Seks kot sprava po prepiru?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

xxwoman napisal/-a:Meni je zelo všeč seks po prepiru. Če se kdaj res skregava, se začnem bat, da bo kar konec, da ne bova več skupaj, da me nima več rad... on pa isto. In s seksom si pač pokaževa, da se še vedno ljubiva... Ker besede so lahko samo tolažba, seks pa kljub vsemu pokaže, koliko se imava rada. :)

No ja, seks ni nujno pokazatelj ljubezni. Lahko seksaš iz potrebe, iz občutka, da je pač treba - nikakor pa ni indikator ljubezni. Še najmanj po prepiru.
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

xxwoman napisal/-a:Meni je zelo všeč seks po prepiru. Če se kdaj res skregava, se začnem bat, da bo kar konec, da ne bova več skupaj, da me nima več rad... on pa isto. In s seksom si pač pokaževa, da se še vedno ljubiva... Ker besede so lahko samo tolažba, seks pa kljub vsemu pokaže, koliko se imava rada. :)

in od kdaj točno je sex pokazatelj neke ljubezni??!?! hudiča a se še nikoli niste šli seksa za eno noč? in a si ljubila tistga s katerim si se dala dol? a misliš da loh z nekom sexaš samo če ga ljubiš? ojjjoooooj...

drgač pa ne, ne maram sexa po prepiru, sem pristaš tega da se treba najprej zadevo lepo pogovorit in rešit situacijo, pol je treba mene pocrkljat in poljubčkat, pa njega pocrkljat in poljubčkat... sex pa pol enkrat kasneje, ko je že vse rešeno in se več ne gledamo grdo... ker mi ponavadi itaq ni do sexa ko sem še cela sitna in žalostna zarad prepira---

in joooj tudi čće se skregava vem, da me še vedno ljubi...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

tole si pa dobr napisala!
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

...se še do zdaj nisva skregala...tak da...samo predvidevam, da bi lahko blo fajn ja... :lol:
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

[She.] napisal/-a:
rammsteingirl napisal/-a:še vedno sem za to, da se ne seksa, ampak se temeljito pogovori o problemu.

pa seeii!
1. se pogovoriš o problemu
2. ga rešiš
3. sexaš :P

Ali pa:
1. seksaš
2. se pogovoriš o problemu
3. ga rešiš
:)
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ne vem kolk se ti da po seksu pogovarjat o probelmu
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
PIKApolonica15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PIKApolonica15 »

haha

ja najprej se obmetavava s ponvami, potem se začneva tepst s stoli... potem razmečeva babičin porcelan po tleh... in potem seksamo na razbitih krožnikih...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Noelia napisal/-a:
[She.] napisal/-a:
rammsteingirl napisal/-a:še vedno sem za to, da se ne seksa, ampak se temeljito pogovori o problemu.

pa seeii!
1. se pogovoriš o problemu
2. ga rešiš
3. sexaš :P

Ali pa:
1. seksaš
2. se pogovoriš o problemu
3. ga rešiš

ne!sex vsekakor ni rešitev in ne prinese rešitve.Sex po prepiru medtem ko le-ta še ni rešen, je zame samo potiskanje težav na stran in prekrivanje.
enkrat sm z bivšim nardila enako stvar, pa sva vlekla prepir potem potiho še v nedogled in vsakič ko sva se za kej sprla sva si tisto stvar od takrat, ki sva jo potisnla vstran, naprej metala.Tko da od takrat ni šans da kej tazga nardim.Niti nimam volje takrat in želje, sploh če je krivec on n se ne opraviči.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

PIKApolonica15 napisal/-a:haha

ja najprej se obmetavava s ponvami, potem se začneva tepst s stoli... potem razmečeva babičin porcelan po tleh... in potem seksamo na razbitih krožnikih...

dobra torija samo malo krvava praksa :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

*purple* napisal/-a:
ne!sex vsekakor ni rešitev in ne prinese rešitve.Sex po prepiru medtem ko le-ta še ni rešen, je zame samo potiskanje težav na stran in prekrivanje.
enkrat sm z bivšim nardila enako stvar, pa sva vlekla prepir potem potiho še v nedogled in vsakič ko sva se za kej sprla sva si tisto stvar od takrat, ki sva jo potisnla vstran, naprej metala.Tko da od takrat ni šans da kej tazga nardim.Niti nimam volje takrat in želje, sploh če je krivec on n se ne opraviči.

Če za nekaj minut preložiš pogovor se mi ne zdi nič narobe, še posebno, če se kregaš za kakšne brezveznosti. Sicer pa pogovor pri meni nikoli ne uide, niti če ga je potrebno preložiti za nekaj dni.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

seksat po prepiru - ta se mi zdi mal taka "filmska"

Midva tud ne seksava po prepiru ... ponavad naslednje jutro
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

midva nekega vlkega pa hudega prepira kjer bi custva trpela, al pa bi blo prisotno ponizanje, veliko razocaranje ipd. se nisva mela...

po teh manjsih prickanjih pa vedno seksama :P in sicer PO tem ko se pogovoriva..ker takrat se ponavadi fuul bolj custveno objameva in si povema da se mava rada..ker naju vsak tak mali prepir potem ko je resen SE BOLJ zdruzi in poveze...in potem se to skoraj vedno razvije v seks...ker pridejo pac mocna custva na plano...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Midva pa se ne znava kregat. Jaz se ne znam spuščat v konflikte, on pa ne zna argumentirat. Tko da je vse skupaj precej bedno kot kreganje.

Bi blo pa fajn enkrat poskusit se skregat za prav in pol seksat. :D
Imaš, da me vikaš!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Meni tudi ni preveč do sexa če sm jezna. Sej je res, da sm več al manj jezna brezveze sam vseeno. Hvalabogu, da me je navajen in da samo čaka, da me bo minilo, samo sexat se mi pa res ne da takrat.
Sm pa čula, da je sex po prepiru super :D Samo rajši sexam brez prepira :oops:
Odgovori