Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

ne smeš rečt, da veš da bo težko in dolgo časa. :P čimbolj se moraš zaposlit s stvarmi, ki te zanimajo, delat na samozavesti ... good luck. ;)
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

čuatva

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

jaz sem mu do včeraj še gnjavla... naj se mi javi in mi da se pogovoriva. preprosto se mi ni javlal. :( poklicala ga je moja kolegica in ji re rekel da me on pa mene ne ljubi! ne vem zakaj ne zmore povedati to meni in v obraz.. da me že 2tedna ignorira. danes proti jutru sem mu pa poslala sms, da če se dobiva drugače grem pa k drugemu v takšnem smislu(seveda nič odpisal)!
zdaj sem pa primorana pozabit nanjega. :s kolegica mi je svetovala naj ga pustim pri miru kakšen mesec, nato pa ga ponovno pokličem, če ima čas za kakšno pijačo.
res bom počakala do julija in če moj srček še ne bo bil za drugega ga bom poklicala za kakšno pijačo
:roll:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

britney20 napisal/-a:Sej sm se odločila da ga bom pustila pri miru probala prebolet ampak vem da bo težko in dolgo časa. Ostala bova prjatla seveda kuj ne. Hvala usem.

not try do!
Poizkusila je znak šibkosti...do do...pa imej v glavi da smo mi tukaj ki nam ni vseeno zate, če ti bo kdaj težko...no ja enim je vseeno...ampak koga to briga...vseeno te imajo pa eni radi tam črpaj ta čas moč dokler ne boš doolj močna :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Hvala usem potrudila se bom in upam da mi bo uspelo. Moram še to povedat da je bil on res moja gonilna sila vrjel je v mene in podpiral kot noben drug niti sama ne. Hvala
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Re: čuatva

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

shanell napisal/-a:jaz sem mu do včeraj še gnjavla... naj se mi javi in mi da se pogovoriva. preprosto se mi ni javlal. :( poklicala ga je moja kolegica in ji re rekel da me on pa mene ne ljubi! ne vem zakaj ne zmore povedati to meni in v obraz.. da me že 2tedna ignorira. danes proti jutru sem mu pa poslala sms, da če se dobiva drugače grem pa k drugemu v takšnem smislu(seveda nič odpisal)!
zdaj sem pa primorana pozabit nanjega. :s kolegica mi je svetovala naj ga pustim pri miru kakšen mesec, nato pa ga ponovno pokličem, če ima čas za kakšno pijačo.
res bom počakala do julija in če moj srček še ne bo bil za drugega ga bom poklicala za kakšno pijačo
:roll:

shanell glede na to kaj si napisala, bi ti jaz predlagala da se nekako sprijazniš in ga ne kličeš več. Ker s tistim sms-om da odjebi je že vse zasral, potem ko si ga klicala ti je rekel, da mu ni več pa še kolegici je rekel, da te ne ljubi! Punca kaj boš s takim človekom?! Res se vprašaj če se je vredno še vedno tako poniževat in mu pisat sms-e pa ga klicat! Veš kak njemu s tem dviguješ samozavest, ker vidi da ga ne morš pozabit in da se še vedno sekiraš, medtem ko se pa njemu enostavno j*be! Sem leto in pol nazaj bila v podobni situaciji (in če ti ne bi napisala, da je tvoj ex star 25 let, bi še celo mislila, da govoriva o istem tipu!), s tem da mi niti ni rekel da je konec in nič. Kar naenkrat me je začel ignorirat. Jaz pa sem se poniževala in ga klicala vsak dan, mu pisala sms-, ga na msn-u prosila naj mi vsaj napiše zakaj je taki do mene, on pa nič. In sem se samo poniževala,on se je pa najbrž lepo smejal doma!
Hočem ti samo povedat, da ni vredno. Menda nočeš več nazaj takega tipa, ki ti je rekel da naj odjebeš itd., ali?! Čez nekaj časa mu bo pa najbrž žal kaj je naredil in da je izgubil tako punco.Ampak do takrat ga boš ti že prebolela in se mu boš lahko ti smejala v obraz...
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

čustva

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

prebolela bom verjetno nekega dne, samo pozabla pa nikoli! pravijo da na koncu itak ostanejo samo najlepši spomini. tri leta že traja. za njega bi res naredla skoraj vse. na vseh drugih vidim samo napake. mam pa tudi problem, ker sem kr dosti izbirčna. povprečni fanti me sploh ne pritegnejo in nebi mogla bit z dobenim takšnim, ker me ne privlačijo. bivšega mam rada in še privlači me tak hudo. :cry: ima res dobro telo, v obraz pa je tudi simpatičen...vem da se ne smem več poniževat in sem si oblubla da ga bom pustila pri miru samo vseeno ko pride kriza ne morem kaj da ga nebi poklicala al pa mu pisala... :cry:
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šiška

Neprebrana objava Napisal/-a urša** »

kako pa razmišlate o prijatlstvu z bivšimi?
Maja84
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Maja84 »

not good ... sploh pa ne takoj oz kmalu po prekinitvi....mogoče kasneje če se že sprijazniš s tem da je konec in obadva lahko postaneta prijatelja če sta res toliko zrela. Če pa razmišljaš ostati prijateljca z njim predvsem zaradi tega da bi "morda nekega dne" ga osvojila nazaj....potem to ne pelje nikamor.
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

Verjemi, da vse vemo kako je ko pride taka kriza. Saj pravim, da sem jaz to tudi že dala skozi in pač zaradi tega ti ravno to govorim, ker sploh ni nič spremenilo. In zdaj vem, da če bi spet prišlo do kaj takega, bi mu pisala 1.,2. in mogoče še 3. in če mi še po tem vedno ne bi odgovoril bi ga lepo pustila na miru. Pa tako kot sem ti rekla, da njega pomoje lih en k*rc zanima kak se ti zdaj počutiš. Aja in veš kaj ženske in moške najbolj jezi/moti/prizadane? IGNORANCA! Pomojega bi mu blo malo čudno da ga kar naenkrat ignoriraš in da greš dalje kot da nič ni blo. Tako bi vsaj videl, da ni nenadomestljiv in da te ne gane več, ker te je pustil. Mogoče (!) bi se potem malo zamislil, ampak pri tem tvojem tipu je res vprašljivo, ker taki ded ki te po 3-eh letih na tak način odjebe, za mene ni nič vreden in ga ne bi več hotela nazaj pa naj sem še tak zaljubljena! Ker zaljubljena gor ali dol, mislim da globoko v sebi sama veš kakšen kmet je,da se ne bo spremenil in da ne boš srečna z njim!
Aja pa še nekaj. Ni vse v videzu veš...
Vem da se smešno sliši, ampak drugič ko ti bo kriza rajši piši/pokliči kako frendico pa se njej izpovej ali pa piši sem na forum-zaradi mene tud lahko vsak dan večkrat,samo da ti bo vsaj malo lažje! Pa tud zs-ji obstajajo in mi lahko pišeš če ti niso odveč nasveti (oz.pomoč al karkoli) od neke 'tuje' osebe.

urša** jaz se še z kar nekaj bivšimi dobivam na kavicah oz. hodimo skupaj ven in v tem ne vidim nič slabega. En bivši je celo moj najboljši prijatelj. Pač če so vse stvari med vama razčiščene,potem nevem zakaj ne bi mogla biti prijatla. Res pa je, da je pri meni recimo trajalo nekaj časa (nekaj tednov oz. mesecev), da sva se oba sprijaznil oz. navadila na to, da nisva več skupaj ampak bi vseeno rada ostala prijatelja. Pa tud nisem še imela nevem kaaak dolge resne zveze-razen enkrat malo več kot eno leto, samo s tistim nisma neka blazna frenda pa dvomim da boma, kjub skupni družbi :D

Maja84 se strinjam glede tvojega zadnjega stavka.
ElektroKat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: neverland

Neprebrana objava Napisal/-a ElektroKat »

jaz pa moj sva se razsla v petek po letu in pol zveze in mi je tako hudo da sam jokam..še nikoli v življenju mi ni bilo tako hudo.sploh se ne morem koncentrirat na nič,solze mi tečejo v potokih..sploh ne morm nehat jokat..Kriva pa sem itak jaz za vse skup.tak sem zaj***** zvezo. v času ko sma mela z mojim krizo v zvezi sem dobila poljub od prijatelja ki mi je bil sicer všeč,nisem se umaknila in pol sma se po msn menla,ampak sčasoma sem ugotovila da mi frend nič kaj dost ne pomen in da je moj ta s katerim čem bit. no in moj je sumo da neki ne štima,pa mi je reko da če kdaj zve da sm ga prevarala da bo konc in valda da mu pol nisem povedla,ker sem ga htela obdržat. no in v petek je moj to prebral(zgodovino pogovorov na msnju) ko sm js bla v kopalnici..ko sm prsla ven,njega ni bilo več.. :cry: pustil je odprto okence pa na list je napisu da me noče več videt in naj ga ne kličem...itak sem poskusla ga poklicat da bi se vsaj pogovorila pa da bi mu razložla sam mi ne piše nazaj nic pokliče nič..zbrisal me je dol iz facebooka,myspaca,...v soboto sm prisla domow z dela in me je čakala vrečka mojih stvari k so ble pr njem..tak sem jokala..ljubim ga pa nevem kaj naj naredim da ga dobim nazaj..čisto se mi meša.vem da sem ga ful prizadela,ampak če nisem htela uničit najine zveze zrd take stvari ki je v bistvu mi dala vedet da nočem nbenga drugega,samo njega!pliz help me somehow??ne znajdem se več,sploh nimam volje do življenja več :( z njim sem se vidla v prihodnosti..tak dober fant je in jas sem ga izgubila..rada bi popravila pa nevem kako :(
ElektroKat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: neverland

Neprebrana objava Napisal/-a ElektroKat »

aja in še to najbol me pa to prizadene da je njegova bivša seksala z njegovim kolegom pa ji je dal še eno šanso in sta probala bit skupi,jas pa sm se sam poljubla z njim pa noče čut za mene..pa sem mislila da me ljubi..očitno je samo iskal nek dokaz oz.razlog da me pusti.. :cry:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Pomoje je pa to, da ima zaradi te bivše slabe izkušnje in noče še enkrat tvegat.
Sej nočem bit nesramna do tebe, ampak tole si pa na polno zajebala. Nisi kriva, da te je kolega kušnu, ampak fantu si to zamolčala in s tem (vsaj za moje pojme) naredila še precej večjo pizdarijo. Kaj veš, kako si je razlagal tisti MSN log.

Na tvojem mestu ga ne bi klicala, daj mu čas, da se ohladi in pomiri, s teženjem ne boš dosegla nič. Mogoče se bo potem odločil, da se vsaj pogovori s teboj o tem, kaj se je pravzaprav zgodilo.
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka

Maya19 napisal/-a:urša** jaz se še z kar nekaj bivšimi dobivam na kavicah oz. hodimo skupaj ven in v tem ne vidim nič slabega. En bivši je celo moj najboljši prijatelj. Pač če so vse stvari med vama razčiščene,potem nevem zakaj ne bi mogla biti prijatla. Res pa je, da je pri meni recimo trajalo nekaj časa (nekaj tednov oz. mesecev), da sva se oba sprijaznil oz. navadila na to, da nisva več skupaj ampak bi vseeno rada ostala prijatelja. Pa tud nisem še imela nevem kaaak dolge resne zveze-razen enkrat malo več kot eno leto, samo s tistim nisma neka blazna frenda pa dvomim da boma, kjub skupni družbi :D

s fantom sm bla 2 leti in mi tist čs ni biu samo tip ampak res najbolši prjatu... zdej sva konc že 5 mescov, ampak si on usen še želi da bi bla prjatla. ubistvu pa js u to ne vrjamm k ne vrjamm da sva lahko, ker nism prpravlena poslušat o njegovih puncah, tko k vrjetn on o mojih tipih ni. in tut nvem kako bi zdej moj nov tip (k ga še nimam:)) gledu na to da se z bivšim družm. ampak če je teb uspel, bom pa še js mal razmisnla o tem :D sm misnla da to ni izvedljivo....
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka

ElektroKat napisal/-a:jaz pa moj sva se razsla v petek po letu in pol zveze in mi je tako hudo da sam jokam..še nikoli v življenju mi ni bilo tako hudo.sploh se ne morem koncentrirat na nič,solze mi tečejo v potokih..sploh ne morm nehat jokat..Kriva pa sem itak jaz za vse skup.tak sem zaj***** zvezo. v času ko sma mela z mojim krizo v zvezi sem dobila poljub od prijatelja ki mi je bil sicer všeč,nisem se umaknila in pol sma se po msn menla,ampak sčasoma sem ugotovila da mi frend nič kaj dost ne pomen in da je moj ta s katerim čem bit. no in moj je sumo da neki ne štima,pa mi je reko da če kdaj zve da sm ga prevarala da bo konc in valda da mu pol nisem povedla,ker sem ga htela obdržat. no in v petek je moj to prebral(zgodovino pogovorov na msnju) ko sm js bla v kopalnici..ko sm prsla ven,njega ni bilo več.. :cry: pustil je odprto okence pa na list je napisu da me noče več videt in naj ga ne kličem...itak sem poskusla ga poklicat da bi se vsaj pogovorila pa da bi mu razložla sam mi ne piše nazaj nic pokliče nič..zbrisal me je dol iz facebooka,myspaca,...v soboto sm prisla domow z dela in me je čakala vrečka mojih stvari k so ble pr njem..tak sem jokala..ljubim ga pa nevem kaj naj naredim da ga dobim nazaj..čisto se mi meša.vem da sem ga ful prizadela,ampak če nisem htela uničit najine zveze zrd take stvari ki je v bistvu mi dala vedet da nočem nbenga drugega,samo njega!pliz help me somehow??ne znajdem se več,sploh nimam volje do življenja več :( z njim sem se vidla v prihodnosti..tak dober fant je in jas sem ga izgubila..rada bi popravila pa nevem kako :(

bla sm v identični situaciji, samo da je mene moj takoj nazaj uzeu (no ja po 5ih urah pogovora)...
pust ga da razmisl, dej mu vedt da ti je želja, da se pogovorita... reč da se naj te sam posluša in mu takrt povej use!! in da boš razumela če hoče da se konča... nikakor pa ne sil v njega pa napadi ga in pod nobenim pogojem ne omenji da bivšo je pa nazaj uzeu!!!!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

urša** napisal/-a: in tut nvem kako bi zdej moj nov tip (k ga še nimam:)) gledu na to da se z bivšim družm.

Kaj si potem misliš o tem, da smo bili zadnjič na kavi skupaj midva s fantom in oba moja bivša tipa? :)
Se da ostat v prijateljskem odnosu, če razpad zveze ni ravno brutalen in če si oba pustita dovolj časa za ohladitev. Jst njiju sicer ne smatram za ravno najboljša prijatelja, sta pa del moje družbe in to mi je všeč, ker sta kul človeka. O kakšnih hudo intimnih temah pa pač ne govorimo, ker se tudi meni zdi pametno vzdrževat malo distance.
Zaklenjeno