xxwoman napisal/-a:Meni je zelo všeč seks po prepiru. Če se kdaj res skregava, se začnem bat, da bo kar konec, da ne bova več skupaj, da me nima več rad... on pa isto. In s seksom si pač pokaževa, da se še vedno ljubiva... Ker besede so lahko samo tolažba, seks pa kljub vsemu pokaže, koliko se imava rada.
No ja, seks ni nujno pokazatelj ljubezni. Lahko seksaš iz potrebe, iz občutka, da je pač treba - nikakor pa ni indikator ljubezni. Še najmanj po prepiru.
xxwoman napisal/-a:Meni je zelo všeč seks po prepiru. Če se kdaj res skregava, se začnem bat, da bo kar konec, da ne bova več skupaj, da me nima več rad... on pa isto. In s seksom si pač pokaževa, da se še vedno ljubiva... Ker besede so lahko samo tolažba, seks pa kljub vsemu pokaže, koliko se imava rada.
in od kdaj točno je sex pokazatelj neke ljubezni??!?! hudiča a se še nikoli niste šli seksa za eno noč? in a si ljubila tistga s katerim si se dala dol? a misliš da loh z nekom sexaš samo če ga ljubiš? ojjjoooooj...
drgač pa ne, ne maram sexa po prepiru, sem pristaš tega da se treba najprej zadevo lepo pogovorit in rešit situacijo, pol je treba mene pocrkljat in poljubčkat, pa njega pocrkljat in poljubčkat... sex pa pol enkrat kasneje, ko je že vse rešeno in se več ne gledamo grdo... ker mi ponavadi itaq ni do sexa ko sem še cela sitna in žalostna zarad prepira---
in joooj tudi čće se skregava vem, da me še vedno ljubi...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
ja najprej se obmetavava s ponvami, potem se začneva tepst s stoli... potem razmečeva babičin porcelan po tleh... in potem seksamo na razbitih krožnikih...
rammsteingirl napisal/-a:še vedno sem za to, da se ne seksa, ampak se temeljito pogovori o problemu.
pa seeii! 1. se pogovoriš o problemu 2. ga rešiš 3. sexaš
Ali pa: 1. seksaš 2. se pogovoriš o problemu 3. ga rešiš
ne!sex vsekakor ni rešitev in ne prinese rešitve.Sex po prepiru medtem ko le-ta še ni rešen, je zame samo potiskanje težav na stran in prekrivanje.
enkrat sm z bivšim nardila enako stvar, pa sva vlekla prepir potem potiho še v nedogled in vsakič ko sva se za kej sprla sva si tisto stvar od takrat, ki sva jo potisnla vstran, naprej metala.Tko da od takrat ni šans da kej tazga nardim.Niti nimam volje takrat in želje, sploh če je krivec on n se ne opraviči.
ja najprej se obmetavava s ponvami, potem se začneva tepst s stoli... potem razmečeva babičin porcelan po tleh... in potem seksamo na razbitih krožnikih...
dobra torija samo malo krvava praksa
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
*purple* napisal/-a: ne!sex vsekakor ni rešitev in ne prinese rešitve.Sex po prepiru medtem ko le-ta še ni rešen, je zame samo potiskanje težav na stran in prekrivanje. enkrat sm z bivšim nardila enako stvar, pa sva vlekla prepir potem potiho še v nedogled in vsakič ko sva se za kej sprla sva si tisto stvar od takrat, ki sva jo potisnla vstran, naprej metala.Tko da od takrat ni šans da kej tazga nardim.Niti nimam volje takrat in želje, sploh če je krivec on n se ne opraviči.
Če za nekaj minut preložiš pogovor se mi ne zdi nič narobe, še posebno, če se kregaš za kakšne brezveznosti. Sicer pa pogovor pri meni nikoli ne uide, niti če ga je potrebno preložiti za nekaj dni.
midva nekega vlkega pa hudega prepira kjer bi custva trpela, al pa bi blo prisotno ponizanje, veliko razocaranje ipd. se nisva mela...
po teh manjsih prickanjih pa vedno seksama in sicer PO tem ko se pogovoriva..ker takrat se ponavadi fuul bolj custveno objameva in si povema da se mava rada..ker naju vsak tak mali prepir potem ko je resen SE BOLJ zdruzi in poveze...in potem se to skoraj vedno razvije v seks...ker pridejo pac mocna custva na plano...
Meni tudi ni preveč do sexa če sm jezna. Sej je res, da sm več al manj jezna brezveze sam vseeno. Hvalabogu, da me je navajen in da samo čaka, da me bo minilo, samo sexat se mi pa res ne da takrat.
Sm pa čula, da je sex po prepiru super Samo rajši sexam brez prepira