Preveč ljubosumna

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

silenttears napisal/-a:Hvala za razumevanje,vidim da se eni radi naslajate nad problemi drugih in ne pomagate...Ne potrebujem tvojega sarkazma...
Lp

Še vedno me zanima odgovor na določena vprašanja.

A sta šla skupaj na žur? A sta se zmenila, da se tam dobita? Ali je bilo le eno random srečanje na fešti?
In če ga ona hoče nazaj, a to pomeni, da ji bo ratalo? Seveda ji bo, če tvoj fant to hoče. A misliš da hoče?

Kako pa to, da veš toliko informacij z fešte? Ti sam povedal?

Za lažje razumevanje. Jebat ga, men se to ne zdi nič takega. Mogoče če izvem odgovore na ta vprašanja spremenim mnenje :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cllaudia »

Seyfullah napisal/-a:^^ To je očitno,ker mu ne dovoliš,da se s komerkol pogovarja :? in zgubiš nadzor sama nad sabo

mislim da sem se obrnila na ta forum zato, da bi dobila pomoč in en zato, da bi me obtoževali.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Če sama nočeš spremenit tega, ti nihče ne more pomagat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala* napisal/-a:Če sama nočeš spremenit tega, ti nihče ne more pomagat.

poskušam se. in kot sem že prej omenila...sem prišla po nasvete in ne po obtoževanja.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

cllaudia napisal/-a:
Seyfullah napisal/-a:
positive vibration napisal/-a:
Seyfullah napisal/-a:Pa povrh vsega kar so ti punce napisale se še vprašaj zakaj tok hiti domov igrice igrat :roll:

Kaj mu pa drugega preostane?

Ja sj zato pa pravm k mu skos teži :roll:

sem mogoče napisala da mu skos težim???

Ne rabiš tega izrecno napisat, je razvidno iz tvojega ravnanja, kot si ga opisala v 1.postu.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

cllaudia napisal/-a:
Seyfullah napisal/-a:
Seyfullah napisal/-a:Pa povrh vsega kar so ti punce napisale se še vprašaj zakaj tok hiti domov igrice igrat :roll:

Kaj mu pa drugega preostane?

Ja sj zato pa pravm k mu skos teži :roll:

sem mogoče napisala da mu skos težim???

Ne rabiš tega izrecno napisat, je razvidno iz tvojega ravnanja, kot si ga opisala v 1.postu.

ja..ampak ste prebrali kaj ej bilo z njim in mojo frendico??
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ne? napiš še enkrat alpa citiraj?
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

cllaudia napisal/-a:ja..ampak ste prebrali kaj ej bilo z njim in mojo frendico??

Jaz sem prebrala. Ni prav, da otipava tvojo prijateljico, ne vidim pa povezave med tem in pa tvojim teženjem, kadar se dobi s prijatelji ali klepeta s tvojo sestro.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

cllaudia napisal/-a:
Seyfullah napisal/-a:^^ To je očitno,ker mu ne dovoliš,da se s komerkol pogovarja :? in zgubiš nadzor sama nad sabo

mislim da sem se obrnila na ta forum zato, da bi dobila pomoč in en zato, da bi me obtoževali.

Evo zato pa si taka kakršna si,sploh ne prebereš vseh postov,dva nad tem k sm ga napisala sm ti hotla pomagat,ti pa sam vidš grde stvari in pol napadaš :? Svet zna bit tud lep in morš pozitivno gledat na stvari,vse k so kle poste napisale ti skušajo pomagat,ampak očitno ti nočeš pomoči!Če se že vsega zavedaš kaj počneš imaš tud moč,da nehaš s tem.To pa da otipava tvojo frendico pa sorry nism prebrala!Nevem pogovor se z njim in če se mu zdi to uredu,pa naj počne to ko bo samski!Mislm pa da bi mogla met kle tud tvoja frendica besedo vmes,če ji to ugaja pa nej bo z njo! :roll:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 13:06, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

moj je tut ratu kr od enkrat lubosumen, ker grem vsaj 1x med tednom na ornk s kolegicami si narest po svoje,al me pa ni do pozno zvečer, al ker grem usaj2x na mesc s kolegicam na polno ga zažurat, ker mi telefoni skos zvonijo,al sms al klici,ker kdaj visim na netu k čekiram al FB al mejl :roll: in sm itk ugotovila zakaj, zato k se njemu ne da več neki ful vn hodt pa po pijačah..in je folš,na use moje kolegice in na use žurke kjer se mamo supr..in pol prav,da mu je hudo sam če grem še jz skupi z njemvn..je sam reku, da bi blo njemu najbolš da bi bla skos pr njemu doma,da ve kje me ma...obratna situacija kukr pr claudiji hehe
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 21. Okt. 2009 7:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Tvoj je pa itak cel biser :rolleyes: :rolleyes:

cllaudia- kaj še delaš z njim če tvojo prijateljico boža pred tvojimi očmi?

Nič nimam proti če gre moj na pijačo s kolegico, se srečata na žurki, se pogovarjata, plešeta, dokler jo ne boža, dotika po intimnih delih, itd...
igorr
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a igorr »

ti svojega fantina že izgubljaš....in samo še nekaj malega manjka,da ga dokončno izgubiš...
pogledati boš morala vase in se znebiti vseh notranjih strahov,ki so verjetno posledica prejšnjih vez...
delati na samospoštovanju in samozavesti...
s čemer se ti bo dvignil nivo zaupanja in tolerance...
če ti to uspe bo najbrž tudi fant spremenil odnos do tebe...
in ne bo cel dan visel za računalnikom ....
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

!!!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 13:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori