Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
*etty*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *etty* »

Kar se tiče tega f*uck materiala: jaz bi prej rekla, da so debele ženska glede tega bolj "ogrožene"... jaz sem namreč dva tipa spoznala, ki sta rekla, da sta fukala z eno debelo žensko, ker jima je šlo samo za seks in nič drugega, ker bi jim bilo "kao" sramotno se dobivat oz. furat vezo z debelo žensko... torej, sta jo izkoristila samo za f** :?

Kok tipov sem že slišala reči, da nikoli ne bi bili z debelo žensko, ampak za fu* je pa vseeno dobra.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Purple, sory, ampak s to izjavo si pa pokazala vso svojo zakompleksanost. Dejte že nehat opravičevat svoje ˝stanje˝ na takšnem in drugačnem področju s tem, da blatite in zaničujete drugo stran.

In tuki se strinjam z Bejbiko (se mi zdi, da je bila ona), ki je rekla, da če bi bile vse tako zelo zadovoljne v svojem telesu, potem se ne bi tako razburjale tuki gor.

Zame je debela tista ženska, ki ji njena debelost očitno onemogoča normalno gibanje in življenje. :)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

aja, ena stran lahko blati drugo, druga pa ne sme druge strani blatit al kako?

*etty*, sedimo s kolegi na pijači v centru, mimo hodijo dekleta v minikrilcih, globokih dekotejih, itn..nihče ne reče, to bi pa imel zase, ampak ta bi bla pa dobra sam za pofukat, ker ženske ki hodi napol naga po svetu nebi imeli doma.
Poleg tega je tukej naokol dost postavnih punc, apak ker so bolane v pameti ni nihče z nobeno želel imeti nič drugega kot sex za eno noč in potem konec vsega.Če bi v meni kdo videl sex objekt, bi se vsekakor počutila precej ponižano.

In če smo šli v eno skrajnost, pejmo pa še v drugo.

in Gemini, ne draga nisem zakompleksana, samo itak, vsako stvari ki jo bo reke debel človek bo zaradi zakompleksanosti, une ki pa pojejo tri liste solate na dan da se nebi zredile, pa zdravo živijo in niso zakompleksane a ne :lol:

in če bi bile tudi ostale tko zadovoljne s sabo tud nebi primerjale drugih in se obregovale.tko pa je že spet najlažje najdt nekoga ob katerega se postaviš in si dvigneš ego v smislu, evo, lepša sem od nje, ker imam trideset kil manj..
da ne govorim o kolegicah ki so ratale čist penaste ko si je en hud tip pr nas za katerim so vse norele, našel žensko ki ima kar dost kil preveč.v smislu, kako je lahko tok dober tip s tako žensko.hja, ma že več v glavi kot ve :)

Kot sem rekla, ne razumete kako se ima lahko en s prevečimi kilogrami fajn in mu tega ne privoščite.verjetno ne vse, ampak kar nekej je takih.To je že kr.ena omenila par strani nazaj.In to drži, roko na srce!
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Nisem rekla, da ena stran lahko, druga pa ne :roll: In ja una z tremi listmi solate je tud zakompleksana. Grem zdej na pico, ker ni vredno truda :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

*purple* napisal/-a:aja, ena stran lahko blati drugo, druga pa ne sme druge strani blatit al kako?

To, da te nekdo blati, ti ne daje pravice, da tudi njega blatiš. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

gemini napisal/-a:Nisem rekla, da ena stran lahko, druga pa ne :roll: In ja una z tremi listmi solate je tud zakompleksana. Grem zdej na pico, ker ni vredno truda :D

seveda je zakompleksana in ponava lih take govorijo čez močnejše..
mah...pejt na pico, jst si grem pa mal pršuta narezat za fruštk :D

freaky...če njemu daje nekaj pravico, jo daje pa tudi meni.jst ne bom nikoli nikogar blatila prva.seveda pa ne bomo ostala tiho.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

*purple* napisal/-a:če njemu daje nekaj pravico, jo daje pa tudi meni.jst ne bom nikoli nikogar blatila prva.seveda pa ne bomo ostala tiho.

Pa zakaj je treba bit isti?! Js človeka ne bi blatila ne prva, ne druga, ne zadnja. No sj kakorkoli, vsak zase že ve, kaj je prav. Zame zmerjanje, blatenje ipd. ni prav, pa tudi če ne začneš. Vse je isto!
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

*purple* napisal/-a:
*etty*, sedimo s kolegi na pijači v centru, mimo hodijo dekleta v minikrilcih, globokih dekotejih, itn..nihče ne reče, to bi pa imel zase, ampak ta bi bla pa dobra sam za pofukat, ker ženske ki hodi napol naga po svetu nebi imeli doma.
Poleg tega je tukej naokol dost postavnih punc, apak ker so bolane v pameti ni nihče z nobeno želel imeti nič drugega kot sex za eno noč in potem konec vsega.Če bi v meni kdo videl sex objekt, bi se vsekakor počutila precej ponižano.

Ok, ti si prej na splošn govorila o suhih ženskah, da tipi ponavad vidjo v njih sam neki za pof*kat. Če je že na tem, se pa lahko tud debele tko obnašajo in nosjo, da se o njih govori, da so dobre sam za f**. To nima nobene veze s težo, ampak s tem, kaj maš u glav!
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

Yazmeen napisal/-a:
*purple* napisal/-a:

Ok, ti si prej na splošn govorila o suhih ženskah, da tipi ponavad vidjo v njih sam neki za pof*kat. Če je že na tem, se pa lahko tud debele tko obnašajo in nosjo, da se o njih govori, da so dobre sam za f**. To nima nobene veze s težo, ampak s tem, kaj maš u glav!

se strinjam!
purple, ti si govorila o (v tvojem primeru) postavnih dekletih v mini krilu in z dekoltejem. se pravi izzivalno oblečeno. in ja, seveda večina tipov v takih dekletih vidi dekle za eno noč, ampak to dekle sporoča že s svojim videzom, da si tega želi. ampak to nima veze s tem ali je dekle suho ali debelo. tudi močnejša ženska se lahko obleče seksi in izzivalno in s svojim videzom privablja moške za eno noč. da bi pa moški zdaj kar v vseh suhicah videli žensko za eno noč, pa nikoli. koliko vem, majo moški itak raje nekaj za 'prijeti' in ne kar kosti (tiste za eno noč mislim).
in ok, sama nisem pretirano suha, pa tudi debela nisem. in v meni moški nikoli niso videli dekleta za eno noč zaradi moje postave. (vsaj kolikor jaz vem).
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

LOL, to da sem nekomu zaradi svoje postave privlačna do te mere da bi seksal z mano je ponižujoče? Pol grem pa brž jest, da se bom zredila za ene 15 kil da me ne bo več kdo slučajno poniževal s tem da me hoče dol dat. :D
Svašta res... :roll:
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

brunett napisal/-a:LOL, to da sem nekomu zaradi svoje postave privlačna do te mere da bi seksal z mano je ponižujoče? Pol grem pa brž jest, da se bom zredila za ene 15 kil da me ne bo več kdo slučajno poniževal s tem da me hoče dol dat. :D
Svašta res... :roll:

:rofl:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Nimam nič proti debelejšim ljudem, ampak zame so debele vse, ki imajo 'špeh' oz. odvečno maščobo; nešportno telo z normalnim številom kil mi isto ni tako všeč.. oz. mi je to drugo odvratno, ker bi lahko samo malo pošportale, pa bi bla situacija z mišicami malo boljša. :!: (vsaj 3h na teden)
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

^meni pa ravno na ženski niso všeč mišice. ko sem videla enkrat na tv eno voditeljico v ful svečani obleki (je vodila neko glasbeno prireditev) in potem je malo dvignila mikrofon in na rokah so se ji pokazale mišice. meni je zgledalo grozno. pa tudi mišičaste noge mi pri ženski niso kaj preveč všeč.
sem pa za to, da se ženska ukvarja s športom.ampak vse v mejah normale, pretiravanje nikoli ni dobro.
Uporabniški avatar
skuštranka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skuštranka »

Zame je tudi debela ženska tista, ki ima kar nekaj špeha. Še posebej grozno pa mi je videt žensko, ki ima ful suhe noge pa skoraj nič riti, vamp velik da groza :? . Meni osebno ni pomembno al ma oseba 50 al pa 60kg vglavnem, da ni cela špehasta ampak, da da nekaj nase in vsaj malo športa in ni vrag, da bo cela zavaljena. In ne vem od kot enim to da suhi pa pojejo ful malo pa še to bolj al manj zelenjavo :roll: . V tem primeru ne bi šlo za suho osebo ampak za anoreksičarko, ki bo vsak čas skupaj padla. S tem da suhi pojejo ful malo in oh in sploh pazijo na vsak grižljejček pa naj se kar tolažijo ženske z močnejšo postavo :lol: da pa one pa ne mislijo celo življenje stradati. Vsak, ki je zavaljen je zame zanemarjen. In ni vrag, da ne najdeš vsaj 3x na teden po eno urco čas za telovadbo pa, da poješ malo manj hitre hrane. Kdor ga ne je zame totalen lenuh al pa mu je pač vseeno zase. Jaz osebno ne bi mogla biti z debelim moškim niti za eno noč, ker me pač ne privlačijo niti za enkratno uporabo :nein:
Pomembno se je imeti rad in dati nekaj nase sam ne it v nobene ekstreme.
Pa še to. Nekate punce (najstnice) se rade ful hvalijo, da koliko pa one pojejo pa še to sam nezdravo pa so ful suhe. To do 18-19 leta gre pol pa se začne vse kopičiti.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Heh, zarad sočnih komentarjeu mimoidočih decou, pikrih pripomb nevoščlivih babnc, površnih izjau raznih znanceu, se js sigurn ne bom šla redit za 15 kil, se zanemart in hodt okol u pet cifer prevelkem delauskem kombinezonu. To, da sm (poleg ostalih pozitiunih karakteristik) še seksi, je samo plus, ne pa neki, zarad česar bi mi blo neprijetno.

To, kako name gledajo tisti, k mi ne pomenjo nč, je zame čist brezpredmetno (neprimerni komentarji odražajo osebnost tistga, k jih daje, ne tistga, k jih prejema), tut moji bližnji na to, kaj in kako bom počela s svojim telesom, nimajo kej dost upliva. Pomembno je moje zadovoljstvo in pa sposobnost počet use tisto, kar me veseli. Dokler bo tko, me noben ne prepriča u spremembe.

Deset, petnjast kil več mi ne bi prnesl ene same pozitiune stvari, zato resnično ne vidm smisla u izjavah, da to počnem(o) zarad (mnenj) okolice. Če bi blo temu tko, bi mela več kil, ne mnj.

Lih te dni sm na morju vidla par lepih primerkou zavaljenosti, k zarad pomanjkanja moči, kondicije, prevelke riti in vampa niso bli sposobni na čoun prlest, kaj šele počet kej bl aktivnga. Ne, debelost (jim) res ne dela usluge :? ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Odgovori