Evo končno sm pogledu do konca 2.sezono. Prej sploh nism upal odpirat te teme, ker ste vsi same spoilerje pisali
Kar se tiče Kellermana mam tud jst svojo verzijo in sicer tako, da bo on verjetno pobegnil. Koga so tisti zamaskiranci ustrelili sicer ni pokazalo, amapk po moje so bli tam, da rešijo Kellermana, ki je sedaj verjetno edini, ki lahko ogrozi skrivnostnega generala, ali pa se mu bo celo pridružil, nikoli se ne ve. Vsekakor je Kellerman hudo natreniran specialec, ki je poskušal narediti samomor in nima torej kaj izgubiti in je sedaj samo od njega odvisno kako bo krojil celotno situacijo. Koga bo pospravil in komu bo pomagal?!
Je pa zanimivo, da sta zdej skupi v istem zaporu Michael in Mahone. Mogoče celo združita moči pri pobegu

Seveda pa masta še Bellica zraven, ki jima bo seveda ob vsaki priložnosti prekrižal
načrte
Kar se pa tiče T-baga in Bellica, pa mislim, da bo Bellicka skušal rešiti Sucre, zato da mu on pove kje se nahaja Maricruz. T-Bag pa je prepuščen samo svoji iznajdljivosti, ki mu jo itak nikoli ne zmanjka. Vprašanje je le ali so mu namenili še kakšno vlogo v naslednji sezoni?!
Sara in Lincoln bosta verjetno od zunaj skušala pomagati Michaelu, pri čemer jima bodo seveda stregli po življenju. Saro že zasleduje sumljivi moški, če sem prav opazil med tisto množico ljudi.
Če bi Michael, Lincoln in Sara skočili na jahto in se odpeljali bi bilo vsega konec in mi ne bi blo treba gledat še 3.sezone. Ampak ne, oni so raje začeli brezglavo teči v gozd in nato še skoraj vsi pristali v zaporih.