Zmenki v času krize

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Guardian
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Guardian »

Hehe, prvo ko sem prebral naslov, sem se moral nasmehnit...

Zakaj greš ven na pir in ga preplačaš 2x,3x ali morda celo več? Zakaj plačaš neko vsoto, da greš na dopust, pakiraš in moliš, da ne pade dol letalo, če bi lahko ostal doma, prišparal denar in se lahko vsaj nag sprehajal po stanovanju?:) Zakaj greš v kino, če je toliko programov na tv-ju? Zakaj greš na kavo, ki te pride isto kot če bi kupil četrt kilograma te iste kave?

Zakaj?

Zato, ker vsi drugi to počno haha:D Ali pa še bolje...zato, ker nismo ustvarjeni, da bi čepeli doma, nismo ustvarjeni, da bi izoblikovali same sebe, ampak da bi to počeli z nekom, nekje, kadarkoli...

In če je to prijatelj, prijateljica...lahko je pa nek potencialni "nekdo"...in če mene kdo vpraša, raje izberem "poznaju me svi konobari" kot pa "niko me ne poznaje"...

Nevem tudi zakaj se bi nekdo izgovarjal na recesijo? Saj tako je bilo vedno...ampak življenje živeti ni poceni, tako psihično, fizično in seveda materialno v današnjih časih, a prepoceni ga je pa prepustiti neživljenju...

In recesija, da ali ne...najboljši kredit mojega življenja bom jaz in še nekdo zraven...vse drugo ne šteje in za te dve osebe pa vzamem vsak dan kredit, vsako uro, vsako minuto...sekunda pač ne šteje, ker obrazec za zaprositev kredita pač pišeš malce dlje ane;)
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Inčaa »

^^ :respekt:
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Guardian.....SVAKA ČAST! :wink:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

Jaz si tudi ne predstavljam, da bi non stop čepela doma in ne bi hodila ven. Najsi bo s fantom ali prijateljicami. Saj bi bila čisto odtujena od sveta, civilizacije, drugih ljudi, dogodkov. Zame spit kavo doma ni isto kot nekje zunaj, prav tako ni isto večerjati doma kot zunaj, si ogledati film, prireditve,...
Če pa že je problem denar si pač izberem bolj poceni variante, se mogoče na ta račun odpovem kakšnemu dragemu parfumu, kakšnemu kosu oblačila,... ampak ven v svet preprosto moram.
Odgovori