Matura [Združena tema]
ŽuŽa napisal/-a:^^ Zakaj jst nimam pojma o kateri nalogi to govorita
Kaj ste dale pa ko smo mogl tvort samostalnik ženskega in moškega spola iz besede velik?
tm k si mogu popravt slovnične napake je blo velikanov prehod(al kaj že) napisan z malo, pa si mogu popravt pa napisat zakaj je tko(z veliko)?
jz sm dala pa velikost pa velikan

^^ Hmm zgleda da sm jst tm čist neki druzga popravla
, ker se čist nč ne spomnem tega. Sam za moje pojme je Velikanov prehod..ampak dobr pač sm se zmotla
. Spet.
edit: Aiaaaa zdej komi vidm za kaj se gre
Sj najbrž sm jst pol tud to popravla tko k ve..sam ne spomnem se pa da bi mogl kej razlagat zakaj tko. Ups 
, ker se čist nč ne spomnem tega. Sam za moje pojme je Velikanov prehod..ampak dobr pač sm se zmotla
. Spet.
edit: Aiaaaa zdej komi vidm za kaj se gre
Sj najbrž sm jst pol tud to popravla tko k ve..sam ne spomnem se pa da bi mogl kej razlagat zakaj tko. Ups -
Damyanchyka
- Cosmopolitanka

- Kraj: Poletje
oj
Lučkica nam je gefarca rekla nej rešujemo iz tistih knjig k so zbrane pole za gefo notr vsaj zarad tega, da vidmo na kasno foro so uprašanja, oziroma da vidmo kaksni so odg da navmo prevec kompliciral...
Nia a te lahko vseen prosm za zapiske od gefe pa psihe, ce mi jih posls na metla111@gmail.com
hvala
Lučkica nam je gefarca rekla nej rešujemo iz tistih knjig k so zbrane pole za gefo notr vsaj zarad tega, da vidmo na kasno foro so uprašanja, oziroma da vidmo kaksni so odg da navmo prevec kompliciral...
Nia a te lahko vseen prosm za zapiske od gefe pa psihe, ce mi jih posls na metla111@gmail.com
hvala
ŽuŽa napisal/-a:^^ Zakaj jst nimam pojma o kateri nalogi to govorita
Kaj ste dale pa ko smo mogl tvort samostalnik ženskega in moškega spola iz besede velik?
Am...a to je potem prov velikan in velikanka.
Jaz sem tut to napisala, ampak sam zaradi tega, ker se druzga nisem spomnla.
A kera dela ekonomijo mejbi?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
- ~Papillon~
- Debatorica

- ~Papillon~
- Debatorica

+ Profesorca mi ni niti seminarske še vrnila. Nimam pojma kdaj bom popravla če bo treba kaj.