Verjemi, da vse vemo kako je ko pride taka kriza. Saj pravim, da sem jaz to tudi že dala skozi in pač zaradi tega ti ravno to govorim, ker sploh ni nič spremenilo. In zdaj vem, da če bi spet prišlo do kaj takega, bi mu pisala 1.,2. in mogoče še 3. in če mi še po tem vedno ne bi odgovoril bi ga lepo pustila na miru. Pa tako kot sem ti rekla, da njega pomoje lih en k*rc zanima kak se ti zdaj počutiš. Aja in veš kaj ženske in moške najbolj jezi/moti/prizadane? IGNORANCA! Pomojega bi mu blo malo čudno da ga kar naenkrat ignoriraš in da greš dalje kot da nič ni blo. Tako bi vsaj videl, da ni nenadomestljiv in da te ne gane več, ker te je pustil. Mogoče (!) bi se potem malo zamislil, ampak pri tem tvojem tipu je res vprašljivo, ker taki ded ki te po 3-eh letih na tak način odjebe, za mene ni nič vreden in ga ne bi več hotela nazaj pa naj sem še tak zaljubljena! Ker zaljubljena gor ali dol, mislim da globoko v sebi sama veš kakšen kmet je,da se ne bo spremenil in da ne boš srečna z njim!
Aja pa še nekaj. Ni vse v videzu veš...
Vem da se smešno sliši, ampak drugič ko ti bo kriza rajši piši/pokliči kako frendico pa se njej izpovej ali pa piši sem na forum-zaradi mene tud lahko vsak dan večkrat,samo da ti bo vsaj malo lažje! Pa tud zs-ji obstajajo in mi lahko pišeš če ti niso odveč nasveti (oz.pomoč al karkoli) od neke 'tuje' osebe.
urša** jaz se še z kar nekaj bivšimi dobivam na kavicah oz. hodimo skupaj ven in v tem ne vidim nič slabega. En bivši je celo moj najboljši prijatelj. Pač če so vse stvari med vama razčiščene,potem nevem zakaj ne bi mogla biti prijatla. Res pa je, da je pri meni recimo trajalo nekaj časa (nekaj tednov oz. mesecev), da sva se oba sprijaznil oz. navadila na to, da nisva več skupaj ampak bi vseeno rada ostala prijatelja. Pa tud nisem še imela nevem kaaak dolge resne zveze-razen enkrat malo več kot eno leto, samo s tistim nisma neka blazna frenda pa dvomim da boma, kjub skupni družbi
Maja84 se strinjam glede tvojega zadnjega stavka.