kako se počutiš v svoji koži?(kilogrami, višina)

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
enaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: kako se počutiš v svoji koži?(kilogrami, višina)

Neprebrana objava Napisal/-a enaa »

lilox napisal/-a:lep pozdarv.

imam problem...imam 174cm in 56kg...in veeeelike boke...to me zelo jezi....jezi me pa tudi to da ne morem nositi čevljev na peto kr sm tok velika :( ....
prosm če ma ktera kakšn nasvet...

Mimogrede, po dolgem času sem se registrirala na forum in se mi ful dobr zdi da lahk končno tud js komentiram :D

Lilox, tvoja višina je idealna, manekenska, sploh pa glede na tvojo težo (jaz imam toliko kg kot ti, pa sem za 10 cm, manjša od tebe) in po moje zgledaš dobr že brez petk, z njimi pa še itak tolk bolj, tako da se nimaš kej obremenjevat.

Glede bokov pa, meni se veliki boki zdijo zelo ženstveni in kolikor vem tudi večini moških!

Tako, da bodi vesela da si takšna kot si :wink:
nelila
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nelila »

pri tvoji višini in teži težko da imaš ogromne boke. mogoče pa tako izpadejo zaradi drobnega pasu. sicer pa višina in teža bolj malo povejo, veliko več bi povedale mere. tvoja višina je pa prav fletna in to te nima kaj odvračati od visokih petk. poglej kera slavna bejba ti je npr všeč? verjetno je velika toliko kot ti ali pa še večja. itak so pa najbolj hude visoke bejbe, ki se znajo lepo nosit v visokih petkah. zato le pogumno.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

ne vem a sm potem jst debela k sm visoka 170 cm pa težka 63kg? sprašujem glede na prvi post.

dejansko čist tko, je moja teža idealna, tko da jst ne vem kako ti izgledaš.totalno shirana al kako. sicer pa verjemi da vsak normalen moški rajši pogleda žensko ki ma ravno prav kilogramov, kot pa kakšnega premalo.
nelila
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nelila »

joj punce no. pa ja ni vse v kg. prvo kot prvo, mišice so veliko težje od maščobe. in lahko je punca, ki izgleda bolj suha, težja od druge, samo zato ker ima suha punca več mišic, druga pa več maščobe in posledično izgleda manj suha kljub manj kg. kilogrami povejo ravno toliko, da veš če je nekje približno v območju zdravega. ostalo bodo povedali centimetri. naprimer ko agencije ponujajo modelov, poleg slike ne navedejo kg, ampak mere. kilogrami ne pomenijo ničesar. sploh pa, kilogrami so tudi v prsih, in prsi košarice D punci prinesejo kar nekaj več kg, pa to še ne pomeni da je debela. je pa res da pri 174 cm in 56 kg ne moreš imeti veliko maščob, pa tudi mišic ne prav veliko, saj je tvoj ITM nekje pri minimumu normalnega.
Uporabniški avatar
cocaine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cocaine »

punce a je na tem forumu kakšna tema o anoreksiji???
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

če odgovorim na vprašanje.. kako se počutiš v svoji koži? ...

super. sicer mam pr 165 cm-jih 57 kil, ampak telo mam čvrsto, ne "špehasto", kar mi je zlo všeč. sj sm tut pridna in delam na tem, da izkoristm vsak trenutek za gibanje in učvrščevanje riti, nog, trebuha, rok... tko da ja, v svoji koži se počutim zlo fajn!
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a etny »

*frisko* napisal/-a:če odgovorim na vprašanje.. kako se počutiš v svoji koži? ...

super. sicer mam pr 165 cm-jih 57 kil, ampak telo mam čvrsto, ne "špehasto", kar mi je zlo všeč. sj sm tut pridna in delam na tem, da izkoristm vsak trenutek za gibanje in učvrščevanje riti, nog, trebuha, rok... tko da ja, v svoji koži se počutim zlo fajn!

pa ja, jst sm tud prbližn taka 167 cm, 56,5 kg...
pa ja...ni slabo v moji koži

jst počnem podobno!
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

sama se čist OK počutim v svoji koži....mam sicer super postavo...vendar me včasih malo panika prime...ko vidim...da bi lahko nekaj naredla za svojo postavo...da bi jo malo učvrstila in skrbela da tako ostane...vendar...včasih ni volje....
drugače pa sem visoka nekje 164cm in imam 49kg.
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objava Napisal/-a Nita* »

jaz pa se več ne počutim dobro v svoji koži, ker sem naenkrat pridobila na teži 3kg, poleg tega da telovadim in jem bolj zdravo :(

tko da mam pri 155cm ( :cry: ) 50kg.
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Nita* napisal/-a:jaz pa se več ne počutim dobro v svoji koži, ker sem naenkrat pridobila na teži 3kg, poleg tega da telovadim in jem bolj zdravo :(

tko da mam pri 155cm ( :cry: ) 50kg.

Ampak kot prvo še vedno nisi debela.
In drugo 50kg pri isti višini, lahko pri dveh enako velikih ženskah stoji popolnoma drugače. Odvisno od mišične mase, mase kosti in splošne porazdelitve kilogramov.
Nesmiselno se mi zdi tole primerjanje kilogramov. Če pa bi jih imela 80, potem sem pa prepričana, da jih bi bilo res preveč.
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objava Napisal/-a Nita* »

^^ saj ne pravim da sem debela, samo ne počutim se dobro.
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

kaj pa vem.. v bistvu se ne počutim več tako dobro kot prej.. ene 3 kilce bi zihr lahko dol šla no. ni pa neke panike (za moje počutje vsaj) :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
genius
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a genius »

ja 3kg ti lahko nardijo kr spremembo pa se ne zdi tok....ampak to itk večinoma opazmo samo mi ostali k ns pa gledajo pa teh 3kil ne bi nikol opazil :razz:

jaz se tud supr počutm v moji koži velika sm 166cm težka pa 54kg in tko dobr se pa počutm šele letos polet ker sm mogla na delo kolesar in se mi to zelo pozna...tko da sm vesela da nekaj naredim zase in se pol tud dobr počutm v svoji koži :)
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

186cm,70 kil.. hočem 10 killllllllllllllllllll,ampak ne špeha :cry: :cry: :cry: :D
Odgovori