Ponavadi se tuširam zvečer, ko me pot izpod tuša vodi naravnost v posteljo, kjer se začne akcija

Če ne grema prej lulat, mava tud oralne scene, če ne, pa ne. Naju moti, da bi šel kdo lulat potem pa orala. Jaz že ne bom tiste hcaline dol lizala, on pa ima verjetno isto mnenje.
Tudi sicer nisem nek freak, da bi se mogla za vsako stuširat, tik preden grem k njemu. Zakaj? Saj sem se včeraj zvečer, pa danes se bom tudi. TOrej nima kje kaj smrdet. Namreč nisem nek pretirano aktivn človek, tak da tudi švicam ne kaj dosti.
Mi je pa bolj pomembna higiena po sexu. Takrat moram obvezno lulat z močnim curkom, da preprečim morebitna vnetja, pa oba se vedno grema na hiterco umit spodaj z intimnim gelom (mama skupaj oba Bionsen), ker meni namreč ful smrdi, če se mi sperma zasuši spodaj, pa še 2 uri bi mi sicer ven teklo
Sicer pa...ko je ena rekla, da ne bi prenesla, če bi njen tok bil na fantovem tiču - tudi tok ima svojo vlogo tam spodaj in tudi tok pripomore k lažjemu "drsenju", tk da...to je čist normalno. To je podobno smešno, kot če bi rekla, da ne bi prenesla, da je fantova sperma na tvoji tamali.