Matura [Združena tema]
ŽuŽa napisal/-a:^^ Zakaj jst nimam pojma o kateri nalogi to govorita
Kaj ste dale pa ko smo mogl tvort samostalnik ženskega in moškega spola iz besede velik?
tm k si mogu popravt slovnične napake je blo velikanov prehod(al kaj že) napisan z malo, pa si mogu popravt pa napisat zakaj je tko(z veliko)?
jz sm dala pa velikost pa velikan

^^ Hmm zgleda da sm jst tm čist neki druzga popravla
, ker se čist nč ne spomnem tega. Sam za moje pojme je Velikanov prehod..ampak dobr pač sm se zmotla
. Spet.
edit: Aiaaaa zdej komi vidm za kaj se gre
Sj najbrž sm jst pol tud to popravla tko k ve..sam ne spomnem se pa da bi mogl kej razlagat zakaj tko. Ups 

edit: Aiaaaa zdej komi vidm za kaj se gre

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
oj
Lučkica nam je gefarca rekla nej rešujemo iz tistih knjig k so zbrane pole za gefo notr vsaj zarad tega, da vidmo na kasno foro so uprašanja, oziroma da vidmo kaksni so odg da navmo prevec kompliciral...
Nia a te lahko vseen prosm za zapiske od gefe pa psihe, ce mi jih posls na metla111@gmail.com
hvala
Lučkica nam je gefarca rekla nej rešujemo iz tistih knjig k so zbrane pole za gefo notr vsaj zarad tega, da vidmo na kasno foro so uprašanja, oziroma da vidmo kaksni so odg da navmo prevec kompliciral...
Nia a te lahko vseen prosm za zapiske od gefe pa psihe, ce mi jih posls na metla111@gmail.com
hvala
ŽuŽa napisal/-a:^^ Zakaj jst nimam pojma o kateri nalogi to govorita
Kaj ste dale pa ko smo mogl tvort samostalnik ženskega in moškega spola iz besede velik?
Am...a to je potem prov velikan in velikanka.

A kera dela ekonomijo mejbi?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
- ~Papillon~
- Debatorica
- ~Papillon~
- Debatorica