Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

jaz pri mojem spim vsakih 14dni od petka do nedelje, med počitnicami še kdaj med tednom..
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

lolika11 napisal/-a:Midva z mojim sva 1. spala skup k sma bla 17.... prej sva bila pa že 2 leti skup. Pri men niso itak nič kompliciral, pri njemu malo samo je šlo skoz. Rekli so, da pač ne bo tko vsak tedn,mesc bla bla... Čprou bi bila rada vsak vikend pri njem, vendar pri njegovih to težko...

Kok pogosto pa ve spite s svojimi? Mi2 rečmo ob kakšnih praznovanjih, žurkah itd. Rečmo da 1x na 2 mesca...

midva vsakič k sva oba frej. Če popoldansko dela ponavad doma ostane, ker mu je bližje doma njegov šiht, drgač pa dostkrat. Mislm skor vsak drug dan.
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a _martina »

midva skupaj spiva vsak vikend. mogoče kak ne, če nam ne znese s časom. nima pa noben nič proti :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:57, skupaj popravljeno 1 krat.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

lolika11 napisal/-a:Kok pogosto pa ve spite s svojimi? Mi2 rečmo ob kakšnih praznovanjih, žurkah itd. Rečmo da 1x na 2 mesca...

Zdej med poletnimi počitnicami sva ful spala skupej. Prej, je blo 1x mesečno. Zdej pa bo usak vikedn, kr greva skupej žurat ob sobotah pol sm pa pr njemu celo nedeljo, dokler negrem u Izolo.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Kok ste pa kj stare? Js sm 18 pa mi je kr bedn da je zmiri tak blem, k bi rada skup spala.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

20 let
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

lolika11 napisal/-a:Kok ste pa kj stare? Js sm 18 pa mi je kr bedn da je zmiri tak blem, k bi rada skup spala.

jaz sem stara 18, sem pa bla stara 16 on pa tudi, ko sma začela spat skupi..
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ko je pr ns doma prespau moj prvi, sm bla stara 21, pršl smo s smučarije (moja familija, on in js) in kr je blo dost pozn, on je biu pa doma ene pou ure vožnje stran, sta mojedva rekla, nej kr prespi. In je. Men je blo takrt mal neugodno (čeprou smo prej ceu tedn spal u istmu aparmaju), zutri pa prou simpatično (ko smo skp zajtrkval in sm js po mizi razstaulala u Italiji "pridelane" kinder figurce). Ta isti je potem še dostkrat spau "doma" na vikendu. Nasledni je biu pa šele zdejšnji, pa še to ne doma, ampak spet na vikendu.

Motil nikol ni nobenga in tut ne vidm razloga za to. Mamo velk stanovanje, js velko sobo, svojo spalnco in kopalnco, tko da noben nobenga nikol ni "oviru".
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Moj pri meni spi vsak dan, je pa prvi, ki spi pri meni :) pa nobenga nič ne mot, je čist naš družinski član
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a _martina »

jst sem tudi 18. in mama ne zganja problemov ker ga obožuje, pozna njegovo familijo in vse štima :wink:
sanja24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sanja24 »

no jaz sem imela s tem vedno probleme, tako da je spal pri meni samo ko je bil oče v nočni, z mamo pa nisem imela s tem nikoli težave! sama mi je rekla naj prespi da ne bo pozno vozil domov, oče je bil pa težek! no sedaj je vse drugače, stara sem pa 24 let! pri meni je pa prvič prespal pri približno 17.letih (sva še skupaj in to je edini dečko ki je spal pri meni )
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

uf, pri nama je bilo tole kar velik problem na začetku. po približno parih mesecih sem prespala pri njem tako, da me je potem sredi noči (okoli 4h, 5h) vozil domov, ker nisem upala prespati pri njem, ker bi jih doma ornk slišala.

po kakšnih 7, 8 mesecih pa sem dejansko prespala celo noč in zjutraj prišla domov, edina izjema je bila novo leto. njegovi so itak ful skulirani, sploh ne težijo. mojadva sta se pa kar dolgo časa navajala na to, da sem pač spala pri njem.

še zdaj po 2 letih najine zveze kdaj zatežijo, samo se mi to zdi tako brez veze. itak ga poznajo, vejo, da je ok. pomoje se jim tudi že sanja, da se samo ne gledava. itak se pa seksa lahko tudi kje drugje, ne samo v postelji ponoči, kot je že ena pred mano napisala.

raje prespiva pri njem, ker je njemu nelagodno, da bi prespal pri nas, se boji, da bi ga naši ful postrani gledali, sama pa tudi doma nisem ravno sproščena. raje sva pri njem, ker imava še svojo kopalnico. na prste rok bi pomoje lahko preštela koliko krat je prespal pri meni.

je pa on moj prvi, ki je prespal pri meni in jaz pri njem, sem bila pa stara 19.

je pa tudi res, da tele počitnice zdaj sva kar veliko spala skupaj in je bilo prav fino :) drugače čez leto pa pri njem spim za vikende, torej petek in sobota.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

lolika11 napisal/-a:Kok ste pa kj stare? Js sm 18 pa mi je kr bedn da je zmiri tak blem, k bi rada skup spala.

Jst ih mam 17. Ma sva spala že prejj.. Torej, pr 16ih.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Jaz sem pri bivšemu prespala isto noč, ko sem ga spoznala... :) Sam nisva seksala. On pa pri meni teden kasneje ...Sm bla pa stara 18, brez kompliciranja.
Odgovori