Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
roxy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a roxy* »

PlayLejdi napisal/-a:ja če se onidve oblečeta kdaj pa kdaj čudno je že vse oh in sploh...ko pa se kdo drug obleče čudno pa je vse ok. mislim mal preveč šinfanja...kot da jim nebi privoščili...če vam grejo na qrac, jih pač ignorirajte :roll:

pa saj tu smo zato, da komentiramo. ok, eni jih blatijo po dolgem in počez... pač, če tako menijo.
Jaz osebno nism nikol rekla da sta grdi, zavaljeni al kaj podobnega. Pač sm edino prej izrazla mnenje, da mi tist modrc ni pašal spodaj. To je to. (če si se na to opirala s tvojo izjavo) Nimam čisto nič proti njim. Špelca ma dobro postavo, Špela lahk mal manj. Simpatični sta. Komentiramo pač. Punci sta zasloveli, govori se o njim povsod. Jaz jim privoščim uspeh. Zakaj pa ne?
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objava Napisal/-a Slatka Mala »

Ledenka napisal/-a:Ja pa kaj, če sta podobni? Sta obe full lušni punci!!! Če ne bi bile lepe in simpatične, nebi uspele v tujini.

Pa kaj, če sta bolj zaliti oz. ima ena trebušček?? Vseeno seksi izgledata.
Če pa bi bile obe anoreksično suhe, bi pa ju šimfale, da so presuhe ipd...

:roll:

se strinjam!sj čemal prečekiraš kdo piše te kritike ti kmal rata jasn da bedarije pišejo najstnice ka so obsedene same s sabo in pol pridejo vn vprašanja ala stara sm 13 let pa morm nujn shujšat??!!sj kul ane,dobivam filing da bi blo treba omejit starostno tale forum ker niso dorasle cosmotu ampak so še na nivoju revije smrklja pa tega nj se raj držijo da ni pol nam treba rešvat takih neumnih problemov :evil:
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

roxy* napisal/-a:
PlayLejdi napisal/-a:ja če se onidve oblečeta kdaj pa kdaj čudno je že vse oh in sploh...ko pa se kdo drug obleče čudno pa je vse ok. mislim mal preveč šinfanja...kot da jim nebi privoščili...če vam grejo na qrac, jih pač ignorirajte :roll:

pa saj tu smo zato, da komentiramo. ok, eni jih blatijo po dolgem in počez... pač, če tako menijo.
Jaz osebno nism nikol rekla da sta grdi, zavaljeni al kaj podobnega. Pač sm edino prej izrazla mnenje, da mi tist modrc ni pašal spodaj. To je to. (če si se na to opirala s tvojo izjavo) Nimam čisto nič proti njim. Špelca ma dobro postavo, Špela lahk mal manj. Simpatični sta. Komentiramo pač. Punci sta zasloveli, govori se o njim povsod. Jaz jim privoščim uspeh. Zakaj pa ne?

Nisem se opirala na tisto tvojo izjavo z modrcom. Se strinjam drugače pa s tabo! :wink:
Uporabniški avatar
bela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bela »

joj...obup
špelco še enkrat nisem vidla oz slišala, da bi sploh kaj povedala za kakšen interviju...podn
kok ma IQ rajš ne vprašam

na nastopih jih pa moti tudi vsaka muha k leti mimo njih....no vsaj mimo špelc....kriza kok so eni visoki :flop:
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Moj stric k je prbližn tolk star kt Špela - mal starejši, pozna njo pa Janija že zlo dolg. pač doma je iz Kamnika in tko pač učas so ga skup žural..
Pa prav da je Jani tak kokr je biu - že skoz mal važn pa misl kaj da je.. Špela pa nej bi bla zdej, odkar je pr Atomikih tolk visoka da sploh nobenga skori ne pogleda več pa tko. Uglavnem da se full nosi.
Sicer mene to ne briga, sam tko povem. Njuni postavi mi pa še 10x bl dol visita, noben ni popoln, a zdje če je pevka more pa met čist natreniranga bušija? Jst ga tud nimam, pa mi tud neb blo ql da bi ljudje tko o men govoril... glede tega da prodajata svoji telesi - hja, to je že logično dones, sicer pa nista edini. Špela pač nima popolne postave in zarad tega tolk vika in krika.. blablabla... :roll:
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

Aja? Jah cudno to da ima tvoj stric tako mnenje o Speli, jaz jo srecujem v lokalu kjer delam in je ful prjazna, z vsakim se pogovarja, tut s takimi ki jih prvic vidi, ce pac pridejo do nje. Pa veliko ljudi mi je ze reklo da je najs bejba, tut moja mama jo je enkrat srecala pri dr. pa je rekla da je prsla cist normalna pa k je bil sam en zic frej je rekle eni gospe naj se ona namest nje usede. Cist nic high in tko. Pa tut ostali 3je se mi zdijo skulerani. Zihr ni hotla bit z njim pa jo zdej simfa:) hec hec :o
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

They suck :unknown:
Sj tko so čist kul, sam muzka je pa porazna...
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a miss_kitty »

PlayLejdi napisal/-a:sem bla včeraj na atomikah...so naredili spet ful dobro žurko...in niso odpeli 5 pesmi, pa pol urna pavza, pa 5 pesmi....je res blo dobro...to kako pa špelci zgledata pa je njuna stvar. saj nobodys perfect.

res ne razumem...vsi samo šinfate tukaj...nisem pa še videla ene spodobne pohvale. :roll: :evil:

no pa mislim da smo bili na isti zurki- na polanskih :razz:
ja je bla zurka in se popolnoma strinjam z zgoraj napisanim! :wink:
Just dance!
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

miss_kitty napisal/-a:
PlayLejdi napisal/-a:sem bla včeraj na atomikah...so naredili spet ful dobro žurko...in niso odpeli 5 pesmi, pa pol urna pavza, pa 5 pesmi....je res blo dobro...to kako pa špelci zgledata pa je njuna stvar. saj nobodys perfect.

res ne razumem...vsi samo šinfate tukaj...nisem pa še videla ene spodobne pohvale. :roll: :evil:

no pa mislim da smo bili na isti zurki- na polanskih :razz:
ja je bla zurka in se popolnoma strinjam z zgoraj napisanim! :wink:

me veseli! :gut: prvi dan polanskih je bil, pa še najboljša žurka od vseh ostalih.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

No...glede na to,da se je nabralo že 37 strani od njih...očitno so in!He,he... :D

Še gisele si ni nabrala toliko postov!

Zaenkrat so očitno Atomic harmonik no. 1 na tem forumu! :juggle:

Upsss..sanjsko žensko sem pozabil...k je pomoje kr rekord rekordov podrla! :oops: :roll:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
roxy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a roxy* »

ja, kako že pravjo... ni važno, če dobro al slabo, važno da se govori! :D :gruebel:
Uporabniški avatar
tilka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tilka »

ryu10kyu napisal/-a:No...glede na to,da se je nabralo že 37 strani od njih...očitno so in!He,he... :D

Še gisele si ni nabrala toliko postov!

Zaenkrat so očitno Atomic harmonik no. 1 na tem forumu! :juggle:

Upsss..sanjsko žensko sem pozabil...k je pomoje kr rekord rekordov podrla! :oops: :roll:

tole si mi vzel direkt izpod prstov :mrgreen:
here comes the rain again...
Elizabetka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Elizabetka »

kakšen vam je ta tip od atomike :?:
men ves masten deluje :!:
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a zvezdica83 »

roxy* napisal/-a:ja, kako že pravjo... ni važno, če dobro al slabo, važno da se govori! :D :gruebel:

se strinjam.

sm gledala tm na E+ k je šla ena bejba z njimi na večerjo- hudo no, obnašala se je k ena kr..a, Jani se je ves čas pogovarju z njo- kao d a jo bo očaru al ne vem kaj, unedve špelci pa sta ble zraven k dva okraska- brezveze
Elizabetka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Elizabetka »

:lol: za okras onedve
Odgovori