Meni je predvsem pomembno, da skoz ne sedim. Da pešačim na poti do faksa, da grem na sprehod... To mi zaenkrat zadostuje za normalno telo. Kako bo pa čez 10 let pa ne vem. Bomo pa takrat razmišljali in se trudili.

Yazmeen napisal/-a:Sicer bom mal OT, ampak se zadnje čase začenjam sprašvat, kolk lahko kljubujemo letom, oz. staranju??? Sej se še nimam za staro (no v drugi polovici dvajsetih sm že), ampak me pa že skrbi, če se da s športanjem prelisičit leta? Ker dejstvo je, da se telo z leti spreminja in vidm zlo mal, recmo, 35-letnic z lepo postavo, al pa sam, dokler so oblečene. A se da bit še v tridesetih ves lep, čvrst in zategnjen? Pa ne tko, da preživiš cel dan v fitnessu in ješ sam solato
Tega me je kr mal strah, kr sm navajena imet kr lepo postavo brez kšnga športanja in kšnga hudga odrekanja pr hrani. Sam počas se bo vrjetn treba začet mal trudit za lep gištel, ne bo kr sam od sebe tak
Ok, sj vidm kšne zvezdnice, npr. Demi Moore, ma ful hudo postavo, sam tle se že vprašaš, kolk je še naravnga, brala sm pa tud, da je presnojedka, pa po cele dneve previsi na fitnessu.
Yazmeen napisal/-a:Sicer bom mal OT, ampak se zadnje čase začenjam sprašvat, kolk lahko kljubujemo letom, oz. staranju??? Sej se še nimam za staro (no v drugi polovici dvajsetih sm že), ampak me pa že skrbi, če se da s športanjem prelisičit leta? Ker dejstvo je, da se telo z leti spreminja in vidm zlo mal, recmo, 35-letnic z lepo postavo, al pa sam, dokler so oblečene. A se da bit še v tridesetih ves lep, čvrst in zategnjen? Pa ne tko, da preživiš cel dan v fitnessu in ješ sam solato
Tega me je kr mal strah, kr sm navajena imet kr lepo postavo brez kšnga športanja in kšnga hudga odrekanja pr hrani. Sam počas se bo vrjetn treba začet mal trudit za lep gištel, ne bo kr sam od sebe tak
Ok, sj vidm kšne zvezdnice, npr. Demi Moore, ma ful hudo postavo, sam tle se že vprašaš, kolk je še naravnga, brala sm pa tud, da je presnojedka, pa po cele dneve previsi na fitnessu.
Yazmeen napisal/-a:Sam nekak ne bi rada postala sužnja tega načina življenja, če veste, kaj mislm. Da se bom pol do konc življenja mogla ful pazt in vsak dan športat, da se ne bom za eno kilo zredila
AniMaLisTik napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:Sicer bom mal OT, ampak se zadnje čase začenjam sprašvat, kolk lahko kljubujemo letom, oz. staranju??? Sej se še nimam za staro (no v drugi polovici dvajsetih sm že), ampak me pa že skrbi, če se da s športanjem prelisičit leta? Ker dejstvo je, da se telo z leti spreminja in vidm zlo mal, recmo, 35-letnic z lepo postavo, al pa sam, dokler so oblečene. A se da bit še v tridesetih ves lep, čvrst in zategnjen? Pa ne tko, da preživiš cel dan v fitnessu in ješ sam solato
Kje si slišala bedarijo da ješ samo solato ko vzdržuješ low bodyfat pa lepo postavo?
Jest morš vse , beljakovine , hidrate , dobre maščobe , vitamine , minerale ....
Roisin napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:Sam nekak ne bi rada postala sužnja tega načina življenja, če veste, kaj mislm. Da se bom pol do konc življenja mogla ful pazt in vsak dan športat, da se ne bom za eno kilo zredila
ne vem, meni se zdi, da pol ko si starejši, da so ti pomembnejše druge stvari, razen nekaterim ekstremistom, kot sem že v prejšnjem postu omenjala. pa če nisi lih ena izmed znanih osebnosti in nisi ljudem ves čas na očeh, potem ti to po moje ne bo tako pomembnol.
jst se spomnim, kako grozna sem bila v srednji šoli, ko sem se res ful zasekirala za vsako malenkost okoli svoje postave. najprej, ker sem imela bolj majhne joške (ampak v resnici so bli čisto normalni), potem trebuh, ki ni bil mišičast, pa meča, ki mi iz neznanega razloga niso bla všeč, pa sem bla v resnici prov super.
zdej ko se bližam tridesetim () mi je to vedno manj pomembno in zdaj na šport gledam z zdravstvenega vidika - glede na to, da v službi cel dan sedim, je potem šport odlična rešitev zame, saj nočem met problemov s hrbtenico. jst se športam zato, ker se potem dobro počutim, ker je koža bolj napeta in bolj čista, ker mam bolj čvrsto telo in brez tega ne bi mogla živet. isto je z zdravim prehranjevanjem.
yazmeen, šport mora postat del tvojega življenja. sigurno si lahko najdeš nekaj, v čemer boš uživala.
Yazmeen napisal/-a:Sam nekak ne bi rada postala sužnja tega načina življenja, če veste, kaj mislm. Da se bom pol do konc življenja mogla ful pazt in vsak dan športat, da se ne bom za eno kilo zredila
Smreka napisal/-a:Hm Yazmeen,... ti jst povem iz prve roke (30+)
ja tkole je - definitivno je drugač kot pri 20ih, taki pač smo. Ampak res pa ni treba pretiravat -
1 ura vadbe na dan pa normalna prehrana maš lahko čist lepo postavo. Meni se to neko strašno odpovedovanje ne zdi, itak se pa ukvarjaš s športom tud zarad drugih stvari, verjetno ne samo zato, da si suh, kajneda?
fun napisal/-a:No, vse tiste ki obiskujete fitnese po lj; kje se "posvetijo" tudi začetnikom? A kakšen fitnes posebno odsvetujete itd...![]()
Jaz nisem bila še v nobenem fitnesu v lj, in zdej razmišljam kam bi se vpisala, ker mi ni dovolj hodit sam za vikende ko sem v domačem kraju... Nekje se mi zdi najbolj primerna Šiška..