kakšna postava tipa vam je najbolj všeč?
-
- Sramežljivka
Guardian napisal/-a:electra* napisal/-a:to je isto če bi tipa uprašal kake ženske so mu všeč...večina bi jih reklaa da une ko majo ful hude postavce, če je možno 90-60-90...
tu je pa istoo...večina žensk bi mišičaste, z radiatorčkom, nogometnimi nogami...huhhh
Itak. 88-57-89 sploh ne pride v poštev, sem totalno resen, to ti bo čisto vsakdo rekel. Ne sme znati niti kuhati, saj mora živeti le od zraka, obvezno blond in naličena non stop, tudi ko se sredi noči zbudiš, da greš scat, potegnt ti ga mora vakumsko kot stroj in vsakič, ko ponoči nažigaš prebranac pod kovtrom, te mora še vprašati, če bi še kaj spil.
To so skromne želje vsakega moškega in to moraš sprejeti dekle...
Upam, da nisi zgolj 88-57-89
hehe maš probleme sama s sabo al kak?:D
Najbl všeč: tm nek med 185 pa 190centimetri visoko dete pa lih prou dodelano (ne preveč pa ne premau). Pač lep športn geštel.
To opisano je pač ideal, ne pomen pa to, da če bo meu kako mišico preveč al pa premau, da bo pa odletu sam zarad tega. Če štima vse ostalo, ma itak verjetn tut kej druzga na seb, kar ga nardi u nulo privlačnga.

To opisano je pač ideal, ne pomen pa to, da če bo meu kako mišico preveč al pa premau, da bo pa odletu sam zarad tega. Če štima vse ostalo, ma itak verjetn tut kej druzga na seb, kar ga nardi u nulo privlačnga.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
^^ rawrr...unedva zgori, ko ju je miikena prlimala sta hot
sicer pa mam rada visoke tipe (vsaj 190 cm), čeprou ne rečem, da nism mela tut že nižjih, sam nikol pa niso bli manj ko 10 cm višji od mene. všeč mi je, d majo vidno definicijo, ni pa potrebe po ful izrazitem 6packu. mi je raven trebuh z definicijo, roke z mal bolj izrazitimi bicepsi/tricepsi dovolj. žile so pa tut men sexy, pa niti ne vem od kje.
sj bi kr mojga smle prlepla...
evo en primerk hudga trebuščka pa rok: Tole ---> v mislih imam zadnjega od moških na tem linku
aja, zdej sm se še neki spomnla, kar sm hotla rečt. ful mi je ušeč, d tip ni vidt neki slaboten, tak, d bi se podru, če bi hotu eno povprečno suho bejbo par metrov nest u naročju.

sicer pa mam rada visoke tipe (vsaj 190 cm), čeprou ne rečem, da nism mela tut že nižjih, sam nikol pa niso bli manj ko 10 cm višji od mene. všeč mi je, d majo vidno definicijo, ni pa potrebe po ful izrazitem 6packu. mi je raven trebuh z definicijo, roke z mal bolj izrazitimi bicepsi/tricepsi dovolj. žile so pa tut men sexy, pa niti ne vem od kje.
sj bi kr mojga smle prlepla...

evo en primerk hudga trebuščka pa rok: Tole ---> v mislih imam zadnjega od moških na tem linku
aja, zdej sm se še neki spomnla, kar sm hotla rečt. ful mi je ušeč, d tip ni vidt neki slaboten, tak, d bi se podru, če bi hotu eno povprečno suho bejbo par metrov nest u naročju.
Zadnjič spremenil snezinka*, dne 09. Jun. 2009 12:31, skupaj popravljeno 3 krat.
no no msn ene par jih je blo cist normalnih.
in js sm bla v soboto na enem hudem sportnem celodnevnem tekmovanju (amaterskem, vecina od njih se samo ljubiteljsko malo vec rekreira), in so meli vsi misicaste in hude postave, tako da, mogoce pa zivimo u svetu kjer fantje malo migajo
moj recimo pac ful trenira in ma valda tako postavo, ma pa kolege doma na vasi, k vsak vikend pomagajo doma okrog hise, skoz kaj zidajo pri sosedih pa vsi delajo ipd. in morm rect da majo vsi lepo oblikovano telo, mocne roke in vse - to o cemer se govori u tej temi... ma men je neki najbolj groznega da bi biu fant ceu mlahav in mascoben, fuj 
in js sm bla v soboto na enem hudem sportnem celodnevnem tekmovanju (amaterskem, vecina od njih se samo ljubiteljsko malo vec rekreira), in so meli vsi misicaste in hude postave, tako da, mogoce pa zivimo u svetu kjer fantje malo migajo

Msn, ah, če si ti polovico svojga življenja v športu in se giblješ ceu življenje skoz kej okol športnikov, poznaš pa same take. Dobr, ne same, ampak polhn takih.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Hm, hm...idealna moška postava?
Všeč so mi "naravne" postave (torej tudi ne preveč zdefinirane ali nabildane), na katerih se vidi, da je osebek fizično sposoben in delaven.
To pomeni, da ni čisto posušen, brez vsake mišice, pa tudi da ni predebel in mlahav. Super je, če je sorazmeren (kar "naravne" postave načeloma imajo - ni zobotrebčastih nog + nabildanega zgornjega dela ... to me spominja na samca od gorile). Pri izgledu kar nekaj točk prinese tudi drža (ni fajn, če je sključena, všeč mi je pokončna in čvrsto- gibljiva (okretni gibi), a ne kot da ima štango v riti).
Všeč mi je, če "se opazi", da človek ne vlaga vse energije samo v svoj izgled in večino časa preživi v fitnesih in na raznih drugih tretmajih, zaželjeno pa je, da se opazi, da skrbi za svoje telo (da mu ni vseeno, kaj da v usta; da se giblje, ipd).

Všeč so mi "naravne" postave (torej tudi ne preveč zdefinirane ali nabildane), na katerih se vidi, da je osebek fizično sposoben in delaven.

To pomeni, da ni čisto posušen, brez vsake mišice, pa tudi da ni predebel in mlahav. Super je, če je sorazmeren (kar "naravne" postave načeloma imajo - ni zobotrebčastih nog + nabildanega zgornjega dela ... to me spominja na samca od gorile). Pri izgledu kar nekaj točk prinese tudi drža (ni fajn, če je sključena, všeč mi je pokončna in čvrsto- gibljiva (okretni gibi), a ne kot da ima štango v riti).
Všeč mi je, če "se opazi", da človek ne vlaga vse energije samo v svoj izgled in večino časa preživi v fitnesih in na raznih drugih tretmajih, zaželjeno pa je, da se opazi, da skrbi za svoje telo (da mu ni vseeno, kaj da v usta; da se giblje, ipd).
MsN napisal/-a:Ne vem, v katerem svetu živim jaz, ampak osebno v živo ne poznam nikogar, ki bi imel podobno postavo tem, ki jih lepite v tej temi. Mogoče tu in tam na ulici opazim kaj temu podobnega, a to je prava redkost.
Ja sam ti ne moreš vedeti, kaj se skriva pod majicami

^^
Se strinjam. Se mi zdi, da lepa zdefinirana postava, ni več redkost. Seveda s tem ne mislim na nabildanost, ampak na lepo zdefinirane roke, rame, hrbet, trebuh...rrr
Mislim, da so slikce nalimane v tej temi (ok, minus gospod Pitt, ki je bil najbrž tak tik pred snemanjem filma), čist realne in poznam, kar dost fantov s takimi postavami. Zadnje čase itak že vsak tretji hodi v fitnes. 
Se strinjam. Se mi zdi, da lepa zdefinirana postava, ni več redkost. Seveda s tem ne mislim na nabildanost, ampak na lepo zdefinirane roke, rame, hrbet, trebuh...rrr

nikaragua napisal/-a:mislm da je najvecji problem da vsi tipi nimajo postave take k je treba dejstvo da spijejo prevec pera! (prevec pera pa pomen da spijejo na tedn okol 20 perov)
To al pa premau športanja. Al pa kombinacija obojga.
Moj biuši je meu drop dead gorgeous postavo pa je spiu pira še i još. Sam je biu tut profi športnik pa se mu posledično ni nč poznal.

-
- Sramežljivka
ja taki ki doma dvigajo in delajo-mogoče zgleda postava lepa ko imam majico, če pa da majico dol je pa trebuh sigurn zamaščen
saj tisti ki samo delajo vendar ne gledajo kaj jejo in pijejo ne morejo imeti zdefiniranega trebuha
moj ma res zdrave prehranske navade in je res zdravo
a vam je všeč če je pod pazduho pobrit?
saj tisti ki samo delajo vendar ne gledajo kaj jejo in pijejo ne morejo imeti zdefiniranega trebuha
moj ma res zdrave prehranske navade in je res zdravo
a vam je všeč če je pod pazduho pobrit?