MilkyWay napisal/-a:Marcela123 napisal/-a:joj, ne vem kolk si stara,,ampak dobr..no commet
a je lahk kej drgač kot pa če bi to počela stoje, sam da vaju tam še moči voda iz pipce nad vama...postavta se v tuš kabino, se začneta poljubljat, božat in sexat. simp k pasul
kolko sm stara, ti piše takoj pod mojim avatarjem...
drugače pa, mi nimava tuš kabine ampak kad...in kad je grozno majhna...če se v njo usedem, moram pokrčit noge...ozka je tudi za en ku*c, tko da ni ravno tko simpl ku pasulj...in ja, bodi prepričana da ne sediva, medtem ko sexava

bodi prepričana da stojiva...
drugače pa...kaj js delam z mojim in kako to zgleda, mislim da nima kdo kej za komentirat

Verjetno je ona vse skupaj napisala za avtorico teme.

Drugače pa... tvoj zadnji stavek je malce nelogičen. Če na forumu sodeluješ v temah o intimnih odnosih in pišeš izkušnje oz. prigode, potem lahko vsak komentira kar napišeš, ker si se sama odločila izpostaviti svoje spolno življenje.

Poleg tega si to čisto po nepotrebnem napisala, ko pa si par vrstic višje skoraj do potankosti razložila kako se lotita zadeve.
Glede same teme pa... naj bo fant ali punca, mlad(a) ali star(a), verjetno se pač izdaja za nekaj kar ni in hoče izvedeti kaj več o seksu pod tušem. Če ne drugega, je lahko tema zanimiva, da vidimo kolikim izmed nas prija seksati pod tušem oz. koliko nas je že preizkusilo. Jaz sem z bivšim samo enkrat, pa je bilo dokaj neudobno, ker sva morala ves čas paziti, da nama ne spodrsne.

Sicer nisem samo za udobne variante, ampak mi stoje tudi paše, ampak pod tušem nimam neke velike želje seksati.
Be with someone who knows what he has, when he has you.