pač ni dovolj zrel, da bi ti povedal, da je 'konec', ampak je rabil neko tvojo 'napako', zato verjetno niti ne posluša tvoje razlage.
sicer pa, to mi ni jasno, kako se lahko družine poznajo, spita en pri drugem, pa nista par.

softTouch napisal/-a:jullia_ napisal/-a:red_rose napisal/-a:js sm bla sveto prepricana, da enga fanta ne bom NIKOL prebolela, da bom stara 50 let pa bom se vedno zalostna ko ga bom vidla, in hodla mimo njegove hise da ga bom srecala, pa take, omg![]()
![]()
pa vem da takrat nebi nobenmu verjela ce bi mi reku da bo boljse...sem bla prepricana da js sm ga pa mela tok noro rada k noben drug, in da je on popoln
Kot da bi mene opisovala... dejansko sem imela v glavi flash, da ga bom srečevala, ko bo z družino nakupoval v Mercatorju (jaz pa seveda še vedno sama) in nato doma celo noč jokala
pomoje smo vse mele kšne take scene, tud jestsam pol te na srečo pamet sreča
MsN napisal/-a:Delno pa je 'kriva' tudi punca sama, če je tako naivno verjela, da jo ima tip rad, če ji tega v zvezi ni z ničimer pokazal. Nekatere vidijo ljubezen tam, kjer je ni. In take trpijo. In bivši tipi takih punc so prasci. One pa pozabijo, da so tudi same bolj ali manj zaslepljene po lastni krivdi, ker izgubijo glavo, ko gre za fante in zveze.