Zaljubljen v sestro?
buubbika:
Ker je gospod Fritzl naredil grozno dejanje...Pa kako ne ločite teh dveh primerov, ki med sabo nimata veze? Fritzl je večkrat posilil svojo hči, jo maltretiral, imel njo+ otroke zaprte v stanovanju, brez stikov z zunanjim svetom, jih je fizično in verbalno zlorabljal, namestil napravo, katera bi spustila v stanovanje plin, ki bi vse pobil...Naj nadaljujem?
Lej, skušam povedat samo, da je razlika med tema dvema primeroma več kot očitna. Tale fant razen otipavanja(Česar NITI SLUČAJNO ne odobravam) ni naredil nič napačnega, zato ga pač ne moreš primerjat z zgoraj omenjenim psihotom, ki pač to je in je dokazal s svojimi dejanji. Se pa čudim, da večina, ki piše negativne komentarje kritizira zgolj ljubezen do sestre, otipavanja pa niti ne omeni.
Tale fant, ki je pisal sem gor, pač čuti do sestre ljubezen kot jo čutim jaz do svojega fanta, ti do tvojega itd. res misliš da lahko nadziraš čustva v tem smislu da se sama odločiš v koga si zaljubljena? Dvomim, če pa ti to uspeva, vsaka čast.
Skušam povedat le to, da bi namesto bednih in otročjih komentarjev lahko napisali kakšen nasvet, če ga nimate pa pač berite in si mislite svoje. Še enkrat ponavljam....Res mislite da bodo žaljivke pomagale? Z nasveti, pa bo mogoče uspel...obiskal psihologa, se pogovoril z ljudmi, ki vedo več o tej problematiki kot pa random osebe na comso forumu, dobil strokovno pomoč in z voljo bo lahko uspel...Ne vem zakaj ne bi.
Ker je gospod Fritzl naredil grozno dejanje...Pa kako ne ločite teh dveh primerov, ki med sabo nimata veze? Fritzl je večkrat posilil svojo hči, jo maltretiral, imel njo+ otroke zaprte v stanovanju, brez stikov z zunanjim svetom, jih je fizično in verbalno zlorabljal, namestil napravo, katera bi spustila v stanovanje plin, ki bi vse pobil...Naj nadaljujem?
Lej, skušam povedat samo, da je razlika med tema dvema primeroma več kot očitna. Tale fant razen otipavanja(Česar NITI SLUČAJNO ne odobravam) ni naredil nič napačnega, zato ga pač ne moreš primerjat z zgoraj omenjenim psihotom, ki pač to je in je dokazal s svojimi dejanji. Se pa čudim, da večina, ki piše negativne komentarje kritizira zgolj ljubezen do sestre, otipavanja pa niti ne omeni.
Tale fant, ki je pisal sem gor, pač čuti do sestre ljubezen kot jo čutim jaz do svojega fanta, ti do tvojega itd. res misliš da lahko nadziraš čustva v tem smislu da se sama odločiš v koga si zaljubljena? Dvomim, če pa ti to uspeva, vsaka čast.

- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana

To kar opisuješ je resen problem (če predpostavljamo da je to kar si napisal resnično)...in potreben psihiatra. Se bom vzdržala kakšnega nesramnega komentarja in dodajam samo še

- poletje06
- Komunikatorka
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
ameba napisal/-a:buubbika:
Tale fant, ki je pisal sem gor, pač čuti do sestre ljubezen kot jo čutim jaz do svojega fanta, ti do tvojega itd. res misliš da lahko nadziraš čustva v tem smislu da se sama odločiš v koga si zaljubljena? Dvomim, če pa ti to uspeva, vsaka čast.Skušam povedat le to, da bi namesto bednih in otročjih komentarjev lahko napisali kakšen nasvet, če ga nimate pa pač berite in si mislite svoje. Še enkrat ponavljam....Res mislite da bodo žaljivke pomagale? Z nasveti, pa bo mogoče uspel...obiskal psihologa, se pogovoril z ljudmi, ki vedo več o tej problematiki kot pa random osebe na comso forumu, dobil strokovno pomoč in z voljo bo lahko uspel...Ne vem zakaj ne bi.
tud jst se strinjam s tem postom, ker tud meni ni jasno, kako lahko nekdo primerja primer tega fanta s fritzlovim. groza, nisem še zasledila tolk nestrpnosti na enem kupu.. to je žalostno!
tudi js fantu predlagam, naj si najde strokovno pomoč, saj zato so ljudje, ki so za to usposobljeni in takim pomagajo.. obisk psihologa ali kogarkoli ni nobena sramota! poleg tega pa fanta ne glede na vse cenim, ker se zaveda da ima problem in je pripravljen nekaj ukrenit.. marsikdo tak bi si zakrival oči pred resnico.. prav tako pa bi svetovala strokovno pomoč tudi tistim, ki take ljudi zaničujejo in obsojajo!
imam občutek, da če bi kdo na ta forum napisal rad bi se ubil, ne morem vec živet, bi sigurno biu tapru komentar kaj še čakaš?? takšnega primera res ne srečamo vsak dan in se nam zdi čudno ampak nimamo nobene pravice obsojati fanta ker niti približno ne vemo kako se on počuti... je pa tudi res, da ne vemo če se hecal ali resno misli... to je samo moje mnenje, ne me napadat
okej faak, to je blesavo! - s tem mislim reakcije nekaterih ljudi tukaj .. kaj to pomeni da so vsi ljudje, ki so drugačni od vas nenormalni in za v umobolnico? .. fanta obsojate, namesto da bi ga spodbujale naj si poišče pomoč, ker je pač bolan .. se dogaja, pač, ne moremo bit vsi popolni
vprašanje za tiste punce - homoseksualci so potem za vas tudi primerni samo za v umobolnico?? ...
pa tudi če se fant samo zajebava .. smo vsaj vidli kakšna je reakcija nekaterih slovenskih deklic na to temo

pa tudi če se fant samo zajebava .. smo vsaj vidli kakšna je reakcija nekaterih slovenskih deklic na to temo

sori jest do takih ne znam bit prjazna, tako kot enmu pedofilu nam rekla, da je za v umobolnico ampak bom rekla da je debil/_____,... in ostale slabšalnice. ni opravičila za ene stvari. in do takih ljudi se nikoli ne bom spoštlljivo obnašala. si ne zaslužijo. verjetno pa že sami vejo da so nenormalni.
- poletje06
- Komunikatorka
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
densy napisal/-a:ja loh ga obsojamo ker je debil če ponoč šlata sestro. sj če bi se pa njegova sestra vpisala, pa razložila zgodbo (da jo šlata) bi pa zih vse rekle da ej njen brat kreten.
ja, tako bi odreagirala ti, ker nimaš vse razčiščeno, marsikatera bi odreagirala drugače, bolj prijazno in spodbudno, da se problem čim prej reši.
Sem malo iskala na netu o tej problematiki in sem naletela na zelo zanimiv članek, ki lahko pojasni marsikaj...Je precej dolg, zato dvomim da ga bo večina prebrala( če sploh kdo) ampak vseeno priporočam:
http://www.vest.si/2008/06/07/tabu-incest/
ameba napisal/-a:Sem malo iskala na netu o tej problematiki in sem naletela na zelo zanimiv članek, ki lahko pojasni marsikaj...Je precej dolg, zato dvomim da ga bo večina prebrala( če sploh kdo) ampak vseeno priporočam:
Zanimiv članek. Sem prebrala, ker mene tudi te zadeve zanimajo. Torej - članek lahko pojasni marsikaj (v tem primeru to, da je pri tipčku med odraščanjem - v otroštvu - prišlo do določene napake, za katero psihoanalitiki trdijo, da naj bi bili krivi starši, da ni dovolj razvil svojega nadjaza, ni dokončno ponotranjil družbenih norm or sth...), ničesar novega sicer, je pa lepo in razumljivo razloženo, ampak ne navaja pa nikakršne rešitve...