Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

inchy84 napisal/-a:No jst temu nebi glih grozljivka rekla ... nekak mi bol na kak triler potegne :wink:
Itak je pa film že sam zarad Sophie vreden ogleda :P

Men je bil isto všečen...tak spooky triler, mi je bil pa predvsem všeč Sean Bean v vlogi psihopatskega štoparja :gut:
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Sem pa zadnjič gledala film The prestige http://www.imdb.com/title/tt0482571/.

Odličen film z odlično igralsko zasedbo... zgodba o dveh čarodejih, ki v iskanju novih trikov na preizkušnjo postavita svoje prijateljstvo. Zgodba o predanosti, ljubezni in sovraštvu.

Christian Bale je odličen v svoji vlogi.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Ojaaaaaa-Prestige je full dober film. Na koncu mi seveda najprej ni bilo nič jasno...:)
p|k|ca20*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a p|k|ca20* »

Prestige je eden boljših trilerjev v zadnjem času. Vsaj jaz tako mislim. :respekt:
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ..aNia*. »

js sm si pa nazadnje pogledala film: Taking lives (nastopa Angelina Jolie)...ja nevem: men je ful uredu narjen, napet...

najhuj mi je blo pa to da sm prčakvala, da se bo nekej tazga zgodil kt se morš ustrašt...pa pol mislš, da je že mim (pač si se "zmotu")...u tistm pa naprimer od nekod eno truplo pade... pa se pol najbl userješ :)
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

..aNia*. napisal/-a:js sm si pa nazadnje pogledala film: Taking lives (nastopa Angelina Jolie)...ja nevem: men je ful uredu narjen, napet...

najhuj mi je blo pa to da sm prčakvala, da se bo nekej tazga zgodil kt se morš ustrašt...pa pol mislš, da je že mim (pač si se "zmotu")...u tistm pa naprimer od nekod eno truplo pade... pa se pol najbl userješ :)

hehe, to se je tudi v filmu številka 23 zgodilo. cela dvorana se je stresla. :D
~Tia~
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ~Tia~ »

bad_girl napisal/-a:Sem pa zadnjič gledala film The prestige http://www.imdb.com/title/tt0482571/.

Odličen film z odlično igralsko zasedbo... zgodba o dveh čarodejih, ki v iskanju novih trikov na preizkušnjo postavita svoje prijateljstvo. Zgodba o predanosti, ljubezni in sovraštvu.

Christian Bale je odličen v svoji vlogi.

Tud name je ta film naredu precejšn vtis. Se mi zdi, da je to film, ki ga morš gledat dvakrat, da vse dojameš. Jst sm ga čez par dni še enkrat gledala pa se mi je zdel še boljši, ker opazš vse drobne trike, ki se ti v prvo sploh ne zdijo pomembni. Ql film :zustimm:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Včeraj sem gledala en fantastičen film-triler? Grozljivka? Srhljivka? Film je iz leta 1999 in je zakon. Aja,španski je :D (Los Sin Nombre)

Claudia je knjižna urednica, katere osemletna hcerka je pred petimi leti izginila, ko pa so našli njeno truplo, je bilo to nerazpoznavno. Izgube ni nikoli prebolela; z možem sta se locila, ona pa se tolaži s tabletami. Nekega dne dobi telefonski klic, v katerem jo hcerka roti, naj jo reši, saj naj bi bila v rokah neke fanaticne organizacije. Claudia poišce pomoc pravkar upokojenega policista Massere. Na sled prideta Neimenovanim, fanaticni skupini, ki jo iz zapora vodi Santini.
Motivi nikoli niso pojasnjeni, tragicni konec pa nima nikakršnega smisla. Premalo katarze za prevec groze.

Ps: ne vem kaj naj si mislim na koncu :oops:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

ela85 napisal/-a:za pirate sem brala nekaj kritike, da se v prvi polovici nič ne dogaja, pozneje je že malo boljše. ne vem, se bom morala prepričati na lastne oči. je kera gledala pirate v xpand-u? kakšni so vse "učinki"? vem, da ni v 3D-ju.

Jaz sem včeraj gledala Pirate. Je blo kar ok, sam par reči bi lahko spustili oz. malo skrajšali. X-panda ti pa ne priporočam. Dvojko piratov sem šla gledat tja in mi je prav zamorilo film. Učinki so samo tresenje stola in špricanje z vodo (šprica parkrat, ko pokaže ladjo, sam ne zmeri...očitno niso imeli dovolj denarja za vodo ob vseh prizorih, pa še "pssssssk" dela, ko te pošprica :D). Aja, pa da ne pozabim čudovitih reflektorjev, nameščenih tik ob platno, ki so začeli pobliskavat ob nekem napetem prizoru. :roll: res primerno za v kino. Pa ti stoli z učinki so ful preblizu platna, pa še nekomot so. Me je ful vrat bolel na koncu. Meni osebno je ta X-pand popolnoma brezvezen (ok, ne vem kako je s 3d filmi, ker tega še nisem šla gledat). V Koloseju mi 100x bolj dogaja. :D
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Sm si ogledala famozni Wicker Park in mi ni bil preveč všeč, ker sm za uno tadrugo žensko navijala :lol: Na koncu je sam manjku prizor kako si una pihne glavo jaoo :)
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

favnov labirint sem šla zadnjič gledat. Men osebno je biu ful dobr film, močno priporočam... še posebi za take kot sem jst, ki še zmer živimo napol v svoji domišljiji, čeprav poznamo realno stanje
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objava Napisal/-a *slatka* »

Ne vem, če sm že napisala oceno tega filma, ampak vseeno... Sicer ni nov... Govorim namreč o Elizabethtown. Gledala sem ga že neštetokrat. Res mi je lepa zgodba. Neka mešanica med dramo, komedijo, romantiko. Superca. Pa še Orlando Bloom igra :hearts:
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

*slatka* napisal/-a:Ne vem, če sm že napisala oceno tega filma, ampak vseeno... Sicer ni nov... Govorim namreč o Elizabethtown. Gledala sem ga že neštetokrat. Res mi je lepa zgodba. Neka mešanica med dramo, komedijo, romantiko. Superca. Pa še Orlando Bloom igra :hearts:

oja, ta film je ful luštkan :hearts: .Primeren za kakšne deževne dni!! :)
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Včeri sem končno pogledala deja vu. Morm rečt da me je kr mal presenetu, ful dobr film.. :)
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

A je gledal kdo film Homeless to Harvard: The Liz Murray Story ( to je za moje pojme najbolj zalosten film kaj jih obstaja...) ...gre pa za resnično zgodbo, kjer je punca, ki je bila brezdomka...(foter zapit, mati zafiksana)...se prijavla v solo pa zmisla naslov kje zivi, zato ker je morala povedat neko stalno bivalisce in nardila sole in se se isto leto prijavla na fax...s pismom, ki ga je napisala oz. zivljenjepisem (ta film je potem ta njena zivljenjska zgodba) s tem spisom je bila sprejeta na Harvard in dobila stipendijo..pol je na konci pred vsem precitala!

Pri tem filmu sn se pa res jokala :D
Zaklenjeno