medvedka napisal/-a: Najbolj neumno se mi zdi pa to, da se spustiš v vezo z nekom, pri katerem te nekaj tako zelo moti, potem ga pa skušaš spremenit. Ker zaljubljenost pa tudi ni tako zelo slepa, da ne bi bil sposoben videt nečesa, kar lahko v odnosu predstavlja precejšen problem.
Torej, če te njeno kajenje na začetku ni motilo, potem je nesmiselno, da ji zdej razlagaš, kako ti gre to na živce in kako želiš da neha kaditi. Lahko ji omeniš, da njena razvada ni zdrava in da ti ni všeč vonj okrog nje, kaj drugega pa tu ne moreš storiti. Če želi prenehati s kajenjem, naj to stori izključno zaradi sebe.
Najbolj se strinjam s tem postom. Prav gotovo si ugotovil, da je kadilka najkasneje takrat, ko si jo prvič poljubil. In takrat te ni motilo?
Zelo so mi smešne ženske, ki skrivajo cigarete pred svojim partnerjem.
In seveda tipi, ki svojim ženskam "ne dovolijo" kadit. Halo? Meni ne bo tip ničesar prepovedoval. Tako kot je Medvedka napisala: če se bom spremenila (nehala kadit ali karkoli drugega), bom to storila izključno zaradi sebe. Če bi mi kdo nonstop težil, bi pa najprej skenslala njega, potem pa sama razmišljala o morebitnem prenehanju kajenja.

ampak za neki cajta pol sm pa s5 začela, ker se pač nism sama odločla d prekinem s tem, ampak je kr on določu, d tistega lepega dne neham s čiki... :fight:

če pa še jz kakšnega prižgem, potem ga pa itak ne voham. moti me edin če gre na čik zvečer, predn greva v postlo al pa tko
ker smrdi tut če si gre zobe umit...
najprej sm misnla da noče zaradi mene, sam je reku da mu res ne paše. Pol se pa doskrat še pohvali k pride zvečer k men, da ceu dan ni niti enga prižgal 

), kda bom nehala kadit.takega takoj skenslam, ker neglede na vse, je to dober znak za naprej, kako bo vsako stvar hotu na tebi spremenit ki ga bo malce motila.ne, če si vedu da kadim ko si me spoznal, me tudi tako imej.