BuckWheat napisal/-a:DrFreud napisal/-a:BuckWheat napisal/-a:ekzekli, ne da se jim
Če se tipu "ne da" vzet tistih 30 sekund, da napiše sms, ali pa 15 sekund, da te pokliče in ti v enem stavku reče, da te ima rad ... jaz bi se vprašal, če nisi vredna niti 30 sekund njegovega časa ...
Ampak to le v primeru, če je res prisotno to, da se mu "ne da" ...
mja na žalost sem mu po skorej enmu letu zveze postala že kr samoumevna in zdej če bi ga spraševala če nisem vredna tiste pol minute bi takoj začel zavijat z očmi in mi po možnosti še reku da sem zatežena
ne vem no, jz mu z veseljem pošlem kak sms da mu povem da ga mam rada ampak njemu se pač ne da
Ja itak, da bi zavijal z očmi, meni je to logično. Gre za to, da mu moraš pokazat, da se mora malo potrudit zate, drugače mu boš pa "ušla". Če mu skoz govoriš, da ga neizmerno ljubiš, da ti pomeni vse na svetu, da je on svetla točka na temnem horizontu, da ne moreš zdržat brez njega ... on ve, da boš ostala pri njem, ne glede na to, kaj bo delal on (seveda v mejah razuma in morale). V takem primeru tipi postanemo pasivni, ker se ne rabimo več "trudit" ... pokaži mu malo, da se mora potrudit zate - in ziher se bo