Na robu zloma

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

moi T napisal/-a:Meni je tudi malo čudno to, da nisi v 3 letih ugotovila vseh teh slabih lastnosti tvojega fanta. A se nista nikoli pogovarjala o otrocih, o skupnem življenju? Ali ti je lagal o teh stvareh? Pa oprosti, če te je to že kdo vprašal, se mi ni dalo vsega brat :oops: .

Vidim, da nisi brala. Očitno je lagal, ker je na začetku govoril drugače. Ali pa se je toliko spremenil, da noče prevzeti nobene odgovornosti. Ne vem. Je kar je. Mene samo zanima kako naprej. Zaradi njega se ne bom sekirala, ker vem, da je nesposoben, in da pričakuje, da bodo vse drugi naredili namesto njega, on pa bo izkoriščal dokler bo šlo.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Nekateri so sposobni lagati tudi celo življenje, in seveda igrati. Poznam primer, ko se moški obnaša 100% drugače kadar ima zraven ženo, kot takrat ko jo nima.
Pri nekaterih je leta in leta vse dobro, nato nenadoma pride sprememba, kriza,... Ljudje se spremenijo.
Marsikdo se spremeni po poroki, ker si potem več upa. Misli, da žena ne bo pobegnila.
Jagoda-malina te popolnoma razumem. Ti si bila dobra do njega, s tabo se je dobro počutil. Ko pa je enkrat prišlo tako daleč, do resne odločitve, ni bil sposoben več igrati. Ali pa je mislil, da sta že tako dolgo skupaj, da je vseeno, če ti pove.
Še enkrat: prav si storila, da si šla.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Uh kolko poznam jaz takih moških, ki igrajo... In kolko poznam žensk, ki jim slepo nasedajo :stumm: . Prav tako poznam tudi obratne primere, ampak v precej manjšem številu (kot razlog navajam dejstvo, da se ne ravno družim z ženskami :D ).
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

srčica* napisal/-a:ok najprej sem mislila da si stara nekje 20 let, potem pa opala... trideset, bila si v triletni zvezi s fantom in nisi ugotovila, da ti je lagal, saj pa če fant ne mara otrok se takoj opazi po njegovem obnašanju. Zagotovo sta bila že kje na obisku, ko imajo male otroke in si lahko videla kakose z njimi razume, si malo rpimerjala kakšen oče bi bil itd. Tudi o stnavoanju mislim, da bi se morala že prej pogovarjati in ugotoviti kakšne cilje imata. Saj tuak hudo dober lažnivec pa tudi ni mogel biti. In če te ni hotel zgubiti, kaj potem, a je upal, da si boš ti premislila ali kako logiko ma toti človek?!?...

Očitati nekomu kako, da tega ni ugotovil nima smisla, ker so nekateri tako dobri igralci, da prepričajo še samega sebe. Sposobni so te prepričati, da je črno belo in ne črno.
Poleg tega ima on lahko otroke nasplošno rad, a še rajši ima denar :eek:
Zato se bo odločil rajši za materialno dobrino kot otroka.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Saj v kak disko se mi zdi brez veze hodit. Tam so še samo otroci. In pa nekaj starejših alkoholikov.
Sploh mi ni jasno kje spoznate resne in poštene fante? Jaz sem bivšega na morju. Drugače imam pa občutek, da resni sploh ne zahajajo prav dosti ven.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

zahajajo verjemi ;)
pejt po kakšnih pisarnah pogledat :P
težko svetujem no ampak svet je velik, moškega lahko srečaš kjerkoli.najprej se malo pomiri...ne boš menda že jutri novega mela ;)
drugač pa...s kolegicam greš lahko v kino, lahko ga spoznaš na kakšnih klepetalnicah, forumih, mislim da se bo dalo, ne rabiš pisat oglasa v časopis :P
Uporabniški avatar
*dorothy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *dorothy* »

Ah tud resni in pošteni zahajajo vn. To sploh ni problem. Tko kot je vampirkca rekla...pojdi kam s prjatlcami. Sej ni treba da že jutri zahakljaš novga :) Jst sm enga ful fajn spoznala na fizioterapiji po operaciji kolena...ok ne pravim, da si morš koleno poškodvat :wink: Ampak da pač fante lahko spoznaš na zelooo različnih mestih. Ne rabiš it ravno v disko :) Samo pojdi med ljudi...vn, ampak ne ravno z namenom spoznat bodočega. Bo pršu sam, ko boš najmanj pričakovala. Tko kot sm jst tega fanta popolnoma nepričakovano...v trenirki in nenaličena recimo, ampak je bla iskrca :P
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

A ni ona napisala, da so kolegice že oddane, poročene, imajo otroke. Dvomim, da hodijo po diskačih.
Kašne klepetalnice tud ne priporočam, tam je pokvarjen folk.
Mogoče kak forum, a jaz poznam samo tega. Tukaj imam po prebranem občutek, da se jih ne da dosti spoznati. Pa še vse so mlajše - no večina.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

mogoče diskači res niso najboljši kraj za iskati novih moških. mogoče bi šlo prek kakih drugih prijateljev,ki jih imaš.jst sm tako svojega.mogoče bi tud koga spoznala če greš na kak izlet, mogoče s kako prijateljico.
verjetno pa bi ti trenutno najbolj ustrezalo, da si nekaj časa sama in se sama spraviš v red, da ne razmišljaš toliko kje bi le dobila fanta, kam moraš it, kaj moraš delat. daj se rajš sprosti in ne pusti da ti te misli vodijo življenje. mogoče tud poznaš koga takega v službi.

jst ti samo želim res veliko sreče, storila si prav da si se znebila tega maminega sinčka
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Hvala vsem tistim, ki me razumete in podpirate.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

no morda sem res premlada... sem šele 19, ampak kljubtemu sem s fantom tri leta v zvezi in se pogovarjama o otrocih in o stanovanju, ampak to ne pomeni, da sva 100%, da bodo najine želje čez nekaj let še vedno iste, ter da bova ostala za vedno skupaj...

in četudi si je tvoj fant o stanovanju premislil šele sedaj, mislim da bi ga mora za vsem tem tičat globji razlog... po moje se je samo ustrašil... si ne prizna, da je že čas, da se zresni in si ustvari družino... s takim si seveda ne moreš ničesar začet... torej... prav je, da si ga pustila, ter seveda navali na nove bolj odrasle moške :)
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

jagoda-malina, mislim, da si prav naredila. če nimata kukr tok podobnih interesov pač ne more laufat.

vsaka ženska ima neke svoje želje po otrocih, domu itd. seveda je to stvar obeh partnerjev, ampak useeno... jaz bi se težko odpovedala svojim željam.. mal sem začela razmišljati o tem... recimo da bi ženska rada imela tri otroke partner pa le enega. seveda je treba spoštovati želje obeh in narest kšn kompromis... ampak še vedno se mi zdi, da smo vseeno ženske tiste ki smo noseče in imamo prirojeno željo po materinstvu in meni bi se blo zlo težko odpovedat svojim željam.. sploh ne vem kaj bi nardila recimo če partner nebi hotu tok otrok kot jaz. se vam zdi da mora biti to stvar dogovora ali ima ženska večjo vlogo pri odločanju, ko gre za njeno telo :?:
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Sharona05 »

punkie_ : mislim, da ima ženska vsekakor večjo vlogo pri tem, ali bodo otroci in koliko jih bo, ker mislim, da večina "starševskega" dela vseeno pade na pleča ženske, ko so otroci enkrat tu... ne glede na to, koliko si jih moški želi.
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in his arms=]
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *chiky* »

Ajajaj.. Razumem, da je težko, ko ti nekdo poruši načrte, ko pa si vse življenje gradila na njih? Ampak... Je bilo prav, da si vedno vse načrtovala? Morda bi morala živeti bolj spontano, se kdaj tudi prepustiti toku.. Pristanek z oblakov na trdna tla je bistveno lažji, če si bolj spontan. Načrti lahko velikokrat splavajo po vodi, posebej, če se zanašaš na druge, pa tudi če se sam nase, ne moreš vedno vedeti, da bo vse tako, kot si si zamislil.

Ampak tu sem nekako bolj na tvoji strani. Ne moreš misliti, da te tip ni imel rad, nasprotno, verjetno te je že imel. Ampak.. Je najbrž za svoja leta bistveno bolj neorganiziran in nesamostojen (za razliko od tebe, ki si vedno vse organizirala in načrtovala - in to je, mimogrede, kot bi prihajala iz 2 različnih svetov, kar slej ko prej privede do konfliktov). Ima drugačne poglede na svet. Moglo je počiti. Večno se ne bo mogel držati maminega krila. Prav je, da si ostala za svojimi načeli, saj je prav, da otroci, ki odrastemo, postanemo samostojni. Če ne se ne moremo šteti med odrasle, kajne? Je bilo že vso zgodovino tako, da so ljudje, ko so odrasli, postali samostojni, pogosto tudi odšli na svoje.

Za drugega se ne sekiraj. Napisala si, da si zelo v redu ženska. Po tem sklepam, da si tudi samozavestna. Prepričana sem, da bo prišel novi, ki bo bolj pasal v tvojo sliko dneva. Ampak, tokrat ne načrtuj. Pusti se toku. Pusti se presenetiti. Ko boš najmanj pričakovala, bo prišel! Sploh pa se ti nikamor ne mudi, zakaj takoj v novo zvezo po nekajletni zvezi? To se najbrž ne bi najbolje obneslo. Vzemi si čas, da začneš živeti znova in popolnoma preboliš prejšnjega.

Prestara pa nikakor nisi! Vse življenje je še pred tabo. Počasi in bodi spontana! Pa veliko sreče. Vse bo še OK! :wink:
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

Sharona05 napisal/-a:punkie_ : mislim, da ima ženska vsekakor večjo vlogo pri tem, ali bodo otroci in koliko jih bo, ker mislim, da večina "starševskega" dela vseeno pade na pleča ženske, ko so otroci enkrat tu... ne glede na to, koliko si jih moški želi.

to je vse vredu in prav, ampak če si jih ženska želi otorke, mora to že na začetku povedati partnerju in obratno. Sicer pa mislim da natančno število otrok je brezveze določati, ker najprej se mora prvi roditi, potem se pa na podlagi izkušenj, ki jih imaš s prvim otrokom, odločiš, če želiš še katerega, ali je morda že ta čisto dovolj... ker otroci so seveda ljubki, ampak zahtevajo od staršev veliko napora... :)
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Odgovori