Fant musliman

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Ženska ima probleme z muslimanom vi se pa kregate kaj pomeni biti ateist in kaj ne :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

»Pravi ateist ne verjame v nič nadnaravnega. Zato ljudje, ki verjamejo v reinkarnacijo, v kozmične zakone ali v neko obliko višje sile, ne spadajo med ateiste,«
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

ryu10kyu napisal/-a:Ženska ima probleme z muslimanom vi se pa kregate kaj pomeni biti ateist in kaj ne :lach:

sam res, zadnje čase se ves v tej smeri razvija, OT so v vsakem 3. postu... oz. ne, prva možnost je, da se napade in obsoja, druga pa, da se naredi čisti OT in si vsak potem nabija poste :D no, samo, da "dogaja"...

vglavnem, hotla sem še vprašat tole punco, ki ma težave - a si se ti kdaj s tem fantom pogovorila, kaj bo potem, ko boste poročena (pač, hipotetično :) ) a boš lahko bla takšna, kot si zdej, al te bo zavil od glave do nog v rjuho?
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a element10 »

Mju napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:Ženska ima probleme z muslimanom vi se pa kregate kaj pomeni biti ateist in kaj ne :lach:

sam res, zadnje čase se ves v tej smeri razvija, OT so v vsakem 3. postu... oz. ne, prva možnost je, da se napade in obsoja, druga pa, da se naredi čisti OT in si vsak potem nabija poste :D no, samo, da "dogaja"...

vglavnem, hotla sem še vprašat tole punco, ki ma težave - a si se ti kdaj s tem fantom pogovorila, kaj bo potem, ko boste poročena (pač, hipotetično :) ) a boš lahko bla takšna, kot si zdej, al te bo zavil od glave do nog v rjuho?

Ja itak, da se pogovarjava.. pač tud reku mi je da bi se z mano poroču tud če nism verna,... doma pa tud so ful zahodnjaški in nobena od sorodnic ne nosi rute in nič. Moram pa povedat da je fant res ful v redu, razumevajoč in vse... Nikakor se ne bojim, da bi mi kdaj želel vsiljevati svojo vero al karkoli.
Drugač pa vem da je v bsitvu na meni - razložil je zadevo, da se pač one ne more odpovedati ramadanu, tudi če se poljubi z mano, ga popolnoma prekine in celotna zadeva nima smisla.. Se pravi stvar je na meni, ali bom to sprejela ali pa ne... No in glede na to, kaj mi pomeni, najbrž bom. Zagotovo se mi bo pa moral oddolžiti;)
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

Mju napisal/-a:

Ja itak, da se pogovarjava.. pač tud reku mi je da bi se z mano poroču tud če nism verna,... doma pa tud so ful zahodnjaški in nobena od sorodnic ne nosi rute in nič. Moram pa povedat da je fant res ful v redu, razumevajoč in vse... Nikakor se ne bojim, da bi mi kdaj želel vsiljevati svojo vero al karkoli.
Drugač pa vem da je v bsitvu na meni - razložil je zadevo, da se pač one ne more odpovedati ramadanu, tudi če se poljubi z mano, ga popolnoma prekine in celotna zadeva nima smisla.. Se pravi stvar je na meni, ali bom to sprejela ali pa ne... No in glede na to, kaj mi pomeni, najbrž bom. Zagotovo se mi bo pa moral oddolžiti;)
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

^^
No js ne vem, če se da po poroki kj spremenit. Pač če je veren, mu pomojem ne morš spreminjat navad. In zdj če ma punca tako mal samospoštovanja potem se mu bo prepustila. Js vem, da mam tolk spoštovanja do sebe, da se v kj tazga ne bi spuščala.

Poleg tega gre pa v zvezi vedno za to, da se morš prilagajat partnerju. In glede na to, da se ta 'tvoj' musliman noče prilagajat, ne vem kam to pelje (je pa res, da majo oni druga merila kar se veze tiče).
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

[quote="*Lally*"]^^
No js ne vem, če se da po poroki kj spremenit. Pač če je veren, mu pomojem ne morš spreminjat navad. In zdj če ma punca tako mal samospoštovanja potem se mu bo prepustila. Js vem, da mam tolk spoštovanja do sebe, da se v kj tazga ne bi spuščala.
quote]

kaj ma spoštovanje do sebe tukaj veze,da se v to ne bi spuščala..? nisem te prav dobro razumela
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Ali spada poljub pod spolno obcevanje?
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

missy* napisal/-a:Ali spada poljub pod spolno obcevanje?

hihi, ne , ampak se pa izmenja slina!!:( žal
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Spis tam? namrec, se enkrat ti povem, po soncnem zahodu lahko delas z njim kar hoces, edino ce ti bo rekel, da je zmatran :lol:
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

missy* napisal/-a:Spis tam? namrec, se enkrat ti povem, po soncnem zahodu lahko delas z njim kar hoces, edino ce ti bo rekel, da je zmatran :lol:

nič ne bo zmatran.. tkole sva se zmenila; za vsak dan ramadana more meni pripravit presenečenje, pa je lahko to karkoli. Mislmd a bom vseeno kar dobr odnesla:)
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: fant musliman

Neprebrana objava Napisal/-a habibi7 »

Brez zamere, samo to nepoljubljanje 1 mesec, pa še to podnevi, se mi zdi prav banalno, v primerjavi z drugimi problemi, ki jih boš lahko imela kasneje z njim, če bosta skupaj zaživela. Skrbi te tista stvar, ki bi mene najmanj, v primeru, da bi imela resne namene z njim.
Se bosta pač poljubljala po sončnem zahodu ane.
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: fant musliman

habibi7 napisal/-a:Brez zamere, samo to nepoljubljanje 1 mesec, pa še to podnevi, se mi zdi prav banalno, v primerjavi z drugimi problemi, ki jih boš lahko imela kasneje z njim, če bosta skupaj zaživela. Skrbi te tista stvar, ki bi mene najmanj, v primeru, da bi imela resne namene z njim.
Se bosta pač poljubljala po sončnem zahodu ane.

Drugi problemi...?
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a habibi7 »

Glede na to, da se tako striktno drži tega, se bo lahko še kakšne druge stvari, ki nam ne-muslimanom ni ravno blizu. Sicer sem pa napisala LAHKO, upajmo pa da ne :wink:
element10
Sramežljivka
Sramežljivka

habibi7 napisal/-a:Glede na to, da se tako striktno drži tega, se bo lahko še kakšne druge stvari, ki nam ne-muslimanom ni ravno blizu. Sicer sem pa napisala LAHKO, upajmo pa da ne :wink:

ja, tudi jaz ne:) ne, fant je sicer zelo zahodno usmerjen, ima pa nekaj svojih načel, ki se jih drži.
Odgovori