kako varni so kondomi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *lady bug* »

Ja mi2 sva tud kondome uporabljala vedno. Pa nikol ni počil. Uporabljala sva pa vse vrste...keri so bili prvi pri roki(sicer je to blo v večini durex :D ). In vsi do zdržal. :D
Uporabniški avatar
plamen
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a plamen »

Midva sva uporabljala kondome samo na začetku najine veze pa ni niti enkrat poču potem sva pa prenehala ker je mene peklo zaradi kondomov in nisva imela potem nobene zaščite sedaj imam pa spiralo!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

mandarinca napisal/-a:Na splošno se mi zdijo vsi kondomi zelooo suhi, premalo vlažni. Zato poleg kondoma uporabljava tudi lubrikante. Se tudi vam zdijo kondomi presuhi?

meni se zdijo najmanj vlažni od durexa-rebrasti in sadni...se mi zdi d se rebrasti tko hitro posušijo :?
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

mandarinca napisal/-a:
linnka* napisal/-a:Ali kondom poči ali ne je odvisno tudi od pravilne uporabe in ne samo od kvalitete kondoma. Bodite pozorne, da je spredaj dovolj zraka in posledično dovolj prostora za izliv sperme. :wink:

Kolikor jaz vem, spredaj v uni "kapici" lih zraka ne sme biti notr, da ne počjo. Če je zrak notr pol ni placa za spermo in zadeva poči.

Drugače pa pomoje kondom ostane notr, če ga moški ne da pravočasno vn in mu že vmes k ga ma še notr usahne. Pri nama se to ne dogaja imava pa ravno obraten problem.
Ko fantu pride, mu sploh ne usahne k ga una gumica tok stiska in kondom komaj dol dobi.

Ja, imaš prav... narobe sem napisala :oops:
Hotela sem napisat, da je spredaj dovolj prostora (da je treba zrak vn stisniti).
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Schpella »

Js ne sexam več s kondomom. Mam tabletke in stalnega partnerja, tko da kondomov ne uporabljava. S prvim fantom sva pa mela kondome in je enkrat počil...sva vidla šele na koncu in je bla res panika. Sploh nism vedla kaj nej nardim, sem šla kar pod tuš pa si spirala :lol: ampak na srečo ni blo pol nič... drugač pa mislim da so kar varni, sam ne kupovat kakšnih levih. Čeprov, men je počil DUREX! :) Pa pazi, da bo prava velikost kondoma, ker če je premajhen pol je res velika verjetnost da poči.
Uporabniški avatar
annabell
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolina metuljev

Neprebrana objava Napisal/-a annabell »

mene pa neki zanima...a je še kjra med vami slišala d na bencinskih čerpalkah radi mal prebadajo škatlce od kondomou, se pravi tut kondome same :?: jst sm to že večkrat slišala in me je pol kr malo zaskrbelo tko d jih zdej sam še u lekarni kupujem
An apple a day keeps the doctor away, but if the doctor is cute fuck the fruite.
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

annabell napisal/-a:mene pa neki zanima...a je še kjra med vami slišala d na bencinskih čerpalkah radi mal prebadajo škatlce od kondomou, se pravi tut kondome same :?: jst sm to že večkrat slišala in me je pol kr malo zaskrbelo tko d jih zdej sam še u lekarni kupujem

:eek: :eek: nisem nikoli pomislila da je nekdo tako zloben da bi kondome prebadal :eek: :eek:
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
innny-ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: /

Neprebrana objava Napisal/-a innny-ka »

ja mi2 s fantom sva tud samo z kondomom skoraj 2 leti pa se ni nič zgodilo moreš pa wedet da so najboljši durex tak da če bo tvoj fant to uporabljal se nimaš česa bat. :)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

annabell napisal/-a:mene pa neki zanima...a je še kjra med vami slišala d na bencinskih čerpalkah radi mal prebadajo škatlce od kondomou, se pravi tut kondome same :?: jst sm to že večkrat slišala in me je pol kr malo zaskrbelo tko d jih zdej sam še u lekarni kupujem

nism nikol kej takega pomisnla, zdej pa sm začela razmišlat, d je use možno, glede na to, d so pr nas delavci na bencinskih črpalkah tko neprijazni :? sam d bi kej tazga nrdili bi bla že skrajnost
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

men je poču sm enkrat pa še to je bil durex,.. je pa res, da nevem kok sva bla kj natančna pr natikanju le tega, ker je šlo use bl na hitr.
tko da mislm, da so kondomu u stvari zanesljivi, sm pazljivo je treba z njimi,.. ne dolgih nohtov, pa raj več prostorčka pustit ko premal... :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

aja?? da na bencinskih prebadajo?? a zato nama je vsak ta 4. poču in pol sm bla vsak mesc v skrbeh in tut tiste aftr tabletke sm vse zbruhala vn..ampk k SREČI, je vse ok

tko da men kondomi NISO lih safe..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

kondomi res niso safe..nama se je pri najbolj nežnejšem sexu ne strgal, ampak razčefukal. :roll: in od takrat naprej jim ne zaupam več.
je pa jeba da če ne pogledaš dobro je lahko majhna pikica strgana skozi katero je prišlo dovolj spermijev v vagino, da bi lahko blo kej narobe.tko da jst jim ne zaupam več sploh.
je pa res da je kondome najboljš kupt v lekarni, ker tam majo pač dobro organizacijo shranjevanja in prevažanja, gled ena to da se bencinskih in v trgovinah obravnava nič kaj posebno in stojijo kondomi tako v vroem prostor, skos na soncu, skladiščijo se neprimerno in neprimerno padajo po tleh itd...to da bi prebadali ne verjamem, lahko se seveda kšn kje najde, ampak to pomoje ne drži da je kr na vseh benzah tko-to je čisto posploševanje.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Midva kondome uporabljava že več kot eno leto in nama še tudi ni noben počil. Upam, da nama v nadaljnje tut ne bo.

Uporabljava pa že od nekdaj Müller-jeve kondome (v temno modri škatli) in so res super! Ravno prav vlažni, čeprav nama paše, da dodama še lubrikant. So POCENI in ZELO KVALITETNI!! Včasih sma si kupla tut kake Durexove, sam nama niso kul, kr ful smrdijo in mam pol neprijeten občutek, ko opraviva.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

:? Sem kar presenečena, ko sem videla, da vas ima veliko odnose s kondomi. Jaz sem jih zelo malo uporabljala do sedaj. Vem, dobri so zaradi bolezni, proti zanositvi,... v procentih mislim da so 94% zanesljivi (lahko tudi kaj malega več, ne vem točno).
Meni osebno kondomi niso všeč... Okus, vonj, občutek, ki ga dejansko ni,... Se počutim, kot bi samo sebe zajebavala s tem :) .
Ko ravno debatiramo okoli varnosti in zaščite. Me zanima če katera pozna katero žensko, ki si je vstavila špiralo PREDEN je imela vsaj enega otroka?
Uporabniški avatar
Urshay
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urshay »

zaradi čega pa so počli kondomi če lahko vprašam?
mi2 z fantom uporabljava safex, ker so nekak boljši od durexa. drugače pa nama ni še noben počil
Odgovori