Kajenje in veza

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

medvedka napisal/-a: Najbolj neumno se mi zdi pa to, da se spustiš v vezo z nekom, pri katerem te nekaj tako zelo moti, potem ga pa skušaš spremenit. Ker zaljubljenost pa tudi ni tako zelo slepa, da ne bi bil sposoben videt nečesa, kar lahko v odnosu predstavlja precejšen problem.

Torej, če te njeno kajenje na začetku ni motilo, potem je nesmiselno, da ji zdej razlagaš, kako ti gre to na živce in kako želiš da neha kaditi. Lahko ji omeniš, da njena razvada ni zdrava in da ti ni všeč vonj okrog nje, kaj drugega pa tu ne moreš storiti. Če želi prenehati s kajenjem, naj to stori izključno zaradi sebe.

Najbolj se strinjam s tem postom. Prav gotovo si ugotovil, da je kadilka najkasneje takrat, ko si jo prvič poljubil. In takrat te ni motilo?
Zelo so mi smešne ženske, ki skrivajo cigarete pred svojim partnerjem. :roll: In seveda tipi, ki svojim ženskam "ne dovolijo" kadit. Halo? Meni ne bo tip ničesar prepovedoval. Tako kot je Medvedka napisala: če se bom spremenila (nehala kadit ali karkoli drugega), bom to storila izključno zaradi sebe. Če bi mi kdo nonstop težil, bi pa najprej skenslala njega, potem pa sama razmišljala o morebitnem prenehanju kajenja.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

men je bivši (nekadilec) prbil datum in d bom takrat nehala kadit! in jez budala sm res nehala kadit... :wall: ampak za neki cajta pol sm pa s5 začela, ker se pač nism sama odločla d prekinem s tem, ampak je kr on določu, d tistega lepega dne neham s čiki... :fight:

zdj valda kadim in če bi bla še enkrat v isti situaciji kot sm bla,
modela zih neb upoštevala...
ne bom nehala kadit, zato k bi mi en reku d naj neham,
ampak SAMO ZARAD SEBE!
in dokler se kadilec sam ne odloči d bo nehu kadit, bo kadil...!! :!:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

hm tut moj kadi ja... jz sm pa občasna kadilka, paše mi pržgat kšnga na faksu al pa ko ga grm žurat, drugače pa ne. on pa kadi skoz, ampak je ful navajen da me mal mot zadah (ne samo po cigaretah) in je navajn met žvečiln v ustih da mu ne težim :D če pa še jz kakšnega prižgem, potem ga pa itak ne voham. moti me edin če gre na čik zvečer, predn greva v postlo al pa tko :rolleyes: ker smrdi tut če si gre zobe umit...
Our passion is our strength <3
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Aja? Pol mam pa očitno sam jst srečo da moj nč ne smrdi :D :D mal heca.
amm ja ful mi je čudn no...al pa je res to da moj pržge kkšnga na vsake tok časa. K mu res nikol ne smrdi iz ust...sam par minut po tistem k skadi...pa še to pol čigumi uzame in pol sploh ne vem več da je kadil. Pa itq sm čist vesela k učasih ne pržge čika celo popoudne če sva skupi :P najprej sm misnla da noče zaradi mene, sam je reku da mu res ne paše. Pol se pa doskrat še pohvali k pride zvečer k men, da ceu dan ni niti enga prižgal :lol:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Mela sm enga kadilca in pou :D .

Tist "celi" je biu itak sam za en mesec (pa ne zarad čikou), "polovica" pa desc, k je kadiu in na mojo željo prenehu.

Usi ostali so bli, tko k moja malenkost, velki nasprotniki kajenja, sploh zdejšni zna krepko pretiravat in bit nadležen, če se omenja čike, kaj šele, če se pride u njihovo neposredno bližino. :? Ga moram kr mal žoknt, da se ne sprau usajat.

In ja, nesmiselno je dajat ultimate "čiki al js", če se že u štartu ve, kako zadeva stoji. Js sm sicer positnarla in pr enmu dosegla, da se je "razkadiu" u času najine zveze, druk mi je pa sam reku "lubica, se boš mogla kr navadt", in si enga pržgou. No, nism se :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

Če kadim je povsem moja stvar. In če ga moti, me pač ne bo dobil. Kajenje je pač del mene in del "paketa", ki ga tip mora sprejet, če želi biti z mano. Če ne želi biti z mano zaradi kajenja, toliko bolje, da vem, da ne izgubljam časa z nekom, ki me želi spremenit. :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

kr.ena napisal/-a:
medvedka napisal/-a: Najbolj neumno se mi zdi pa to, da se spustiš v vezo z nekom, pri katerem te nekaj tako zelo moti, potem ga pa skušaš spremenit. Ker zaljubljenost pa tudi ni tako zelo slepa, da ne bi bil sposoben videt nečesa, kar lahko v odnosu predstavlja precejšen problem.

Torej, če te njeno kajenje na začetku ni motilo, potem je nesmiselno, da ji zdej razlagaš, kako ti gre to na živce in kako želiš da neha kaditi. Lahko ji omeniš, da njena razvada ni zdrava in da ti ni všeč vonj okrog nje, kaj drugega pa tu ne moreš storiti. Če želi prenehati s kajenjem, naj to stori izključno zaradi sebe.

Najbolj se strinjam s tem postom. Prav gotovo si ugotovil, da je kadilka najkasneje takrat, ko si jo prvič poljubil. In takrat te ni motilo?
Zelo so mi smešne ženske, ki skrivajo cigarete pred svojim partnerjem. :roll: In seveda tipi, ki svojim ženskam "ne dovolijo" kadit. Halo? Meni ne bo tip ničesar prepovedoval. Tako kot je Medvedka napisala: če se bom spremenila (nehala kadit ali karkoli drugega), bom to storila izključno zaradi sebe. Če bi mi kdo nonstop težil, bi pa najprej skenslala njega, potem pa sama razmišljala o morebitnem prenehanju kajenja.

jst se tud strinjam s tem.sama sem kadilka, vsi moji bivši in moj sedanji pa tudi.Ampak tud čwe bi bli nekadilci, ne obstaja človek an tem svetu ki bi meni dajal neke ultimate in prepovedi, kaj šele postavljal datum ( :eek: ), kda bom nehala kadit.takega takoj skenslam, ker neglede na vse, je to dober znak za naprej, kako bo vsako stvar hotu na tebi spremenit ki ga bo malce motila.ne, če si vedu da kadim ko si me spoznal, me tudi tako imej.
na kraj pameti mi pa tud ne pade, da bi skrivala pred njim in to.prvič ne lažem in ne prekrivam zadev, drugič pa nimam nobenga razloga da to delam.
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

mislim, da se da narest ustrezen kompromis ...npr. naj se izogine kajenju, kadar sta skupaj.

ampak jaz zase vem, da se ne bi mogla poljubljat s tipom, ki ma zadah po čikih ...
TINČICA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TINČICA »

Moj bivši je težil in se se neki časa skrivala, pa potem spet ne in tko. Sedanji je pa na srečo kadilec in je vse ok.
Uporabniški avatar
yust me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a yust me »

Bivši je bil nekadilec in je mel vedno blazno veliko za povedat glede tega. Vem, da kajenje ne škoduje samo komentarji kot so bili: a se ti sploh zavedaš kakšna boš pri 40ih? Čisto boš zgubana...Sama pri sebi pa sem si mislila, če boš tolkle težil pa res nimaš šans, da me boš pri 40ih še sploh kdaj videl...No in me res ne bo...

V trenutni zvezi pa je tudi fant kadilec tko da teh problemov nimava...če pa bi bili, pa mislim, da bi se poskušala dogovoriti za kakšen kompromis.
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LitLgrL. »

Jaz kadim včasih, tu in tam, ko se mi zalušta. In tudi moj fant je tak, čeprav on manj kot jaz. Mislim pa, da me ne bi motilo, tudi če bi redno kadil.

Tebe to moti. In s tem ni nič narobe. Ravno nasprotno, to je dobra stvar, kajti kajenje je zdravju škodljivo in to vemo vsi. Moj nasvet je torej:
Poskusi s tem, kako je kajenje škodljivo in bla bla vse na to temo, na koncu pa morda tako mimogrede omeni, da tudi tebe to moti.

Srečno :)
wanna fuck.. now!. *
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

Midva z mojim pa sma lani avgusta nehala kadit, zdaj je on spet zacel jaz pa ne. In me tak nervira to!!! :x Sma se zmenla da neboma kadila, neeeeeeee on je frajer, more s tistim cikom okol hodit. Pa mu sploh ne pase da kadi. Da ne omenjam vonja & vseh ostalih svinjarij. Lahko celo polico s cigumiji v trgovini pozveci, pa ga se vedno navoham.
Joj mi gre na zivce da je taki slabic :x :roll: In pol tisti bedni:"ce mi pa pase". Ma kaj ti k***c pase, ne seri! :x
Hello, 911. I''m on fire!
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Ja jst kadim,in ta trenutni kao moj ne kadi,je športnik ij gor in dol.In sploh ne čutm potrebe da bi v bližini njega kadila,al pa karkol.Res niti ne pomislm na čik.Dobr če bi biu on tud kadilc ne rečem,ampak ker ni pač ne bom zdj jst vn iz bajte usako uro hodila vn na čik pa prsmrdela nazaj.Ni šans.Ker ubistvu grem pol sama seb na živce k smrdim.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

kr.ena napisal/-a:

Hvala enako.. je pa moj tut kadilec, tko da nimam problemou s tem.. bi pa bil poblem če bi mi en reku naj neham kadit.. in mi solil pamet s tem kolk to škoduje koži, zdravju itd.
bi naprimer upoštevala da bi mi fant reku da pač ne kadim v njegovi prisotnosti.. al pa grem pač vn na cigaret če se mi tok kadi.. to se da zrihtat.. ultimati se pa nikol ne obnesejo dobr
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Moj bivši ni kadil in je rekel, da je vedno mislil, da s kadilko pa nikoli ne bi bil. Jst sem takrat veliko kadila in je kar toleriral. Preden sva se ljupčkala sem prežvečla kak čigum (al pa Fishermen's friends ful pomagajo). Res, zelo je bil toleranten (tudi če sem v sobi kadila ipd.). Nikoli me ni v nič prepričeval (mogoče je kdaj omenil, da bi bilo fajn, če ne bi kadila ampak nikoli nisem tega dojela kot pritisk).
Zdaj sem pa nehala in vem, da mi je uspelo samo, ker sem nehala zaradi sebe, zaradi svoje odločitve. Ker ko mi je pasalo kadit sem vedela, zakaj sem nehala in sem našla moč premagat to željo.
Zdaj rajši vidim, da imam nekadilca. Ampak samo zato, da me ne spravlja v skušnjavo. :) Če bi mi bil všeč kadilec, bi pač bila z njim.

Tako kot jst ne bi prenašala ultimatov, bi od partnerja pričakovala, da je pripravljen na nek razumen kompromis. To pa mislim, da velja za vsa področja v zvezi. Oboje (ultimati, nepripravljenost na kompromis) kaže na nespoštovanje do partnerja.
Odgovori