Nimam pojma še kej jih bom kupila.......šla bom pogledat v Emporium, računam, pa, da bi letos kupila eno od O`neil k nimam še nobenih...bomo vidl

tiasha napisal/-a:Hmm joj jst si pa vsako leto kupim nove kopalke ... sej ne vem zakaj, ampak pač rabim nove kopalke ...![]()
||MuCkAa napisal/-a:tiasha napisal/-a:Hmm joj jst si pa vsako leto kupim nove kopalke ... sej ne vem zakaj, ampak pač rabim nove kopalke ...![]()
A ti tudi?? JAz tudi. Ne vem, ampak kar nagledam si jih, potem pa me matraaa.....dokler si jih ne kupim
||MuCkAa napisal/-a:tiasha napisal/-a:Hmm joj jst si pa vsako leto kupim nove kopalke ... sej ne vem zakaj, ampak pač rabim nove kopalke ...![]()
A ti tudi?? JAz tudi. Ne vem, ampak kar nagledam si jih, potem pa me matraaa.....dokler si jih ne kupim
dragon_fly napisal/-a:nancy ima prekrasne modele, sam ne bi vedla kje bi jih trenutn najvec meli na zalogi. fine so, ker se krasno prilegajo tud tistim, ki mamo pov kilce prevec
petuš napisal/-a:ojoj!
ker mam malo manjše joškice me zanima če je katera sprobala kopalke Nancy tiste z gelom, ful me zanima kako se obnesejo![]()