čimbolj se moraš zaposlit s stvarmi, ki te zanimajo, delat na samozavesti ... good luck. 
poklicala ga je moja kolegica in ji re rekel da me on pa mene ne ljubi! ne vem zakaj ne zmore povedati to meni in v obraz.. da me že 2tedna ignorira. danes proti jutru sem mu pa poslala sms, da če se dobiva drugače grem pa k drugemu v takšnem smislu(seveda nič odpisal)!

britney20 napisal/-a:Sej sm se odločila da ga bom pustila pri miru probala prebolet ampak vem da bo težko in dolgo časa. Ostala bova prjatla seveda kuj ne. Hvala usem.

shanell napisal/-a:jaz sem mu do včeraj še gnjavla... naj se mi javi in mi da se pogovoriva. preprosto se mi ni javlal.poklicala ga je moja kolegica in ji re rekel da me on pa mene ne ljubi! ne vem zakaj ne zmore povedati to meni in v obraz.. da me že 2tedna ignorira. danes proti jutru sem mu pa poslala sms, da če se dobiva drugače grem pa k drugemu v takšnem smislu(seveda nič odpisal)!
zdaj sem pa primorana pozabit nanjega. :s kolegica mi je svetovala naj ga pustim pri miru kakšen mesec, nato pa ga ponovno pokličem, če ima čas za kakšno pijačo.
res bom počakala do julija in če moj srček še ne bo bil za drugega ga bom poklicala za kakšno pijačo
ima res dobro telo, v obraz pa je tudi simpatičen...vem da se ne smem več poniževat in sem si oblubla da ga bom pustila pri miru samo vseeno ko pride kriza ne morem kaj da ga nebi poklicala al pa mu pisala... 

pustil je odprto okence pa na list je napisu da me noče več videt in naj ga ne kličem...itak sem poskusla ga poklicat da bi se vsaj pogovorila pa da bi mu razložla sam mi ne piše nazaj nic pokliče nič..zbrisal me je dol iz facebooka,myspaca,...v soboto sm prisla domow z dela in me je čakala vrečka mojih stvari k so ble pr njem..tak sem jokala..ljubim ga pa nevem kaj naj naredim da ga dobim nazaj..čisto se mi meša.vem da sem ga ful prizadela,ampak če nisem htela uničit najine zveze zrd take stvari ki je v bistvu mi dala vedet da nočem nbenga drugega,samo njega!pliz help me somehow??ne znajdem se več,sploh nimam volje do življenja več
z njim sem se vidla v prihodnosti..tak dober fant je in jas sem ga izgubila..rada bi popravila pa nevem kako 

Maya19 napisal/-a:urša** jaz se še z kar nekaj bivšimi dobivam na kavicah oz. hodimo skupaj ven in v tem ne vidim nič slabega. En bivši je celo moj najboljši prijatelj. Pač če so vse stvari med vama razčiščene,potem nevem zakaj ne bi mogla biti prijatla. Res pa je, da je pri meni recimo trajalo nekaj časa (nekaj tednov oz. mesecev), da sva se oba sprijaznil oz. navadila na to, da nisva več skupaj ampak bi vseeno rada ostala prijatelja. Pa tud nisem še imela nevem kaaak dolge resne zveze-razen enkrat malo več kot eno leto, samo s tistim nisma neka blazna frenda pa dvomim da boma, kjub skupni družbi
sm misnla da to ni izvedljivo....ElektroKat napisal/-a:jaz pa moj sva se razsla v petek po letu in pol zveze in mi je tako hudo da sam jokam..še nikoli v življenju mi ni bilo tako hudo.sploh se ne morem koncentrirat na nič,solze mi tečejo v potokih..sploh ne morm nehat jokat..Kriva pa sem itak jaz za vse skup.tak sem zaj***** zvezo. v času ko sma mela z mojim krizo v zvezi sem dobila poljub od prijatelja ki mi je bil sicer všeč,nisem se umaknila in pol sma se po msn menla,ampak sčasoma sem ugotovila da mi frend nič kaj dost ne pomen in da je moj ta s katerim čem bit. no in moj je sumo da neki ne štima,pa mi je reko da če kdaj zve da sm ga prevarala da bo konc in valda da mu pol nisem povedla,ker sem ga htela obdržat. no in v petek je moj to prebral(zgodovino pogovorov na msnju) ko sm js bla v kopalnici..ko sm prsla ven,njega ni bilo več..pustil je odprto okence pa na list je napisu da me noče več videt in naj ga ne kličem...itak sem poskusla ga poklicat da bi se vsaj pogovorila pa da bi mu razložla sam mi ne piše nazaj nic pokliče nič..zbrisal me je dol iz facebooka,myspaca,...v soboto sm prisla domow z dela in me je čakala vrečka mojih stvari k so ble pr njem..tak sem jokala..ljubim ga pa nevem kaj naj naredim da ga dobim nazaj..čisto se mi meša.vem da sem ga ful prizadela,ampak če nisem htela uničit najine zveze zrd take stvari ki je v bistvu mi dala vedet da nočem nbenga drugega,samo njega!pliz help me somehow??ne znajdem se več,sploh nimam volje do življenja več
z njim sem se vidla v prihodnosti..tak dober fant je in jas sem ga izgubila..rada bi popravila pa nevem kako
urša** napisal/-a: in tut nvem kako bi zdej moj nov tip (k ga še nimam:)) gledu na to da se z bivšim družm.