Kontracepcijske tabletke
jah u navodilih piše prvu dan, se prau d člouk ne čaka še 3 dni d rata 'še bl rdeče'
začneš pru dan ko vidš da maš menstro, pa tud čej še mal švoh... če bi mogle počakat d je pošten menstra, bi vrjetn povedal in bi pisal v navodilih, naj se prva tabletka uzame 3 dan... pa pomoj je tko al tko useen al pru al drug dan, dokler ni en tedn razlike an... pol naprej je pa itk useen, ker je že use urejeno in se jih redno jemle s premorom 

jah zato pa je telefon in ginekologinja na vezi
no ja, jest sm mela pa drgačm 'problem'... že 5 mescou sploh nism mela menstre (zard operacije se mi je zje**u hormonsk sistem in je bla res kriza), tko d sm mogla začet tabletke jemt (tud zard drugih razlogov takrt) kr enkrt umes, mi je tud G tko priporočila... nism mogla uzet prvi (ali kter kol drug) dan, ker menstre preprosto ni blo... pru mesc je bla pol komej, od takt naprej je pa redna in točna ko švicarska ura
nema problema več

-
- Cosmopsiho
Ste pa zanimive ej..se nmorte držat preprostih par pravil..tabletke se začnejo jemat ko prvič na gatah vidš krvavo(in sklepaš, da je menstruacija, če je od nje minilo okol 25dni)neglede na to, kako močna je..pač piše, da prvi dan menstruacije ne pa krneki komplicirate "ne jz bom pa tretji dan ko bo močnejša".. 

It was forever..but it didnt last long..
..Evelyn.. napisal/-a:Ste pa zanimive ej..se nmorte držat preprostih par pravil..tabletke se začnejo jemat ko prvič na gatah vidš krvavo(in sklepaš, da je menstruacija, če je od nje minilo okol 25dni)neglede na to, kako močna je..pač piše, da prvi dan menstruacije ne pa krneki komplicirate "ne jz bom pa tretji dan ko bo močnejša"..
ja ma res...ženske res znate komplicirat...pa sm že prej razlagala, pa jim ni jasno ej...če si dobro preberete v navodilih, piše, da se tabletko vzame prvi dan menstruacije...prvi dan!...prvi! zakaj bi pa kdo vzel menstruacijo 3. dan? tudi če je zmazek, pa kaj...kaj čakaš da postane zelen zmazek?
Ne, čakam da dejansko pride do menstruacije. Ena kaplca krvi men se ni menstra in tud nikol ne bo.
Sploh pa prašala sm za mnenje, ne pa za to al kompliciram al ne. Mal drugač je za moje pojme prebrat navodila, kaj narest v primeru, da si eno pozabu vzet (pa vemo kolk to sprašujejo) k pa to, da ne veš a se kaplca krvi šteje za menstro al ne oz a se pr zaščiti pozna, če pač kasnej vzameš. Jao babe
Sploh pa prašala sm za mnenje, ne pa za to al kompliciram al ne. Mal drugač je za moje pojme prebrat navodila, kaj narest v primeru, da si eno pozabu vzet (pa vemo kolk to sprašujejo) k pa to, da ne veš a se kaplca krvi šteje za menstro al ne oz a se pr zaščiti pozna, če pač kasnej vzameš. Jao babe

..Evelyn.. napisal/-a:Ste pa zanimive ej..se nmorte držat preprostih par pravil..tabletke se začnejo jemat ko prvič na gatah vidš krvavo(in sklepaš, da je menstruacija, če je od nje minilo okol 25dni)neglede na to, kako močna je..pač piše, da prvi dan menstruacije ne pa krneki komplicirate "ne jz bom pa tretji dan ko bo močnejša"..
zame to ni noben dokaz, da gre za pravo menstruacijo. glede na neredne menstruacije mi tudi dejstvo, da je minilo toliko in toliko dni, ne pove nič. rjav tok zame ni prvi dan menstruacije. lahko bi imela samo en dan tako in bi se zajebala.
Mene tud nekej zanima glede tabletk. Če se je kateri tudi to dogajalo, ali pa katera kaj ve o tem, bom vesela, če napiše
Torej jemala sem tablete Logest že več kot 3 leta pa je bilo vedno vse v redu. Zadnje nekaj mesecev se mi je začel pojavljati nekakšen rdečkasto-rjav izcedek. Šla sem h ginekologinji in je rekla, da so te tabletke najverjetneje postale prešvoh in imam sedaj Cilest.
Jemljem jih malo manj kot mesec, pa se mi še vedno pojavlja ta izcedek, ki je vedno bolj moteč. Menite, da mogoče niso krive tabletke, ampak kaj drugega ali naj te še nekaj časa jemljem, da bom videla, če je učinek drugačen?
Drugače pa, vnetja mislim, da nimam, ker sem se tudi mazala s Canesten in vse, pa je še vedno tako, poleg tega je bila ginekologinja mnenja, da se je to začelo, ker Logest niso bile več dovolj močne.
Torej, vsakega mnjenja, nasveta, izkušnje bom vesela

Torej jemala sem tablete Logest že več kot 3 leta pa je bilo vedno vse v redu. Zadnje nekaj mesecev se mi je začel pojavljati nekakšen rdečkasto-rjav izcedek. Šla sem h ginekologinji in je rekla, da so te tabletke najverjetneje postale prešvoh in imam sedaj Cilest.
Jemljem jih malo manj kot mesec, pa se mi še vedno pojavlja ta izcedek, ki je vedno bolj moteč. Menite, da mogoče niso krive tabletke, ampak kaj drugega ali naj te še nekaj časa jemljem, da bom videla, če je učinek drugačen?
Drugače pa, vnetja mislim, da nimam, ker sem se tudi mazala s Canesten in vse, pa je še vedno tako, poleg tega je bila ginekologinja mnenja, da se je to začelo, ker Logest niso bile več dovolj močne.
Torej, vsakega mnjenja, nasveta, izkušnje bom vesela

-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana