ela85 napisal/-a:za pirate sem brala nekaj kritike, da se v prvi polovici nič ne dogaja, pozneje je že malo boljše. ne vem, se bom morala prepričati na lastne oči. je kera gledala pirate v xpand-u? kakšni so vse "učinki"? vem, da ni v 3D-ju.
Jaz sem včeraj gledala Pirate. Je blo kar ok, sam par reči bi lahko spustili oz. malo skrajšali. X-panda ti pa ne priporočam. Dvojko piratov sem šla gledat tja in mi je prav zamorilo film. Učinki so samo tresenje stola in špricanje z vodo (šprica parkrat, ko pokaže ladjo, sam ne zmeri...očitno niso imeli dovolj denarja za vodo ob vseh prizorih, pa še "pssssssk" dela, ko te pošprica

). Aja, pa da ne pozabim čudovitih reflektorjev, nameščenih tik ob platno, ki so začeli pobliskavat ob nekem napetem prizoru.

res primerno za v kino. Pa ti stoli z učinki so ful preblizu platna, pa še nekomot so. Me je ful vrat bolel na koncu. Meni osebno je ta X-pand popolnoma brezvezen (ok, ne vem kako je s 3d filmi, ker tega še nisem šla gledat). V Koloseju mi 100x bolj dogaja.