thaly napisal/-a:Red rose ima prav. To, da se v predsemenski tekočini nahajajo spermiji, je MIT.
Mite naokrog širijo "navadni" ljudje in ne zdravstvo ...

Tearjerker napisal/-a:1) Spermiči ostanejo v uretri do 10 uriniranj/izlivov predsemenske tekočine.
 Kje si zasledila ta podatek o 10 uriniranjih? Viri prosim..
 Kje si zasledila ta podatek o 10 uriniranjih? Viri prosim..

p!ka napisal/-a:renatka_ in ostale, ki prakticiraste to... Zanima me, zakaj se tok priprauljene tvegat oz. zakaj točno prakticiraste to metodo ? So to zdraustveni razlogi in kakšni, je to sam dejstvo, da radi reskirate... Kaj ?
 Stalni partner, primerna leta, zaupanje, upoštevanje določenih haklcov (tisto z lulanjem) .. in deluje, že kar nekej časa
 Stalni partner, primerna leta, zaupanje, upoštevanje določenih haklcov (tisto z lulanjem) .. in deluje, že kar nekej časa  Najboljše od vsega pa je moj libido
 Najboljše od vsega pa je moj libido  in niagarski slapovi na določenih mestih mojega telesa ob določenem času
 in niagarski slapovi na določenih mestih mojega telesa ob določenem času  

p!ka napisal/-a:renatka_ in ostale, ki prakticiraste to... Zanima me, zakaj se tok priprauljene tvegat oz. zakaj točno prakticiraste to metodo ? So to zdraustveni razlogi in kakšni, je to sam dejstvo, da radi reskirate... Kaj ?
 Ampak ma pač ta zegn, da sta oba dost stara, na svojem, mata službe, tko da sta zdj vesela, nista pa še lih načrtovala.
 Ampak ma pač ta zegn, da sta oba dost stara, na svojem, mata službe, tko da sta zdj vesela, nista pa še lih načrtovala.
thaly napisal/-a:Potem mora pa fant pač malo več piva vsak dan.. Večkrat na wc in se spereKje si zasledila ta podatek o 10 uriniranjih? Viri prosim..
 Ok, je zastarel podatek, spomnim se da sem pred leti gledala en dokumentarec o vazektomiji in steriliziaciji, kjer so pač poudarili da naj bi se v roku 10h izlivov še pojavila možnost zanositve zaradi spermijev v uretri.
 Ok, je zastarel podatek, spomnim se da sem pred leti gledala en dokumentarec o vazektomiji in steriliziaciji, kjer so pač poudarili da naj bi se v roku 10h izlivov še pojavila možnost zanositve zaradi spermijev v uretri. 

thaly napisal/-a:Red rose ima prav. To, da se v predsemenski tekočini nahajajo spermiji, je MIT. Lahko so z njo pomešani kot ostanek v sečevodu od prejšnjega izliva, se pa ne izločijo skupaj z njo kasneje, med seksom. Zaradi tega mora fant pred seksom iti lulat, saj s tem izpere sečevod, in potem je predsemenska tekočina brez spermijev. Za ta nasvet so vedele že naše babice. Če ne verjamete, pa malo povprašajte..