Zanima me, ob mednožju sm začutila tako večjo bunkico (malo manjša kot frnikula)...res je da sm se brila pred kratkim..je to vraščena dlakica..ali bi me moralo skrbeti ??
HVALA <3
kitty cat napisal/-a:Da ne bom po nepotrebnem odpirala nove teme, bom kar tukaj vprašala...
Na spodnjih hlačkah imam vedno (vsak dan) beli izcedek, ki ga sicer ni veliko, razen par dni pred menstruacijo. Počasi mi to že postaja moteče, saj imam potem ves čas moker občutek spodaj, hlačk pa tudi ne morem menjavat večkrat na dan.Fantu je sicer to všeč, ker sem vlažna spodaj, ampak mene moti ta moker občutek na hlačkah. Za info, stara sem 19, menstruacijo pa imam sicer že dolgo porihtano (jemljem tabletke, zato imam menstro urejeno glede na datume).
Ima katera podoben "problem" oz. kaj bi naj to bilo?
Liefde napisal/-a:Lahko da je kašna zamašena lojnica, al pa se ti je kšna dlaka okol obrnla...
Nevarne bulice se ne pojavljajo in izginjajo, temveč le rastejo. Ne bolijo, vendar če se sicer počutiš zdrav, pa ne izginejo, se jih ne sme zanemariti. TKo da, če ne izgine pokliči zdravnika...
..Evelyn.. napisal/-a:Oj!pred parimi dnevi se mi je začelo grozno luščit v kotičku ustnic, kar je prešlo v to, da me je začelo pečt, pojavle so se razpokice(sklepam, da tud zrd mraza) in ful suhe ustnice.Sm mazala s kremo, labelo, whatever, didnt help. Včer me ustnce začnejo noro pečt, bolet in opazm, da je desna stran zgornje ustnce cela taka pomehurčkana
kar je pa svinjsko bolelo in peklo, še vedno so me cele ustnce pekle, najbl pa ta del, ponoči so te "mehurčki" al wtf so zrastl kt v eno rano čudno in zdj mam zgornjo ustnco kt la toya
![]()
a je možn, da je herpes? sam je čez pol ustnce :\ pa ponavad herpes zgleda drugače.