Sexualna privlačnost al stabilna veza

Zadovolj(e)n/a v postelji.
werica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a werica »

claire napisal/-a:(jaz če bi izvedela da moj piše al pa razlaga take kot ti tu gor na forumu, ga odslovim prvo minuto. to pa zato, ker je dejstvo, da razmišljaš cel čas kako bi se z drugim f*****, doma imaš pa fanta, ki se ti verjetno niti novega sexi perila ne da kupit zanj)
:roll: :roll: :roll:

oprosti, a to je meni hinavsko!

Samo za mnenje sprasujem, kaj bom pa storila je pa moja stvar! tiste, ki imate kaj pametnega za povedati pa hvala za mnenja spet :)
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baby* »

hm če je res taka strast med vama s sodelavcem se jo lahko še nevem kako trudiš ugasnit pa ne bo šlo kar tako sploh ker se vidita vsak dan in se zadržujeta enkrat pa enostavno ne bo več šlo in se bosta prepustila....mislim da če imaš takšne občutke do njega pač pusti svojega fanta ampak pazi dobro premisli da neboš obžalovala dobro premisli kaj čutiš do fanta....
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Ko sem se jz znajdla v taki situaciji, sem bla s tistim "ta drugim"..in ugotovila, da veza s tipom tud sicer ne bi dolg preživela, tako da (lahko bi pa vseeno lepše izpeljala zadevo).. pri men ni šlo preveč za "ne zamenjaj tistega, ki ga ljubiš, z osebo, ki ti je samo všeč", ker nisem res ljubila fanta.. (škoda, ker sicer je zelo vredu dečko).
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

Ne zadovolji se z zadovoljivim....privošči sebi odlično! Tko da jst bi rekla.....go 4 it!

Itak lohk zajebeš sam "povprečno" zvezo, ki je že sama po sebi obsojena na propad....
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka

privošči si :P
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ če bi takole temo tukaj odprl moški, bi ga imele za svinjo in prasca, ki podleže prvi sexi sodelavki, doma ima pa punco. ne vem če bi vam bilo vseeno biti na mestu tega fanta, ko partnerka vsak dan razmišlja o tem, kako se bi fu**** z drugim.

da bi se pa pogovorila s fantom in mu enostavno povedala kaj in kako (ISKRENOST!!), na to pa očitno še pomislila ni. če zveza ne štima pač ne štima, ne vem zakaj za tako stvar čaka sodelavca da jo "odreši".
če bi bila ona kaj prida, bi mu že zdavnaj položila karte na mizo. ne zdaj sanjari o drugem, o katerem ima itak samo nek ideal pred očmi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Ne podpiram varanja. Res ne. In tud mišljen ni blo tko. Če prebereš prvi post, gospodična razlaga, da do ničesar ni prišlo, ker sta oba v zvezi. Tko da glede morale ma že poštiman v glavi. Samo ne ve, kako naprej. Ignorirati te občutke (čustva) ali ne. Povedati fantu ali ne.

Moj nasvet je preporost.....ne ignoriraj! Sooči se s problemom, ne zatiskaj si oči, da imaš popolno zvezo ...............Pogovori se s fantom in mu povej, kar mu pač imaš za povedati - o slabem seksu, sodelavcu in o tem, da odhajaš.........ne pa da razširi noge in čaka na odrešitev, kot si ti Claire to razumela.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

dp
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka

barbika_444 napisal/-a:Ne podpiram varanja. Res ne. In tud mišljen ni blo tko. Če prebereš prvi post, gospodična razlaga, da do ničesar ni prišlo, ker sta oba v zvezi. Tko da glede morale ma že poštiman v glavi. Samo ne ve, kako naprej. Ignorirati te občutke (čustva) ali ne. Povedati fantu ali ne.

Moj nasvet je preporost.....ne ignoriraj! Sooči se s problemom, ne zatiskaj si oči, da imaš popolno zvezo ...............Pogovori se s fantom in mu povej, kar mu pač imaš za povedati - o slabem seksu, sodelavcu in o tem, da odhajaš.........ne pa da razširi noge in čaka na odrešitev, kot si ti Claire to razumela.

podpis :!:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

jaz se strinjam s tabo.
ampak ona sama nikjer ne omenja da pa bi se bilo mogoče dobro pogovoriti (vsaj jaz nisem zasledila). četudi odmislimo sodelavca, njena zveza ne štima. in je čakala in čakala tako dolgo, da ima sedaj dejanski razlog (slab sex se ji očitno ni zdel dovolj :roll: - kar bi lahko seveda z malo truda poštimala).

pri tebi me je zmotilo, da si napisala da lahko "zajebe" to zvezo. kar sem pač dojela, da vzpodbujaš skok čez plot (če bi bila že samska, ne bi več nič zajebala).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

ce sm cist iskrena pr nama spolnost tut ni ravno briljantna pa je use ostalo res super tko da nevem kolk se splaca zarad sexa se razhajat pa si probleme povzrocat...mislm, odvisn kolk ti sex pomeni
Zivljenje je piskotek!
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Take potem po 20 letih slabga seksa ratajo frigidne, depresivne in zagrenjene razočarane gospodinje. Tko da raj nared kej v zvezi s tem.

Drgač pa .... dober seks je 90% zveze.Zdej te mogoče še ne moti, ampak noč za nočjo, leto za letom.....in tako do konca žilvjenja :eek: Ne bi bla rada na tvojem mestu...
Odgovori