v kakšnem položaju skupaj zaspita?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinki »

UTRINEK napisal/-a:ponavadi zaspiva tako da mu ležim z glavo na prsih al pa da v žlički!

Tudi midva :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 16:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

kadar že spiva skup je ful odvisn no. kdaj tk kt si ti napisala sam njemu ne paše lih najbl d se stran od nega obrnem. kdaj sav pa tk skup objeta pa end proti drugmu obrnena. misnem čist odvisno no. če pa mene zebe, se pa js čist h nemu stisnem pa rečmo še glavo na negova rama naslonm :D
poimenovanj pa nimava ker se nama na jeb* še s tem ubadat :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Predno zaspiva, se jest stiskam k njemu, da se mal pogrejem, potem se pa obrneva vsak na svojo stran, si kaževa hrbte in tak zaspiva.
Alina21
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a Alina21 »

Midva ponavadi zaspiva tako, da imam js glavo na njegovih prsih al pa da sva v t.i. žlički :razz:
Se pa zgodi tudi to, da jaz ponoči zbežim na drugo stran postelje in ga odrivam od sebe :roll: Kaj čmo, včasih mi pač paše da ne čutm nč okoli sebe...
Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy_back »

Alina21 napisal/-a:Midva ponavadi zaspiva tako, da imam js glavo na njegovih prsih al pa da sva v t.i. žlički :razz:

Midva tud...ful mi paše njegova bližina :D
Blondes have more fun
Uporabniški avatar
kiana
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kiana »

midva tudi ponavadi zaspiva v žlički al pa da mam js glavo na njegovih prsih...včasih pa ma tudi on glavo na mojih... :eek: baje sm ga pa ponoči že odrivala od sebe... verjetno tud js rabm mal več prostora okol sebe... :roll:
have I told you how good it feels to be me...
puncha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenjska:)

Neprebrana objava Napisal/-a puncha »

se pridružujem kiani! :) meni osebno bi bilo čudno, da bi zaspala vsak v svojem kotu...ne vem no...če že ravno nisva "v žlički" ali jaz z glavo na njegovih prsih, potem ga moram vsaj držati za roko...enostavno se ga moram dotikati :)
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

kiana napisal/-a: verjetno tud js rabm mal več prostora okol sebe... :roll:

hm... tudi?
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

puncha napisal/-a:se pridružujem kiani! :) meni osebno bi bilo čudno, da bi zaspala vsak v svojem kotu...ne vem no...če že ravno nisva "v žlički" ali jaz z glavo na njegovih prsih, potem ga moram vsaj držati za roko...enostavno se ga moram dotikati :)

Uh, ne morm verjet, da kdorkol to zdrži. Sj se loh stiskam pred spanjem, sam pol pa je moja postla moja postla...moj osebni prostor za sproščeno spanje :D Al pa da me kdo med spanjem drži za lulčka lol.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Že spet se moram strinjati z metronom. Jaz ne morem spati če me nekdo objema, čist preveč klavstrofobično. Takrat rabim pač prostora zase.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

Sm bral, da strokovnjaki celo svetujejo, da je za zvezo dobro, da oba spita v svoji sobi. Mal radikalno, vendar se zdi na trenutke tudi smiselno - pomislimo le na večne prepire o temperaturi sobe - moški, k hočmo met notri 15 stopinj, in ženske s svojimi 29. Pol razni šumi, komolci ipd, ali je radio prižgan ali ne, ali gledat tv ali ne....
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Snow flake napisal/-a:Predno zaspiva, se jest stiskam k njemu, da se mal pogrejem, potem se pa obrneva vsak na svojo stran, si kaževa hrbte in tak zaspiva.

Pri nama je ista situacija...redko zaspiva tako, da se namenoma dotikava eden drugega...
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

Včasih zaspiva objeta, obrnjena drug k drugemu. Včasih se pa že prej obrneva drug proti drugemu. Odvisn kolk sva zaspana :) Drugače se pa zju3 definitivno zbudiva obrnjena vsak v svojo stran.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

g00fy_qa napisal/-a:Že spet se moram strinjati z metronom. Jaz ne morem spati če me nekdo objema, čist preveč klavstrofobično. Takrat rabim pač prostora zase.

Enako pri meni. Saj na začetku se objemava, božama, lupčkama. Sam ko se pa odločma, da boma zaspala, si obvezno pred spanjem dama lubija in pol se vsak obrne na svojo stran in je to to.
Če bi pa zaspala na njegovih prsih, bi me pa zihr vseku "hexenšus" :D
Odgovori