Prison break

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
*etty*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *etty* »

Jao zgodba se ponavlja! Michael je spet v zaporu pristal :D

Kere probleme si je človk nakopal, samo zato da tistga blesavga Lincona iz čuze spravi :tot: Tale Linconov lik se mi sploh ne dopade! Kot prvo, tip na trenutke deluje zelo zabit, kot drugo je zelo "hladen" kar se sočutja do drugih tiče, kot tretje on sploh ni tako nedolžen kot se dela, kajti on je itak nameraval ubit tistga Terrenca Steadmana, srečo je mel le ker ga je nekdo drug "ubil" pred njim.

Tko da se mi zdi, da je Michaela zelo škoda, da se tko žrtvuje.

Ampak ok, to je itak nanizanka. Polna klišejev in skrajno nerealna :D In ravno zato zelo gledljiva :D
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Frenkie napisal/-a:Zdej mi pa neki ni jasn ko govorite o tem Kellermanu, bom z belo napisala: jst sm to tko razumela, da so tisti ki so streljal v kombi bli kellermanovi zavezniki oz. da jih je on naročil, da pridejo ubit tistga policista, tko da lahko Kellerman pobegne. Po moje so oni ubil tistga policista ki je sedel zraven njega. Ker kellerman se je ful "hladno" obnašal ko jih je vidu, sploh ni bil nč presenečen, pa še tko sumljivo se je nasmehnu ko so odprli vrata in reku "It took you long enough" - jst si to tko razlagam da jih je on pričakoval, in da so ga oni pršli rešit.

Mal sumljivo da bi se Kellerman kr tko žrtvoval zaradi sare :?

Jest sem tut to tko zastopla :gruebel: ... drgač pa res najslabš tam k so bli na barkici pa vse že kaže na happy end pol jim pa spet neki načrte prekriža - aaaaaaaaaaa :motz:

O moj bog kaj nej zdej do avgusta?! :eek:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

MIGRENA napisal/-a:O moj bog kaj nej zdej do avgusta?! :eek:

Najbolš da gremo vse dele še enkrat pogledat :D Da čas hitreje mine :D
ma_nekdo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma_nekdo »

MIGRENA napisal/-a:
Frenkie napisal/-a:Zdej mi pa neki ni jasn ko govorite o tem Kellermanu, bom z belo napisala: jst sm to tko razumela, da so tisti ki so streljal v kombi bli kellermanovi zavezniki oz. da jih je on naročil, da pridejo ubit tistga policista, tko da lahko Kellerman pobegne. Po moje so oni ubil tistga policista ki je sedel zraven njega. Ker kellerman se je ful "hladno" obnašal ko jih je vidu, sploh ni bil nč presenečen, pa še tko sumljivo se je nasmehnu ko so odprli vrata in reku "It took you long enough" - jst si to tko razlagam da jih je on pričakoval, in da so ga oni pršli rešit.

Mal sumljivo da bi se Kellerman kr tko žrtvoval zaradi sare :?

Jest sem tut to tko zastopla :gruebel: ... drgač pa res najslabš tam k so bli na barkici pa vse že kaže na happy end pol jim pa spet neki načrte prekriža - aaaaaaaaaaa :motz:

O moj bog kaj nej zdej do avgusta?! :eek:

no,jaz pa sem to malo drugače razumela. predenj so prišlji ga ubit,je neki blodu o nekih rimskih vojakih al kaj že,in je reku,da ko so jih meli za ubit,so vedno imeli nasmeh na ustih,zato se je on nasmehnil,pa itak je vedu,da ga bodo prišli ubit. Tako sem jaz to razumela..
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

ma_nekdo napisal/-a:no,jaz pa sem to malo drugače razumela. predenj so prišlji ga ubit,je neki blodu o nekih rimskih vojakih al kaj že,in je reku,da ko so jih meli za ubit,so vedno imeli nasmeh na ustih,zato se je on nasmehnil,pa itak je vedu,da ga bodo prišli ubit. Tako sem jaz to razumela..

Tudi jaz :)
Uporabniški avatar
TOMCAT
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TOMCAT »

Zdaj imam vsi svojo verzijo, kaj naj bi se zgodilo s Kellermanom. :roll:
Ampak na žalost bomo moral počakat na avgust in na 3. sezono, da bomo vidl, kaj se je oz. se bo zgodilo. Upam pa. da bo še naprej tako napet, kot je bilo do sedaj. :D
Pa da bosta Sara in Michael končno lahko skuapj !!! :D
Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

^^ Ja no, če pa na koncu ne bosta skupaj bo mene razneslo :x
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
ma_nekdo
Sramežljivka
Sramežljivka

TOMCAT,ja kaj pa zavijaš z očmi? kaj ne smemo imeti različne poglede na to,kaj se je zgodilo?mislim svašta...
vsak si pač razlaga po svoje.
Uporabniški avatar
TOMCAT
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TOMCAT »

ma_nekdo napisal/-a:TOMCAT,ja kaj pa zavijaš z očmi? kaj ne smemo imeti različne poglede na to,kaj se je zgodilo?mislim svašta...
vsak si pač razlaga po svoje.

Ne napačno si to razlagaš. To je bilo mišljeno kot, "fa* ej, kva neki se je res zgodil z njim"!!!
Ne pa da mi ni prav, da ima vsak svojo verzijo. Hvala bogu da vsaj nekaj drugega napiše. Toliko bolj zanimivo.
Tako da se ti ni treba razburjat, prav? :P
Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!
ma_nekdo
Sramežljivka
Sramežljivka

Saj se ne razburajam,samo sem mogoče napačno razumela tvoj smajli. to je to...
Drugače pa ja,baje,da ni nujno,da so ga ubili,ker bo mogoče igral še v 3.sezoni,samo se še niso dokončno odločili.
~Tia~
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ~Tia~ »

Glede Kellermana (z belo naprej): Mislim, da ni tukaj nobene dileme. On je bil umorjen. Seveda, pa je to tudi pričakoval. Že na sojenju, je sam rekel, da bo zaradi tega pričanja zagotovo ubit. Pač je izdal "The Company", oni pa izdaje ne dopuščajo in so ga zato ubili... In ker je bil nekoč sam eden izmed teh, ki ubijajo, je točno vedel, kakšne so metode... pokvarjen motor pri kombiju ni bil naključje.
Za svoje življenje mu je bilo pa itak vseeno, to je razvidno že iz tega, da je poskusil napravit samomor. In ker mu je The Company uničila življenje, je na koncu pričal in povedal o vseh "njenih" groznih dejanjih, umorih in s tem rešil vsaj eno osebo, ki je bila po krivem obdolžena.

Sicer se mi je pa on v 2. sezoni ful prikupil, tako da me ne bi motilo, če bi igral še v 3. sezoni :) . Bomo videli, kaj bo.

Komaj čakam avgust! :D
ma_nekdo
Sramežljivka
Sramežljivka

Tudi jaz komaj čakam avgust! :D
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a deniro »

Evo končno sm pogledu do konca 2.sezono. Prej sploh nism upal odpirat te teme, ker ste vsi same spoilerje pisali :D

Kar se tiče Kellermana mam tud jst svojo verzijo in sicer tako, da bo on verjetno pobegnil. Koga so tisti zamaskiranci ustrelili sicer ni pokazalo, amapk po moje so bli tam, da rešijo Kellermana, ki je sedaj verjetno edini, ki lahko ogrozi skrivnostnega generala, ali pa se mu bo celo pridružil, nikoli se ne ve. Vsekakor je Kellerman hudo natreniran specialec, ki je poskušal narediti samomor in nima torej kaj izgubiti in je sedaj samo od njega odvisno kako bo krojil celotno situacijo. Koga bo pospravil in komu bo pomagal?!

Je pa zanimivo, da sta zdej skupi v istem zaporu Michael in Mahone. Mogoče celo združita moči pri pobegu :D Seveda pa masta še Bellica zraven, ki jima bo seveda ob vsaki priložnosti prekrižal
načrte :D

Kar se pa tiče T-baga in Bellica, pa mislim, da bo Bellicka skušal rešiti Sucre, zato da mu on pove kje se nahaja Maricruz. T-Bag pa je prepuščen samo svoji iznajdljivosti, ki mu jo itak nikoli ne zmanjka. Vprašanje je le ali so mu namenili še kakšno vlogo v naslednji sezoni?!

Sara in Lincoln bosta verjetno od zunaj skušala pomagati Michaelu, pri čemer jima bodo seveda stregli po življenju. Saro že zasleduje sumljivi moški, če sem prav opazil med tisto množico ljudi.

Če bi Michael, Lincoln in Sara skočili na jahto in se odpeljali bi bilo vsega konec in mi ne bi blo treba gledat še 3.sezone. Ampak ne, oni so raje začeli brezglavo teči v gozd in nato še skoraj vsi pristali v zaporih.
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

sem tudi jaz pomislila zakaj niso skočili na jahtico.. Ampak samo en strel policajev pa bi jahta in vsi trije šli po gobe, mi pa ne bi imeli več kaj za gledat :D čist kul, da so zbežali v gozd :gut:

Se strinjam z denirotovo teorijo o Kellermanu :cool:
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Ferdox
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ferdox »

Sam s temi klišeji in "naključji" pa pretiravajo sto na uro :D Npr. a ni ful čudno, da je bil Michael ravno takrat brez telefona, ko ga je Sara klicala, medtem ko ga je mel prej vedno pri sebi?! Pa Lincon je bil čist slučajno priklenjen na eno cev, ki se jo je dalo odšraufat - lol. Tud Sara je čist slučajno našla tistega mulca, ki jim je ladjo zrihtal. Kim jih tud čist slučajno našel ravno takrat ko so hotli odpotovat. Kellermanu je čist slučajno pištola zatajila, ko se je hotel fentat.

Pa skozi celo 2. sezono so vsi po zelo čudnem naključju oz. z minimalnim časovnim razmikom vedno prispeli na isti kraj, lol. Ampak ok, naključja morajo bit, da je zgodba zanimiva, in kljub vseemu nadaljevanka zelo pritegne. Vsaj ne nakladajo kot pri Lostu, kjer gledaš vsak del v upanju, da bo vsaj kakšen odgovor padel in potem nič!

Kar se pa tiče tega zapora Sone, pa mogoče želi "the company" spravit kšnga svojga vn in kdo bi to bolje izpeljal kot pa Michael in Mahone? Mogoče sta pa brata celo produkt genetskega inžiniringa, en je "brainy" drugi je "kefty" :D "It's in his blood". Ok, zdej že jst nakladam :D

Sicer pa mi je bil 22. del najboljši v celi 2.sezoni in predvidevam, da bo 3. sezona še bolj zanimiva. Sploh če se bo šlo po principu 1.sezone, da bo Michael krojil načrte za pobeg iz zapora, in ker zdej nima plana tetoviranega na telesu predvidevam, da bo uporabljal intelekt, kar zna bit zlo zanimivo.
Odgovori