeta
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Od mojega fanta mami je full super. Vse si poveva sva kot kakšni prijateljici. Včasih me polkiče ali pa popšlje sms. :D
Res full se štekava. Včasih ko me pa neki časa ni me pa kliče kdaj bom kej pripla k njim. FUll je carska.

Pa rada jo mam full.Enako njegovega atija. :oops:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ana zaspana
Sramežljivka
Sramežljivka

Jao, jao

Neprebrana objava Napisal/-a ana zaspana »

Moja tasca, hvalabogu zdaj ze ne vec, je bila pa trn v peti, ma ne to je cist premal, bila je gnila do svojega bistva.Moj ex je edincek in da bi vi vidle kako je slo, ko sem prvic prisla gor.Morala sem pokazat vse kaj znam, od kuhanja do pecenja kiflcov, mislim zenska mi dihat ni pustila.Pa mela je svoje izpade, enkrat ko sve puzzle sestavlala pa se zafrkavala, je prisla in naju je narazen posedla, da ja ne bom z njim, no pa enkrat ko sva nude spala je prisla v spalnico pa naju gledla ko da sve z marsa, dobr da sma bla pokrita:Itak bi lehk tip zaklenu pa je pozabil, ziva groza.Sej sm zrad njegove state vestice sma sla narazen, ker je men presedlo njeno obnasanje in njegova slepota za vse slabo na njegovi mami.Najrajs bi jo poslala na antarktiko brez vseh cot, nago, da bi se na led prlimala
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Re: Jao, jao

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

ana zaspana napisal/-a:Najrajs bi jo poslala na antarktiko brez vseh cot, nago, da bi se na led prlimala

:lol: :lol: Dobra ideja za mojo ex tasco. :D
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

jest bi pa svojo zdejsnjo zamenjala s svojo bivso... tasco namrec... :D
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
LORIS
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerland

Neprebrana objava Napisal/-a LORIS »

Do sedaj še nisem imela problemov s taščami in tasti... Res pa je, da sem bila tudi sama vedno prijazna in razumevajoča. Danes (ko so že tudi starejši ljudje bolj 'moderni') mislim da stereotip tašče ne drži več... No, tu pa tam se še najde kakšna izjema :hallo:
Nikoli nisem bila in nikoli ne bom ena od mnogih!
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

joj... sej se da shajat... recimo. Mal je odvisno kolk je tip navezan na svoje starse, pa od starsev in od tebe... ampak se zmeri... ne da so vse grozne... najdes pa krute izjeme kokr vids ce beres tole :D
Sej moja je cool... sam na zivce mi gre ko bi me skoz pitala, ker sm za njene pojme presuha :D
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Uporabniški avatar
tassika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Re: GROZA...

Neprebrana objava Napisal/-a tassika »

[quote="dalia24"]ja ja tašče....groza in strah! S svojima bivšima taščama sem se dobro razumela... S to zdajšnjo, pa ni vse tako pisano... Pri fantu živim okrog leto in pol in šele pred kratkim je pokazala svoj pravi obraz... Sprva ji je blo všeč vse-moja čistoča, še podobne cunje si je kupovala, lotion za telo, maskaro, vso kozmetko......Zdaj pa jo kr naenkrat vse moti.

Te čisto zastopim, tudi pri meni je podobno, s fantom sva skupaj 2 leti, živiva sicer ne skupaj, ampak jo ravno tako moti, kako kuham, ker ona to baje obvlada (pustimo to da ji je do 40 leta kuhala njena mami, ki je sedaj že pokojna), moti jo kakšen mehčalec uporabljam, čeprav ga pri sebi doma, in vedno ima ona vse prav, ker je baje starejša in več ve. Pa naj bo po njeno, sem lepo tiho, ampak ko se pa vtakne v stvari, ki jih pa jaz obvladam, sem računovodkinja, me pa pošteno zjezi, sploh, ker vem da imam jaz prav, ampak ona se ne da in ti vsiljuje svoje mnenje, dokler ne rečeš da ima ona prav. Na začetku je bila res prijazna, ampak zgleda da sva tako različna karakterja, da bi znorela če bi mogla živeti z njo.
Priporočam ti, če sta s fantom finančno zmožna, da čimhitreje odideta na svoje, preden boš ostala brez vseh živcev.
Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a reimi »

Jaz se z "bivšo taščo" nisem preveč štekala. Saj mi ni storila nič slabega, ampak vedno samo tarna in sopiha, vse ji je težko in nima avtoritete. Žal me je to odbijalo, predvsem pa stresiralo. Vsakič, ko sem prišla, me je spravila v slabo voljo. Cela družina, na čelu z mojim fantom, so jo vrteli okoli mezinca. Človek brez hrbtneice, pač. Ona se je trudla, da bi mi bila všeč, jaz pa sem tak človek, da mi vse prebrerš v obraz in verjetno je čutila, da mi ni preveč všeč. Žal, nisem hotela bit taka, ampak meni se ni dalo jokati z njo poleg tega določene stvari nisem odobravala, a sem le molčala, da se nebi vtikala v zadeve, ki se mene ne tičejo. No, zdaj je pač "bivša", tako da upam, da bo naslednja boljša! Ali pa tudi ne, saj mi je vseeno za njegove starše, važno, da je tip ta pravi!!! :)
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a satan28 »

S taščo nimava nekih problemov,živimo sicer kar blizu,
ampak sem vztrajala,da najprej pokliče,potem pa pride..vidimo se
1krat tedensko,tako,da ni neke sile.ima sicer neke finte,pa polna
je nasvetov,ampak sem jo postavila na realna tla glede vzgoje otrok
z enim stavkom"vi ste svoje otroke vzgojili,jaz bom pa svojega"..
ima pa nonstop pripombe glede mojega vege načina življenja,ko
imamo piknik vedno tarna,da ni vedela kaj naj kupi zame...ja za vraga
na vsakem pikniku je tudi zelenjava,tak da ne vidim problema...
drugače pa se ne pustim zaje***at drugim in tašča ni nobena izjema :bgdev:
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Enschede »

Jz se s svojo (bodočo? :D ) taščo dobro razumeva. :razz:

PS: Vsak začetek je težak ;)
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
Uporabniški avatar
tassika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tassika »

Točn tko je treba, že na začetku se je treba postavt zase in si pridobit respect ... :zustimm: Kako pa to, da se tikate? A vse tikate svoje tašče?

Jaz svojo kokr imava pač pogovorov vikam, to pa zato, ker mi to ostane iz službe in sem se tega tako navadila, da preprosto na to pozabim, mi pa ni nikoli rekla naj jo tikam, tako da ostajam striktno korektna.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

tassika napisal/-a:Točn tko je treba, že na začetku se je treba postavt zase in si pridobit respect ... :zustimm: Kako pa to, da se tikate? A vse tikate svoje tašče?

Jaz svojo kokr imava pač pogovorov vikam, to pa zato, ker mi to ostane iz službe in sem se tega tako navadila, da preprosto na to pozabim, mi pa ni nikoli rekla naj jo tikam, tako da ostajam striktno korektna.

Jst tut svojo taščico vikam ... :wink: čeprou imava zelo prijateljski odnos in jo tut kličem po imenu, samo jo vseen vikam, ker se mi to zdi nekako spoštljivo do starejše osebe oz. do mame mojega fanta ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Odgovori