Samski in brez izkušenj

Zadovolj(e)n/a v postelji.
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kataya »

nikaragua napisal/-a:kriza k je punca ali fant star 20+ pa se tut poljubljal-a ni nikoli. ker tle je pa ze blokada pol v osebnosti.
Ravno to že veš čas pravim. Berem na raznih forumih in portalih izpovedi tipov, ki štejejo 20 let in naprej, kako so bogi, ker se še niso poljubljali in se smilijo samim sebi. Razlika je tudi, ali se nekdo zavestno odloči, da bo samski in se ne bo poljubljal, in med tistimi, ki si teh stvari želijo, pa jim ne uspeva. Že od samega začetka sem omenjala slednje.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

kataya napisal/-a:
nikaragua napisal/-a:kriza k je punca ali fant star 20+ pa se tut poljubljal-a ni nikoli. ker tle je pa ze blokada pol v osebnosti.
Ravno to že veš čas pravim. Berem na raznih forumih in portalih izpovedi tipov, ki štejejo 20 let in naprej, kako so bogi, ker se še niso poljubljali in se smilijo samim sebi. Razlika je tudi, ali se nekdo zavestno odloči, da bo samski in se ne bo poljubljal, in med tistimi, ki si teh stvari želijo, pa jim ne uspeva. Že od samega začetka sem omenjala slednje.

Ne vem no men se zdi, da se ti čist preveč s tem "prjatlom" ukvarjaš. Kaj pa če bi ga kr ti poljubila pa tko? Pa bi bil volk sit in koza cela. :lol:
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kataya »

*srčica* napisal/-a:^^se strinjam z julijo_. Razlika je če nimaš potrebe po vezi al pa po intimnosti na telesni ravni. težko verjamem da pri 20+-, človek ne čuti pomankanja telesnosti in se je treba vprašat kje je vzrok. in starejši kot si, težje je začet, sploh ker te že družba mal postrani gleda, pa se sprašuje ka je pa z njim/njo narobe. To ti pol lahko mal na psiho udar(ne v smislu umobolnice :)) ampak zlo verjetno so kake posledice...
Vsekakor so posledice. Nekaj branj:
http://www.zurnal.org/Se-vedno-nedolzen ... nica/75786
http://www.iskreni.net/forum/viewtopic. ... &sk=t&sd=a
http://www.spolnost.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=1251

In ta je zmagovalec v kontra smislu. :? :eek:
http://www.spolnost.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=1333
*QueenBitch* napisal/-a:Ne vem no men se zdi, da se ti čist preveč s tem "prjatlom" ukvarjaš. Kaj pa če bi ga kr ti poljubila pa tko? Pa bi bil volk sit in koza cela. :lol:
Ja če pa ta prijatelj vseskozi jamra, kako je bogi. :cry: :twisted:
Da bi ga kar jaz poljubila? Ne, hvala. Mi je pod častjo.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

kataya napisal/-a:
In ta je zmagovalec v kontra smislu. :? :eek:
http://www.spolnost.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=1333

ufff..tole sm prebrala in me je prav sokiralo...kaj to nardi tipu :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

IMHO....če do 20+ leta nimaš še izkušenj z ženskami.
se mi zdi pa skoraj nemogoče, da ti do teh let vsaj ena ni padla na tiča.
mislim...how hard can it be?

ok...razumem, da še nisi našel svoje sorodne duše...ampak ljudje izkušnje izkušnje. da zdej dobim enega devičnika v posteljo. a-a, no tnx.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

floribunda napisal/-a:IMHO....če do 20+ leta nimaš še izkušenj z ženskami.
Ocitno precej, drugace jst ne bi poznal nesteto primerkov s takimi problemi. Dejansko je to resen problem.
floribunda napisal/-a:ok...razumem, da še nisi našel svoje sorodne duše...ampak ljudje izkušnje izkušnje. da zdej dobim enega devičnika v posteljo. a-a, no tnx.
Dvomim da je kaksna resna razlika v kvaliteti seksa sploh pa dolgorocno.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ja se strinjam. Jst poznam dost fantov 20+ pa so še devičniki. In se mi ne zdi čist nč narobe s tem;ko bodo srečal tapravo pa bodo a ne.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Mahagonij napisal/-a:
floribunda napisal/-a:IMHO....če do 20+ leta nimaš še izkušenj z ženskami.
Ocitno precej, drugace jst ne bi poznal nesteto primerkov s takimi problemi. Dejansko je to resen problem.
floribunda napisal/-a:ok...razumem, da še nisi našel svoje sorodne duše...ampak ljudje izkušnje izkušnje. da zdej dobim enega devičnika v posteljo. a-a, no tnx.
Dvomim da je kaksna resna razlika v kvaliteti seksa sploh pa dolgorocno.

najbrž je zadeva pogojena tudi s krogom ljudi v katerem se družiš. jaz namreč, v svojem krogu prijateljev, ne poznam nobenega devičnika/device.
vsakemu svoje. se ve. ampak dandanes se mi zdi čakanje na 'tapravega' že tako zidealizirano da je skoraj nemogoče. poleg tega se mi zdi šparanje in negovanje svojega neutrgane cveta čisto brezvezen princip, ki te prikrajša za marsikateri užitek.

glede kvalitete sexa....po prvih parih neuspelih/napol uspelih poizkusih bi mi najbrz že pol dol padlo.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

*hox* napisal/-a:Moja kolegica je stara 21 let, pa tut še ni imela fanta, niti se ni lupčkala z nobenim, pa je čist noben nima za čudne.

to pa zato ker noben ne ve.

no. jaz osebno mislim, da to JE čudno. taki ljudje bodo grozno težko navezali partnerski odnos pa naj reče kdo kar hoče. ne pravim, da bi morali biti že ne vem kako izkušeni, toda to je pa skrajno.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^To pa NI res. Moja dost dobra kolegica se do 20.leta tud ni z nobenim lupčkala, ni mela fanta nikol; pa je ravno zdej dobila enga ful fajn fanta s katerim se mata super in nimata nobenih problemov pri navezovanju stikov :wink: .

Dobr ok mogoče res obstajajo izjeme, ki so pač že po naravi asocialne in majo probleme pri navezovanju stikov, sam tega ne morš enačt z nekom ki pri 21h še nima izkušenj s področja partnerstva/spolnosti/ljubezni.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

jaz pa mislim, da je neverjetno težje po tem, ko si celo življenje samski, pri 25 in nekaj (recimo) letih navezat kvaliteten partnerski odnos. dejstvo je, da sem jaz že po pol leta samskosti začela tipe jemat malo z rezervo in ugotovila, da mi bo pa nekdo moral bit RES ušeč, da se mi bo dal za njega prilagajat in sklepat kompromise. če pa tega nikoli v življenju še nisi počel, je pa po mojem mnenju vse skupaj še neprimerno težje.

v moji družbi opažam, da so bejbe, ki so že od nekdaj samske, samske enostavno kar še naprej, si nekako ne ustvarjajo novih možnosti, mogoče ker si jih ne želijo, mogoče ker jih ne znajo. medtem, ko se jaz neverjetno lažje spoznavam z novimi ljudmi (fanti) in jim dam tudi veliko več manevrskega prostora, da mi pokažejo iz kakšnega testa so.

ma niso to enostavne stvari. če pa pogledam s svojega osebnega vidika- ne rabim jaz tipa, ki ga bom mogla še vse učit. pri naših letih je pričakovano, da vsak za sabo nosi nekaj prtljage, bodisi pozitivne, bodisi negativne. tako pač je.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

se strinjam s Kiko. za vsako dobro in uspešno opravljeno stvar v lajfu je fajn met izkušnje in prakso. če se spomnim kakšni so bili moji prvi podvigi v zgodnjih najstniških letih, se lahko samo za glavo primem.. kakšen bad bi mi šele bil, če bi vse te prvič-nerodne traparije mogla zganjat v poznejših letih. sicer pa se vsak sam odloči, saj se mi zdi pa tudi nesmiselno, da bo nekdo skakal v neke zveze zato, da kao nekoč nebo izpadel totalno brez izkušenj.. treba delat po filingu.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

*purple* napisal/-a:^^mogoče pr teb.Nekateri smo nekak isto razmišljal pr 20, kukr bomo pri 25.

nikaragua....jst unim ki so se lupčkal naokol z nevemkolkimi,lih ne rečem da so izkušeni.Izkušnje z različnih zornih kotov ljubezenskega lajfa, ti dajo neko celostno podobo.In tud v to, da se ti nujno nardi blokada če pri 20 še nbenga nisi kušnu, ne verjamem, ker eni pač kaj naj rečem, naletavajo na same nepotencialne snubce.
leta tle niso tok važna, važno je to kako ti dojemaš življenje.lahko dobiš blokado zarad tega, ker te po 30 one night standih ni noben hotu za resno punco, al pa ker te sploh ni hotu, al pa kajjestvemkaj.če se postavim nazaj v tist čas, ko sm bla zadnja med vrstniki pri vseh ljubezenskih zadevah, lahko rečem, da razmišljam popolnoma enako.takrat je bil pritisk še tolk večji in si še tolk bolj izpadel iz kroga, če se pri 15 sploh še nisi poljubljal.ampak men je blo useeno, neglede na use, sm že ves čas prepričana, da je za usakega nekje njegova polovička in da h enemu pride prej, h drugemu kasneje.Konec koncev je pa itak useeno.Ko sm bla v prejšnji zvezi sm mislna,da sem vso pamet sveta požrla o zvezah, ko sm začela pa s svojim sedanjim, je bla pa popolnoma drugačna zgodba, drugačen človek, drugačen karakter, drugačne navade, itn....In sm v zvezo vstopila, kot da nikoli na svetu še nebi bila videla tipa.Brez ene same izkušnje, čeprav sem jih imela s tipi in z zvezami.edino kar sem prinesla s sabo in kar mi je ostalo, so moje napake, katerih sem se zavedala in jih nisem želela ponovit.Ampak v primerjavi z vsem, je to minimalno izkustvo.

govorila sm za svojo lastno sestro!!!!!! vrjemi da jo poznam!!! vem kaj razmisla in kaj cuti.. niso to le opazovanja!!! haloo sej ziviva ze vec kot 20 let v isti hiši!!! 6 let nazaj sva si se sobo delili!!!!!

ona enostavno v druzbi fantou zmrzne! ni sans da izdavi eno besedo rata popounoma rdeca v obraz in roke ji postanejo potne!!!
ampak tko ni ceu lajf... se mi zdi da k sm se jez fulll okvarjala z njo se v zacetku sredne sole da je bla ok... pol pa konc!!!!!

in naprimer da jo jez zvabm vn med fante v mojo druzbo k jo majo usi radi se nekak sprosti sam sezmeraj je cisto tiho in zivcna. pol jo pa uprasam ce ji je biu ksn tip usec pa seveda rece da ne!!!

tko da zamoje pojme ma ornk blokado!!!!! nazalost pa starsi nimajo nobenga razumevanja zato in ko jim umenim da z sestro ni use ok recejo da sm neumna in da nej se brigam zase in da bo njen cas se prisel!!! ampak men se tko ne zdi. kljub usemu je moja sestra in jo mam fulll rada.
Odgovori