Tašča...

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

v k
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

ok ko sem to brala, nisem vedla al naj bom zgrožena al naj se smejem.. recimo da sem zgrožena nad dejanji te vešče ki te okupira oz. vaju okupira..po drugi strani pa sem se smejala, ker si res neumna d vse to prenašaš. ljubezen do dragega gor al dol..če ma on pol tolko tebe rad, kot ti njega, bi že davno spokal s tabo vred od doma...
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a branchy »

Dej, lepo prosim, enkrat popeni in ji povej svoje... Lahko je 100x tvoja tašča, pa te nima kej tkole zezat.
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

sva malo udarla po miziz in mislim da si je malo zamisnla...obveščam o nadaljnjenm dogajanju.thanks za nasvete in še za ostale bom hvaležna.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Odseli se. Poskrbi za svojo izobrazbo, najdi si službo in postani samostojna.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

punkie_ napisal/-a:trapa a ti se nikol ne misliš skup uselt s tipom, met familijo itd? mislim, to ni rešitev da pustiš tipa, al pa da se samo videvata... če se hočta uselt skupi in začet skupno življenje, pol nej si ga. sam glede na razmere bi pač avtorica teme loh bla mal bl pametna in se nebi selila k takšni tašči ane.

Jaz že živim s tipom. Se pa ne bi selila k taki tašči oz. bi, če bi mi delal take in noben pogovor ne bi pomagal, spokala in šla. Pa bi se pol naprej menla s tipom. Ali greva na svoje, k mojim ali v podnajemnoštvo. Ker v dotičnem primeru ni bilo nič od naštetega možno, sem rekla, da je začasna rešitev lahko tudi korak nazaj.

Vem, da "pusti ga!" ni rešitev. Je najbolj pogost izgovor, ki ga babe tu gor dajejo (dajemo). Zato sem predlagala korak nazaj.
Sicer pa: če se zadeve ne uredijo, če dečko ne misli zatežit svoji mami, če še vedno ne misli razmišljat v smeri odselitve, potem jaz o morebitnem naraščaju z njim ne bi niti razmišljala.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ej js ti dam sam predlog da tastari poveš svoje...nimaš časa več za potrplenje in pametovanje te stare koze. Reč ji direkt u faco, da nej se briga zase, pol nej gre pa tožarit kermukol hoče, pa fantu predlagaj da bi nrdila svoj lasten vhod, na tist konc hiše k tastara nima kakšnga okna da bi skos čekirala. Povej ji direkt, ko jo j..e :)
Live your life like you want
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

kiny napisal/-a:Ej js ti dam sam predlog da tastari poveš svoje...nimaš časa več za potrplenje in pametovanje te stare koze. Reč ji direkt u faco, da nej se briga zase, pol nej gre pa tožarit kermukol hoče, pa fantu predlagaj da bi nrdila svoj lasten vhod, na tist konc hiše k tastara nima kakšnga okna da bi skos čekirala. Povej ji direkt, ko jo j..e :)

v njeni hiši?oziroma v hiši, kjer ima ta mačeha sigurno večje prvilegije kot ona?jst tega nebi nardila, da bi ji v fris začela trumbat svoje, kar bi verjetno rpipeljal še do kšnga ornk prepira in potem bi se verjetno mogla tud poslovit od žiulenja tam.
svoj lstn vhod in use, tud to ni kr tko.Če ne druzga je dost ornk finančni zalogaj.
treba je politično skoz, tlele ne boš dosegu čist nč če boš pametoval tašči v glavo v njeni bajti.
usaj jst, če bi se mi začela snaha kurčit, bi ji zlo hitro odprla vrata pa naj se kurči zunej, v moji bajti se sigurno nebi.

se pa strinjam s trapo, z zadnjim odstavkom.
če se dečko ne misli upret, potem žal....nekak ne bo šlo živet celo žiulenje v troje.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

kiny napisal/-a:Ej js ti dam sam predlog da tastari poveš svoje...nimaš časa več za potrplenje in pametovanje te stare koze. Reč ji direkt u faco, da nej se briga zase, pol nej gre pa tožarit kermukol hoče, pa fantu predlagaj da bi nrdila svoj lasten vhod, na tist konc hiše k tastara nima kakšnga okna da bi skos čekirala. Povej ji direkt, ko jo j..e :)

Če bo punca šla na lastno pest prezidat hišo, ki ni njena last, bo šla tašča lahko povsem upravičeno tožarit na sodišče.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

že!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ja, jaz tudi.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

jaz sem že od nekdaj prepričana da bi šla z tipom živet na svoje. ne bi bla ne v bajti mojih ne njegovih staršev...saj nekako mladi in stari ne grejo skup...vsaj jaz mam tako mišlenje...
nočem da bi blo neko kreganje..vmešavanje staršev..bla bla...vsak ma svoj lajf...in ne bi se pustila da me tašča nadleguje..mi vsiljuje svoje mnenje...in nič...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

! ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:07, skupaj popravljeno 1 krat.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Jaz tudi ne bom živela z nobenim, oz. bom na svojem. Res pa je, da nekateri imamo srečo, morda nekje imamo že tisti delček za bivanje.
Kaj pa tisti, ki nimajo?
Vrjamem pa, da ni tako lahko se preselit vrat na nos in morš met tudi mal dnarja, ane.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

~NIA~ napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:

Če bo punca šla na lastno pest prezidat hišo, ki ni njena last, bo šla tašča lahko povsem upravičeno tožarit na sodišče.

zato bi pa jst šla vn iz te hiše, v povsem svoje stanovanje, ki ne bi imelo nič skupnega s taščo, in njej pustila da v kleti še naprej goji rože!

To se čist strinjam tut js bi šla raje na svoje v takem primeru, sam spet kot pravi purple je že lasten vhod nrdit en tak velik strošek...torej stanovanje kupit se mnogo večji....
ja lahko bi jo tožila, sam vsaj on bi lahko kej reku pač da bi rada mela svoj vhod in bi si ga nrdila.
Drugače pa ja, js bi tašči povedala tako rečen svoje, mogoč jo nebi nadrla ampak bi ji pa povedala na nek način da ona z mano tako ne bo delala. Kaj a zdj se bom pa še lastne tašče bala? No way...
Live your life like you want
Odgovori