Razhod s fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

jaz po tem sklepam, da je on rabil neki razlog, da te pusti in to je bila idealna priložnost.
pač ni dovolj zrel, da bi ti povedal, da je 'konec', ampak je rabil neko tvojo 'napako', zato verjetno niti ne posluša tvoje razlage.

sicer pa, to mi ni jasno, kako se lahko družine poznajo, spita en pri drugem, pa nista par. :?
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

softTouch napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
red_rose napisal/-a:js sm bla sveto prepricana, da enga fanta ne bom NIKOL prebolela, da bom stara 50 let pa bom se vedno zalostna ko ga bom vidla, in hodla mimo njegove hise da ga bom srecala, pa take, omg :rofl: :rofl: :lach: pa vem da takrat nebi nobenmu verjela ce bi mi reku da bo boljse...sem bla prepricana da js sm ga pa mela tok noro rada k noben drug, in da je on popoln :lach:

Kot da bi mene opisovala... dejansko sem imela v glavi flash, da ga bom srečevala, ko bo z družino nakupoval v Mercatorju (jaz pa seveda še vedno sama) in nato doma celo noč jokala :D

pomoje smo vse mele kšne take scene, tud jest :D sam pol te na srečo pamet sreča

Jst sm si tud to predstavlala :D Kako se bova srečala v Mercatorju in bo on mel družino in bo vidu moje (lepše) otroke in mu bo žal hahahha :D

Drugač pa se strinjam, da je po 4 mescih lahko zveza še kako resna, še posebi, če si bla zaljubljena že dolgo prej. To je pač faza prebolevanja, sodeč po prvem postu si (avtorica teme) zelo zrela in dojameš kaj se ti dogaja, navzven zanikaš, znotraj pa veš, da se ne bo vrnil. Mislim, da je to samo faza. Ti imaš svoje življenje, imela si ga takrat, ko njega še nisi poznala in imela ga boš tudi v prihodnosti. 1 mesec, to je še čist sveža rana, čas itak vse ublaži. Ti samo nadaljuj s svojim življenjem, pa probi si zapovedat, da ne boš več jokala za njega in vedno, ko bi te oblile solze, probi zadržat. To je tvoja prva večja ljubezen, tako da je normalno, da "ne znaš" prebolevat in se ti zdi, da ne boš preživela.
June_bug
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a June_bug »

MsN napisal/-a:Delno pa je 'kriva' tudi punca sama, če je tako naivno verjela, da jo ima tip rad, če ji tega v zvezi ni z ničimer pokazal. Nekatere vidijo ljubezen tam, kjer je ni. In take trpijo. In bivši tipi takih punc so prasci. One pa pozabijo, da so tudi same bolj ali manj zaslepljene po lastni krivdi, ker izgubijo glavo, ko gre za fante in zveze.

kar ne pomeni da fant ni prasec :wink:
She's the wildest hon in the wild kingdom
She's the wildest thing to float down
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

gaby_ napisal/-a:jaz po tem sklepam, da je on rabil neki razlog, da te pusti in to je bila idealna priložnost.
pač ni dovolj zrel, da bi ti povedal, da je 'konec', ampak je rabil neko tvojo 'napako', zato verjetno niti ne posluša tvoje razlage.
Tud men se tko zdi..
manchyka22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a manchyka22 »

NOVO:

Zdravo!

Bom napisala svoj problem kar v to temo, ker gre za nekaj podobnega. Z mojim partnerjem sva bila skupaj eno leto in še nekaj mesecev, pred prazniki pa se je odločil, da želi biti sam. Tako da sva si vzela 14dnevno pauzo, nakar sva ugotovila, da drug brez drugega ne moreva, oz. da se imava še vedno rada in želiva z zvezo nadaljevati. Vse lepo in prav. Preživela sva prelepe zadnje decembrske dneve, skupaj silvestrovala in vse je bilo super. Problem pa se pojavil zdaj oz. boste vi povedali če je to problem ali ga samo jaz vidim. Zadnje tri dni se nisva nič videla, ker ni bilo časa, sva se pa zato slišala. Ampak sporočila katera mi pošlje so hladnokrvna, je zelo redkobeseden, ne napiše mi več da me ima rad, izogiba se raznih lupčkov (katere je včasih vedno mi pošiljal na koncu sporočil), na sploh pošilja takšna sporočila kot da bi se s prijateljem pogovarjal ne pa s punco. In preprosto ne vem kaj narediti. Vedno bolj se sprašujem če je njegov odnos v teh 14 dneh ko sva bila narazen se ohladil do mene, ampak po drugi strani mi ni jasno zakaj bi hotel nazaj z menoj biti (ker je on rekel da hoče da sva spet skupaj) če ne čuti več enako? Imate kakšne nasvete zame? Mene ta hladnokrvnost ubija, in ne vem kaj narediti. Naj bom potrpežljiva? Strah me je, ker sem ko sva vmes končala oz. vzela si pauzo zelo trpela in sem se zdaj v teh parih dneh spet nazaj navezala nanj in res nočm še enkrat čez ves pekel razhoda. Upam, da mi bo kdo znal svetovati. Hvala.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Jaz na podlagi treh dni neb sklepala, da te nima več rad oz. noče bit več s tabo. Počakaj še par dni, dobita se kaj, pejta na kako pijačo, sprehod...sej boš kmalu videla če je to to, ali se je res spremenil.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Fairytale*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fairytale* »

:(
Zadnjič spremenil Fairytale*, dne 02. Jul. 2010 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Been there, thought that, got over it ;)

To, da ti gre počasi, še ne pomeni, da nisi na pravi poti. Prvi dan po razhodu si verjetno nisi mogla predstavljat, da bo prišel dan, ko ne boš jokala zaradi njega. A vidiš, da napreduješ?
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a cioccolatina* »

Fairytale* čisto normalno je, da se tudi po 5 mesecih spomneš nanj, to pač pomeni, da ti očitno ni blo lih vseeno...
jz sem bla kr dolgo s svojim bivšim in kar sem se naučila po razhodu je to, da te nekje res čaka nekaj boljšega... In ne obupaj, smej se in dovoli kakšnemu lušnemu tipčku da te bolje spozna :) seveda ga ne smeš izkoristit za to, da bi z njim pozabila bivšega, sam mogoče boš pa opazila da bivši dejansko ni bil tko v redu kot je ta nov ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Pomoje da še nisi doživela hudega razhoda, ker se takrt počutš kot da si v limonadi. Tud men je nerodno k zdej pogledam nazaj, sam takrt se ti res svet sesuje... Hteo, ne hteo :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:36, skupaj popravljeno 2 krat.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori