da mu pride v usta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Moj želodc ni kaj prida tako da jaz mislim bolje da ne, glede na to da če ima hrana pri meni že vonj bolj čuden me vleče na stranišče :stumm:
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni to ni ravno v užitek, blazno neprijetno pa tudi ne. :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
symbo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a symbo »

uf kak filing, da jo pošpricam po ustih, sam trenutno sem brez
je kakšna prostovoljka :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Sem brala, da ena ko poje spermo dol, da da čips v usta :eek:

To sam okus pokvari...meni je kull tud če je slabga okusa...vsakič je posebna...pa ne rečt, da sem čudna zdej...

Hm da bi tišp pojedel svojo spermo? Kaj pa vem, če mu je kull pol tud prov ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Men ni bad če mu pride v usta. Je nek posebn okus ampak obstajajo veliko slabše stvari :P Je pa zanimivo kako se okus spreminja glede na to kaj je jedel, kaj in koliko je pil... Tko da men je čist uredu pogoltnit.
sibtigrca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sibtigrca »

jaz tut nisem mela problema s tem, sem vsakič pogoltnla, sam rabla sm nazačetku mal cajta da sm se na okus prvadla, k je pač poseben. Če se boš odločila probat ti lahko svetujem samo to da ko čutiš da mu bo prišlo ga daj še globje v usta (da se izogneš da bi kaj na jezik dobila, ker tam imaš okuševalne brbončice)in ko mu pride malo počakaj ker se sperma zmeša z slino in ublaži okus, potem pa sam pogotneš. to jaz prakticiram kadar mi ni do tega preveč, je vredu!
drugače pa mam raje da pogoltnem kot da paca po meni, mi ni jasn kaj majo od tega? ok na trebušček še, po faci mi je pa tko mal!!
uživaj vsak dan posebej, kot da je tvoj zadnji! :cool:
nina90
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nina90 »

sibtigrca napisal/-a:drugače pa mam raje da pogoltnem kot da paca po meni, mi ni jasn kaj majo od tega? ok na trebušček še, po faci mi je pa tko mal!!

Moj tudi ful uživa, če me pošprica po faci. Mene sploh ne moti, zoprno mi je edino, če me tudi po laseh, ker si moram potem lase še umiti.
tally weijl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a tally weijl »

ko sem prvič poskusila spermo nisem niti prepoznala okusa meni se je vse gibalo med grenko pa slano :D na začetku pa sem samo čutila kak mi je nekaj toplega priteklo v usta. drugače pa mi je čist ok. tak da punce probat ni greh pol pa se vsaka sama odloči al še bo postopek ponovila al ne. jaz sem ga in še ga bom :D
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Ni mi všeč in tud on ni pokazal nobene želje po tem, se mu zdi ponižujoče če bi mi špricnil kamorkoli..
sibtigrca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sibtigrca »

nina90 napisal/-a:
Moj tudi ful uživa, če me pošprica po faci. Mene sploh ne moti, zoprno mi je edino, če me tudi po laseh, ker si moram potem lase še umiti.

no sej me ne mot če me po faci pošprica, sam lasje so problem :)
se mi ne zdi neki ponižanje al kar koli, sam lasje se limajo :)
uživaj vsak dan posebej, kot da je tvoj zadnji! :cool:
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Js tud ne vem, kaj je v tem ponižujočega? Ampak ok, kakor komu paše :wink:
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Meni nima sperma sploh nobenega posebnega okusa, sprva mi je bila ze sama misel na to ogabna, ampak se mi sedaj to ne zdi nic takega. Sicer pa ne pocnem tega redno. :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

KittyKiss napisal/-a:Ni mi všeč in tud on ni pokazal nobene želje po tem, se mu zdi ponižujoče če bi mi špricnil kamorkoli..

men je pa ta filing podrejenosti v dolečenih situacijah ful ušeč.. recimo za to da ti klečiš in t epol pof aci al ti pa spusti v usta.. do pač raznoraznih poz in to..in ne, nč se ne počutm bad..kva tok razmišlate v sexu no :roll:
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

P***a kva se vse zatikate za moj post? :D Pač njemu ni všeč, meni ni. Vi pa kr špricite po sebi s spermo zrd mene tud z ostalimi izločki like i care, jz sm sam povedala, da midva tega ne prakticirava :D
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

po faci meni tudi ne bi pasalo. Mu je prišlo enkrat na trebuh, ampak po faci mislim da niti njemu ni za pacat, jaz pa sem še bolj proti temu.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Odgovori