da mu pride v usta
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Sem brala, da ena ko poje spermo dol, da da čips v usta
To sam okus pokvari...meni je kull tud če je slabga okusa...vsakič je posebna...pa ne rečt, da sem čudna zdej...
Hm da bi tišp pojedel svojo spermo? Kaj pa vem, če mu je kull pol tud prov ane...

To sam okus pokvari...meni je kull tud če je slabga okusa...vsakič je posebna...pa ne rečt, da sem čudna zdej...
Hm da bi tišp pojedel svojo spermo? Kaj pa vem, če mu je kull pol tud prov ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jaz tut nisem mela problema s tem, sem vsakič pogoltnla, sam rabla sm nazačetku mal cajta da sm se na okus prvadla, k je pač poseben. Če se boš odločila probat ti lahko svetujem samo to da ko čutiš da mu bo prišlo ga daj še globje v usta (da se izogneš da bi kaj na jezik dobila, ker tam imaš okuševalne brbončice)in ko mu pride malo počakaj ker se sperma zmeša z slino in ublaži okus, potem pa sam pogotneš. to jaz prakticiram kadar mi ni do tega preveč, je vredu!
drugače pa mam raje da pogoltnem kot da paca po meni, mi ni jasn kaj majo od tega? ok na trebušček še, po faci mi je pa tko mal!!
drugače pa mam raje da pogoltnem kot da paca po meni, mi ni jasn kaj majo od tega? ok na trebušček še, po faci mi je pa tko mal!!
uživaj vsak dan posebej, kot da je tvoj zadnji! 

-
- Sramežljivka
- Kraj: maribor
ko sem prvič poskusila spermo nisem niti prepoznala okusa meni se je vse gibalo med grenko pa slano
na začetku pa sem samo čutila kak mi je nekaj toplega priteklo v usta. drugače pa mi je čist ok. tak da punce probat ni greh pol pa se vsaka sama odloči al še bo postopek ponovila al ne. jaz sem ga in še ga bom 

nina90 napisal/-a:
Moj tudi ful uživa, če me pošprica po faci. Mene sploh ne moti, zoprno mi je edino, če me tudi po laseh, ker si moram potem lase še umiti.
no sej me ne mot če me po faci pošprica, sam lasje so problem

se mi ne zdi neki ponižanje al kar koli, sam lasje se limajo

uživaj vsak dan posebej, kot da je tvoj zadnji! 

KittyKiss napisal/-a:Ni mi všeč in tud on ni pokazal nobene želje po tem, se mu zdi ponižujoče če bi mi špricnil kamorkoli..
men je pa ta filing podrejenosti v dolečenih situacijah ful ušeč.. recimo za to da ti klečiš in t epol pof aci al ti pa spusti v usta.. do pač raznoraznih poz in to..in ne, nč se ne počutm bad..kva tok razmišlate v sexu no