Kok tipov sem že slišala reči, da nikoli ne bi bili z debelo žensko, ampak za fu* je pa vseeno dobra.
gemini napisal/-a:Nisem rekla, da ena stran lahko, druga pa neIn ja una z tremi listmi solate je tud zakompleksana. Grem zdej na pico, ker ni vredno truda
*purple* napisal/-a:če njemu daje nekaj pravico, jo daje pa tudi meni.jst ne bom nikoli nikogar blatila prva.seveda pa ne bomo ostala tiho.
*purple* napisal/-a:
*etty*, sedimo s kolegi na pijači v centru, mimo hodijo dekleta v minikrilcih, globokih dekotejih, itn..nihče ne reče, to bi pa imel zase, ampak ta bi bla pa dobra sam za pofukat, ker ženske ki hodi napol naga po svetu nebi imeli doma.
Poleg tega je tukej naokol dost postavnih punc, apak ker so bolane v pameti ni nihče z nobeno želel imeti nič drugega kot sex za eno noč in potem konec vsega.Če bi v meni kdo videl sex objekt, bi se vsekakor počutila precej ponižano.
Yazmeen napisal/-a:*purple* napisal/-a:
*etty*, sedimo s kolegi na pijači v centru, mimo hodijo dekleta v minikrilcih, globokih dekotejih, itn..nihče ne reče, to bi pa imel zase, ampak ta bi bla pa dobra sam za pofukat, ker ženske ki hodi napol naga po svetu nebi imeli doma.
Poleg tega je tukej naokol dost postavnih punc, apak ker so bolane v pameti ni nihče z nobeno želel imeti nič drugega kot sex za eno noč in potem konec vsega.Če bi v meni kdo videl sex objekt, bi se vsekakor počutila precej ponižano.
Ok, ti si prej na splošn govorila o suhih ženskah, da tipi ponavad vidjo v njih sam neki za pof*kat. Če je že na tem, se pa lahko tud debele tko obnašajo in nosjo, da se o njih govori, da so dobre sam za f**. To nima nobene veze s težo, ampak s tem, kaj maš u glav!
brunett napisal/-a:LOL, to da sem nekomu zaradi svoje postave privlačna do te mere da bi seksal z mano je ponižujoče? Pol grem pa brž jest, da se bom zredila za ene 15 kil da me ne bo več kdo slučajno poniževal s tem da me hoče dol dat.![]()
Svašta res...