sploh pa ma (PO MOJEM MNENJU) čist prav..
~NIA~ napisal/-a: ampak dobr.. sej nimam prot če se dobijo s klapo, pa zarad mene naj pričajo v kerem kol jeziku jim paše, ampak lohk bi pokazal mal civilizacije in se naučil par jebenih besed kako naroćiti kavo z mlekom, kako se reče prosim, hvala, pa se mal potrudl..
~NIA~ napisal/-a:
sicer smo se pa glih dons pogovarjale s sošolkami o tem, tiste k so iz tle doma use vejo za dogodek l.'86 kr je blo večina naših očetov soudeleženih
~NIA~ napisal/-a:a ma mogoče kera od cece komad Lepi grome moj ampak brez besedila, karaoke al kako se reče če je samo melodila..
+ a ma kera kšn videospot od nje, po možnosti od tega komada?
~NIA~ napisal/-a:NOVO VPRAŠANJE:
kdo izvaja komad Crno u belu?
~NIA~ napisal/-a:a ma kdo komad Ko nam brani, men se zdi da poje grašo.
k mi neče downlowdat.??
~NIA~ napisal/-a:NOVO VPRAŠANJE
CECA-ker komad od cece je tak najbl explozivn, da se da met zravn koreografijo in da ni težak za pet? (na nekem nastopu morm bit wannabe ceca, pa pojma nimam o njej)
Evo tole je bil point mojga prejšnga posta.jagodka85 napisal/-a:pa stoji nj za svojim besedam...:
jagodka85 napisal/-a:~NIA~ napisal/-a: ampak dobr.. sej nimam prot če se dobijo s klapo, pa zarad mene naj pričajo v kerem kol jeziku jim paše, ampak lohk bi pokazal mal civilizacije in se naučil par jebenih besed kako naroćiti kavo z mlekom, kako se reče prosim, hvala, pa se mal potrudl..
govor slovensko, ker si v Sloveniji in imaš slovensko državljanstvo...
jowko napisal/-a:~NIA~ ne filozofiraj in blefiraj...
da ne govorim o letu 86... ti si takrat bila stara -2 (minus dve) leti tako tudi tvoje sošolke ampak zanimivo da tudi one vse vedo kaj se je takrat dogajalo...![]()
Ajaaa točno ... starši so vam povedal...
gemini napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:
sicer smo se pa glih dons pogovarjale s sošolkami o tem, tiste k so iz tle doma use vejo za dogodek l.'86 kr je blo večina naših očetov soudeleženih
A tem se je pa res za hvalit.Še dobr d vem kero lepo mesto je tole.
Pa k mam spet pouno časa:
~NIA~ napisal/-a:a ma mogoče kera od cece komad Lepi grome moj ampak brez besedila, karaoke al kako se reče če je samo melodila..
+ a ma kera kšn videospot od nje, po možnosti od tega komada?
A tuki si se sam hotla naučit katere besede so "grde" ... al si mogoče hotla (bohne, kaj bo pa očka reku?) poslušat komad?~NIA~ napisal/-a:NOVO VPRAŠANJE:
kdo izvaja komad Crno u belu?
~NIA~ napisal/-a:a ma kdo komad Ko nam brani, men se zdi da poje grašo.
k mi neče downlowdat.??~NIA~ napisal/-a:NOVO VPRAŠANJE
CECA-ker komad od cece je tak najbl explozivn, da se da met zravn koreografijo in da ni težak za pet? (na nekem nastopu morm bit wannabe ceca, pa pojma nimam o njej)
![]()
Vse tele komade si iskala v roku zadnjega meseca. Dej punca resno enkrt premisli predn karkol rečeš.
sončk napisal/-a:in ne, nism ponosna na to
Ja boga, da se ne boš u zemljo udrla, upam da bo čim prej mem, da te ne bojo sošolci zajebaval