Higiena pred in po spolnem odnosu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Jaz se zvečer stuširam in zjutraj se umijem v bideju. Poskušam ne pretiravati, vseeno uporabljam milo. S fantom se običajno vidiva zvečer in se pred tem stuširam.

Moj nič ne komplicira, pravi da imam dober okus. Tudi zaradi tega sem bolj sproščena. Oba imava podobne higienske navade, pred seksom se ne hitiva umivat, saj veva da sva čista. Umit se grem razen, če se nisem tuširala in sem od kod prišla in vem, da se bova kaj stiskala. :D

Po seksu pa se obriševa z otroškimi robčki, jaz se velikokrat potem še umijem samo z vodo.
Zadnjič spremenil LanaMaxim, dne 02. Feb. 2009 12:04, skupaj popravljeno 1 krat.
suzika18
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suzika18 »

mogoče en nasvet- a veste da muslimanke nimajo raka na matrničnem vratu? to je zato,ker so muslimani obrezani in se smegma(umazanija ki se nabere za kožico) nima kam nabrat. torej fantje,dobr se umit, kožica dol proti korenu in odstranit.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

suzika18 napisal/-a:mogoče en nasvet- a veste da muslimanke nimajo raka na matrničnem vratu? to je zato,ker so muslimani obrezani in se smegma(umazanija ki se nabere za kožico) nima kam nabrat. torej fantje,dobr se umit, kožica dol proti korenu in odstranit.

Kako to misliš, da NIMAJO? V smislu, da je mnogo manj pogost? Da rak na materičnem vratu sploh ni prisoten niti slučajno ne verjamem...

Vidim, da se vas veliko sekira zaradi vonja in okusa svoje "male". :) Jaz nikoli nisem komplicirala, zvečer se vsak dan stuširam, potem pa grem h fantu, večinoma uporabljam vodo in intimna mila, (vendar s količino le-tega ne pretiravam). Posebej pred seksom se nikoli ne umivam, intimnih robčkov sploh ne uporabljam, ker se mi zdi, da samo "pokvarijo" okus. Tudi po seksu se ponavadi samo obrišem z robčkom in grem lulat, da ne pride do kakšnih vnetij. Tudi od fanta ne pričakujem, da gre pred vsakim seksom pod tuš. Seveda pričakujem, da skrbi za osnovno higieno, da pa bi se sekirala zato, ker je šel najprej pod tuš in potem lulat, se mi zdi pa popolnoma brez potrebe. Res pa je, da nikoli nisem imela problemov z vnetji, morda bi v drugače razmišljala, če bi jih imela.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Ponavadi se tuširam zvečer, ko me pot izpod tuša vodi naravnost v posteljo, kjer se začne akcija :twisted: Če ne grema prej lulat, mava tud oralne scene, če ne, pa ne. Naju moti, da bi šel kdo lulat potem pa orala. Jaz že ne bom tiste hcaline dol lizala, on pa ima verjetno isto mnenje.
Tudi sicer nisem nek freak, da bi se mogla za vsako stuširat, tik preden grem k njemu. Zakaj? Saj sem se včeraj zvečer, pa danes se bom tudi. TOrej nima kje kaj smrdet. Namreč nisem nek pretirano aktivn človek, tak da tudi švicam ne kaj dosti.
Mi je pa bolj pomembna higiena po sexu. Takrat moram obvezno lulat z močnim curkom, da preprečim morebitna vnetja, pa oba se vedno grema na hiterco umit spodaj z intimnim gelom (mama skupaj oba Bionsen), ker meni namreč ful smrdi, če se mi sperma zasuši spodaj, pa še 2 uri bi mi sicer ven teklo :D

Sicer pa...ko je ena rekla, da ne bi prenesla, če bi njen tok bil na fantovem tiču - tudi tok ima svojo vlogo tam spodaj in tudi tok pripomore k lažjemu "drsenju", tk da...to je čist normalno. To je podobno smešno, kot če bi rekla, da ne bi prenesla, da je fantova sperma na tvoji tamali.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Jz se po spolnem odnosu vedno umijem, pred pa ne ker bi me verjetno malo minilo. Drugače se pa tuširam vsak dan, tako da sem precej čista :D Priznam, da moj manj skrbi za higijeno kot jz in včasih ni lih najlepše ga oralno zadovoljevat, ampak ni tako grozno, da bi me minilo :D
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Jst mam rada, da so zadeve čiste, ampak nisem pa za neko pretiravanje v smislu, 5 minut pred akcijo pod tuš, minuto po hitro z robčki, pol ure po akciji še enkart pod tuš... :) ja, to je pa res mal preveč. Se mi zdi, da ravno zarad tega sekiranja in kompliciranja, če smo dovolj čisti spodaj, velikokrat izgine tista spontanost pa uživanje, ki je zelo pomembna pri vsem skupaj. Jst občasno, al pa če sem v dvomih glede situacije spodaj, se umijem z intimnim milom, po akciji pa sam z vodo. Tuširam se pa vsak dan. Mislem, da če se vsak dan stuširaš, da ne bi smelo bit problemov, razen, če ne gre za kakšna vnetja... to je pa drugo.
Uporabniški avatar
ipomea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ipomea »

Midva se pa pogosto skupaj tuširava pred seksom in to pač vključiva v predigro.
S tem nič ne ubijeva spontanost, samo še bolj naju podžge.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Jst se tud dneuno stuširam. Ponavadi zvečjr, oz. prej če se tud prej vidiva. Se pa tud skupej umivava ( :twisted: ) en druzga pr njemu. Uglaunem, je poskrbeno za čistočo.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

pepelčica napisal/-a:Priznam, da moj manj skrbi za higijeno kot jz in včasih ni lih najlepše ga oralno zadovoljevat, ampak ni tako grozno, da bi me minilo :D

Pa mu nič ne rečeš, če te moti?
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rebelgirl »

positive vibration napisal/-a:
Sicer pa...ko je ena rekla, da ne bi prenesla, če bi njen tok bil na fantovem tiču - tudi tok ima svojo vlogo tam spodaj in tudi tok pripomore k lažjemu "drsenju", tk da...to je čist normalno. To je podobno smešno, kot če bi rekla, da ne bi prenesla, da je fantova sperma na tvoji tamali.

jp, tole si najbrž mene misla. nisem jst tu mislila na normalno nožnično sluz, ampak na tisto sluz ob vnetjih. ene parkrat še nism vedla, da mam vnetje, pa se je pol pri seksu to opazl, ker je mel na tiču poln bele sluzi in ni glih najlepše zgledalo, pa še smrdelo je. to mi je blo pa nagravžno ja.
Gost

rebelgirl napisal/-a:
positive vibration napisal/-a:

jp, tole si najbrž mene misla. nisem jst tu mislila na normalno nožnično sluz, ampak na tisto sluz ob vnetjih. ene parkrat še nism vedla, da mam vnetje, pa se je pol pri seksu to opazl, ker je mel na tiču poln bele sluzi in ni glih najlepše zgledalo, pa še smrdelo je. to mi je blo pa nagravžno ja.

To ni sluz, to je izcedek ob glivičnih vnetjih. In res ni estetska zadeva, smrdi in običajno so tudi spolni odnosi boleči/pekoči. Naravna mokrota ni moteča, izcedek pa zelo.
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Skrat potepuh »

...
Zadnjič spremenil Skrat potepuh, dne 18. Jan. 2012 11:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Meni je zelo všeč, da sva oba ravno na frišno stuširana. Ga z užitkom oralno zadovoljim, če je ravno izpod tuša in še ves diši...mmm..
Če pa nisva stuširana, mi pa včasih ni do tega, da bi jaz njega...in tudi nisem preveč sproščena, če on mene.
Tako da, jaz sem za tuširanje pred in po seksu ;) No, po seksu mogoče ne takoj, ker se je fino še nekej časa crklat in mogoče tud zaspat skupej, ampak zjutrej pa obvezno, sploh, ker ne uporabljava kondoma in se ni fino ne vem koliko časa ves popat, potem ko je že vse mimo :D
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Pred spolnim odnosom ali: se greva oba skupaj stusirat (mmm najlepse, ponavadi se tam ze kaj zacne.. ), ali se pa oba umijeva.

Pricakujem 100% cistoco, no ce sva kje vzunaj pa so vedno kje v avtu intimni robcki.. Vsaj za prvo silo je.

Trudim se tudi ful, da bi bila vedno cista, ker odkar sem imela glivicno vnetje, me kar panika grabi..

Mislim, da nimam nobenega neprijetnega vonja.. Ceprav sem ga imela enkrat, ko sem cel teden jedla vecinoma cebulo... :oops:
Veliko je odvisno od hrane..

Torej umivanje, ko to ne gre, intimni robcki in.. veliko veliko tekocine :).

Po sexu je lustno par minutk polezavat, potem pa morem itak letet lulat, in takrat se tudi umijem..
Gost

Se mogoče katera bolje spozna na te zadeve: je vonj/okus nožnice odvisen tudi od prehrane? Sperma vemo, da je pod vplivom prehrane, za nožnico pa ne vem. Je z več tekočine mogoče nekako 'razrečiti' (seveda ne dobesedno) urni in s tem omiliti vonj le-tega, ki v primeru, če se ne moreš takoj po mali potrebi še umiti, omili tudi vonj spolovila kot takega?
Odgovori