mandarinca napisal/-a:linnka* napisal/-a:Ali kondom poči ali ne je odvisno tudi od pravilne uporabe in ne samo od kvalitete kondoma. Bodite pozorne, da je spredaj dovolj zraka in posledično dovolj prostora za izliv sperme.
Kolikor jaz vem, spredaj v uni "kapici" lih zraka ne sme biti notr, da ne počjo. Če je zrak notr pol ni placa za spermo in zadeva poči.
Drugače pa pomoje kondom ostane notr, če ga moški ne da pravočasno vn in mu že vmes k ga ma še notr usahne. Pri nama se to ne dogaja imava pa ravno obraten problem.
Ko fantu pride, mu sploh ne usahne k ga una gumica tok stiska in kondom komaj dol dobi.
annabell napisal/-a:mene pa neki zanima...a je še kjra med vami slišala d na bencinskih čerpalkah radi mal prebadajo škatlce od kondomou, se pravi tut kondome samejst sm to že večkrat slišala in me je pol kr malo zaskrbelo tko d jih zdej sam še u lekarni kupujem
annabell napisal/-a:mene pa neki zanima...a je še kjra med vami slišala d na bencinskih čerpalkah radi mal prebadajo škatlce od kondomou, se pravi tut kondome samejst sm to že večkrat slišala in me je pol kr malo zaskrbelo tko d jih zdej sam še u lekarni kupujem