Med seksom ne morem biti zgoraj

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

to sm vm pa fouš... vm je noro, jest pa komi kj čutm :cry: :gruebel: a kera ve kaj nardit, da se to mal spremeni?
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

*hox* napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Lahko, da lih zarad kondoma, ker Moj mi vedno reče, da to je položaj, ki čuti najmanj.

A to je res taka razlika?

Moj se še nikoli ni pritoževau, če sem js na vrhu oz. še rad vidi, da sem. :D

Za Mojga vem, da je biu vedno za to, da sm jz zgorej- sej je še vedno, sam manj, ker čuti tko malo. Ni nujno, da je za use tko. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ryu napisal/-a:to sm vm pa fouš... vm je noro, jest pa komi kj čutm :cry: :gruebel: a kera ve kaj nardit, da se to mal spremeni?

Giblji se v svojem tempu in smeri, vmes pa stiskaj vaginalne mišice. Še boljše je, če počepneš nad njim - potem sem 100 %, da ti bo zelo zelo dober občutek, samo noge bolijo, če nisi nek profi :)
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

jah noge že tko bolijo, sploh če je kolen pokvarjen :? tko da čepenje ne pride u pošteu... to že nasplošn ne gre, tko pa pol sploh ne... :( no ja...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

jest tud najmanj čutim,če sem zgoraj, on pa tud.tko da midva mava to bl za ogrevanje pol pa kej druzga
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

JSt ko sm zgorej se mal premikam da ugotovim u kašni pozi mi najbol paše. Če sm nagnjena h njemu ni niti prbližno tko dobroooo ku če sm dvignjena, kukr da mu sedim gor. :twisted:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Ryu napisal/-a:to sm vm pa fouš... vm je noro, jest pa komi kj čutm :cry: :gruebel: a kera ve kaj nardit, da se to mal spremeni?
rabis tipa z vecjim ticem.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Mahagonij napisal/-a:

:stupid: :box: to je pa najbl idiotska izjava... kreten...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Nama obema ful paše ta položaj. Men še bolj, če "klečim" nad njim. Sicer vmes večkrat počivam, ker me začnejo noge bolet. Pa nama tudi ta počitek paše.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Meni je tud ta položaj dober, sem pa mela tudi sama na začetku probleme z njim, a vaja dela mojstra, zato ne obupat :wink:
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

Ryu napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:

Men se pa zdi še najbl logična :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Pa ... dejstvo je, da so - glede na velikost al pa mejhnost tiča - eni položaji pač ugodnejši od drugih.

In zato ni treba menjat deca (in njegouga tiča), ampak bo dost zgolj menjava položaja.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Aloha napisal/-a:In zato ni treba menjat deca (in njegouga tiča), ampak bo dost zgolj menjava položaja.

najlepša hvala za usaj en dobr nasvet :) (moška stran je zgleda mal omejenega mišlenja.... v tej temi usaj....)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Ryu napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:

Kva se pizdis, cisto resnico sm povedal.
Ta polozaj je pac najbolj primeren za tipe z velikimi, ker ne gre prevec globoko.
A sm ti reku da menjaj tipa? Ne. Ampak s trenutnim ti ta polozaj nikol ne bo majka.

Jao...kok ste vse obcutljive. Pa se to. Ti si hotela nasvet kako do uzitkov v tem polozaju. Jst ti reku da rabis vecjega tica za kaj takega, kar je res in si cist popizdila. Pol ti pa aloha rece da polozaj zamenji, kar ni resitev za zastavljeno vprasanje, je pa "dober nasvet".
:rolleyes:
Logika na visku. Jst sm pa mislu da je to, da pac ne menjas tipa in raje nehas ta polozaj prakticirat, tok ocitna varianta da mi je ni potrebno posebi omenjat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

meni se zdi, da gre zmeraj pri tem polozaju globoko :gruebel:

ne cutite pa zaradi tega, ker so v tem polozaju misice najbolj sproscene, zato je polozaj primeren za prvic...

stiskajte misice punce!
Odgovori