Sex pod tušem

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Mi2 sva tut :D Se še igrava..sam ni ga čez sexa u postli..udobje ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

^^jah no,kukr kdaj :wink: če ti uspe izpod tuša še ta prav cajt pridt
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Damyanchyka napisal/-a:Mi2 sva tut :D Se še igrava..sam ni ga čez sexa u postli..udobje ;)

Ja, postla je udobje, vendar sem pa tja kdaj pa paše kaj drugega, kot npr. seks pod tušem, v avtu, pred ogledalom, v naravi itd :wink:
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Seeej kukr komu ane..Use ma svoj čar..Sam pr men pač zmaga udobje,če že morm zbirat ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

pod tušm usake tolko zapaše...je pa res, d sm učasih pod tušem prou nerodna... :) še posebi velja to pr nas, k mamo tko use grozno majhno u kopalnici...
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Marcela123 »

joj, ne vem kolk si stara,,ampak dobr..no commet

a je lahk kej drgač kot pa če bi to počela stoje, sam da vaju tam še moči voda iz pipce nad vama...postavta se v tuš kabino, se začneta poljubljat, božat in sexat. simp k pasul
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

jaz dam veeeliko na udobje tako da pri mni sex pod tušem pride redko u poštev.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Marcela123 napisal/-a:joj, ne vem kolk si stara,,ampak dobr..no commet

a je lahk kej drgač kot pa če bi to počela stoje, sam da vaju tam še moči voda iz pipce nad vama...postavta se v tuš kabino, se začneta poljubljat, božat in sexat. simp k pasul

kolko sm stara, ti piše takoj pod mojim avatarjem...

drugače pa, mi nimava tuš kabine ampak kad...in kad je grozno majhna...če se v njo usedem, moram pokrčit noge...ozka je tudi za en ku*c, tko da ni ravno tko simpl ku pasulj...in ja, bodi prepričana da ne sediva, medtem ko sexava :) bodi prepričana da stojiva...
drugače pa...kaj js delam z mojim in kako to zgleda, mislim da nima kdo kej za komentirat :?
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a _~**SaaŠii**~_ »

men pa kokr kdaj zapaše pod tušom..ućasih full..kokr kdaj..drgač mam raj da sprobam kej več poz kokr sam na pojstli.. :)
Cruella De Vil
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cruella De Vil »

MilkyWay napisal/-a:
Marcela123 napisal/-a:joj, ne vem kolk si stara,,ampak dobr..no commet

kolko sm stara, ti piše takoj pod mojim avatarjem...

drugače pa, mi nimava tuš kabine ampak kad...in kad je grozno majhna...če se v njo usedem, moram pokrčit noge...ozka je tudi za en ku*c, tko da ni ravno tko simpl ku pasulj...in ja, bodi prepričana da ne sediva, medtem ko sexava :) bodi prepričana da stojiva...
drugače pa...kaj js delam z mojim in kako to zgleda, mislim da nima kdo kej za komentirat :?

Verjetno je ona vse skupaj napisala za avtorico teme. :wink: Drugače pa... tvoj zadnji stavek je malce nelogičen. Če na forumu sodeluješ v temah o intimnih odnosih in pišeš izkušnje oz. prigode, potem lahko vsak komentira kar napišeš, ker si se sama odločila izpostaviti svoje spolno življenje. :wink: Poleg tega si to čisto po nepotrebnem napisala, ko pa si par vrstic višje skoraj do potankosti razložila kako se lotita zadeve.:roll:
Glede same teme pa... naj bo fant ali punca, mlad(a) ali star(a), verjetno se pač izdaja za nekaj kar ni in hoče izvedeti kaj več o seksu pod tušem. Če ne drugega, je lahko tema zanimiva, da vidimo kolikim izmed nas prija seksati pod tušem oz. koliko nas je že preizkusilo. Jaz sem z bivšim samo enkrat, pa je bilo dokaj neudobno, ker sva morala ves čas paziti, da nama ne spodrsne. :? Sicer nisem samo za udobne variante, ampak mi stoje tudi paše, ampak pod tušem nimam neke velike želje seksati.
Be with someone who knows what he has, when he has you.
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Men pod tušam ni ravno ql. Všeč mi je vizualni učinek, kot predigra :zustimm: , sam sex pa raje kje drugje. Sva že parkrat sam eh..ni pač tist orgazmično zen-sko kot drugač.

Drugač pa stoje, doggy styl, sede (pri men doma je taka fajna polička),..
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a *nobody* »

to mene tud mika d bi probala... :twisted:

mene pa zanima kakšno kontracepcijo imate pod tušom?
a je uredu če tudi pod tušom sexaš s kondomom? :oops:
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

mi2 sva to že sprobala u treh različnih tuših in morem rečt da ni blo kej preveč udobno ma smo se potrudli . . . tko da useen raje kj drgje kukr pa da se tam matrava :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Letos na morju sva se ves čas skupaj tuširala in še kaj... :D Je kar kul, ampak vseeno mam rajši udobnejša mesta, pa še voda nima ravno učinka lubrikanta, tako da me je na momente že prav bolelo. :?
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Zato pa obstajajo mila oz. kakšne blage pene. ;D (ampak ne mislim na to, da se je pametno s tem navlažiti, pač pa miljenje celotnega telesa in je vse skupaj bolj praktično :wink:)
Odgovori