Kere probleme si je človk nakopal, samo zato da tistga blesavga Lincona iz čuze spravi

Tko da se mi zdi, da je Michaela zelo škoda, da se tko žrtvuje.
Ampak ok, to je itak nanizanka. Polna klišejev in skrajno nerealna

Frenkie napisal/-a:Zdej mi pa neki ni jasn ko govorite o tem Kellermanu, bom z belo napisala: jst sm to tko razumela, da so tisti ki so streljal v kombi bli kellermanovi zavezniki oz. da jih je on naročil, da pridejo ubit tistga policista, tko da lahko Kellerman pobegne. Po moje so oni ubil tistga policista ki je sedel zraven njega. Ker kellerman se je ful "hladno" obnašal ko jih je vidu, sploh ni bil nč presenečen, pa še tko sumljivo se je nasmehnu ko so odprli vrata in reku "It took you long enough" - jst si to tko razlagam da jih je on pričakoval, in da so ga oni pršli rešit.
Mal sumljivo da bi se Kellerman kr tko žrtvoval zaradi sare
MIGRENA napisal/-a:Frenkie napisal/-a:Zdej mi pa neki ni jasn ko govorite o tem Kellermanu, bom z belo napisala: jst sm to tko razumela, da so tisti ki so streljal v kombi bli kellermanovi zavezniki oz. da jih je on naročil, da pridejo ubit tistga policista, tko da lahko Kellerman pobegne. Po moje so oni ubil tistga policista ki je sedel zraven njega. Ker kellerman se je ful "hladno" obnašal ko jih je vidu, sploh ni bil nč presenečen, pa še tko sumljivo se je nasmehnu ko so odprli vrata in reku "It took you long enough" - jst si to tko razlagam da jih je on pričakoval, in da so ga oni pršli rešit.
Mal sumljivo da bi se Kellerman kr tko žrtvoval zaradi sare
Jest sem tut to tko zastopla... drgač pa res najslabš tam k so bli na barkici pa vse že kaže na happy end pol jim pa spet neki načrte prekriža - aaaaaaaaaaa
![]()
O moj bog kaj nej zdej do avgusta?!
ma_nekdo napisal/-a:no,jaz pa sem to malo drugače razumela. predenj so prišlji ga ubit,je neki blodu o nekih rimskih vojakih al kaj že,in je reku,da ko so jih meli za ubit,so vedno imeli nasmeh na ustih,zato se je on nasmehnil,pa itak je vedu,da ga bodo prišli ubit. Tako sem jaz to razumela..
ma_nekdo napisal/-a:TOMCAT,ja kaj pa zavijaš z očmi? kaj ne smemo imeti različne poglede na to,kaj se je zgodilo?mislim svašta...
vsak si pač razlaga po svoje.