thaly napisal/-a:Red rose ima prav. To, da se v predsemenski tekočini nahajajo spermiji, je MIT.
Mite naokrog širijo "navadni" ljudje in ne zdravstvo ...
Tearjerker napisal/-a:1) Spermiči ostanejo v uretri do 10 uriniranj/izlivov predsemenske tekočine.
p!ka napisal/-a:renatka_ in ostale, ki prakticiraste to... Zanima me, zakaj se tok priprauljene tvegat oz. zakaj točno prakticiraste to metodo ? So to zdraustveni razlogi in kakšni, je to sam dejstvo, da radi reskirate... Kaj ?
p!ka napisal/-a:renatka_ in ostale, ki prakticiraste to... Zanima me, zakaj se tok priprauljene tvegat oz. zakaj točno prakticiraste to metodo ? So to zdraustveni razlogi in kakšni, je to sam dejstvo, da radi reskirate... Kaj ?
thaly napisal/-a:Potem mora pa fant pač malo več piva vsak dan.. Večkrat na wc in se spereKje si zasledila ta podatek o 10 uriniranjih? Viri prosim..
thaly napisal/-a:Red rose ima prav. To, da se v predsemenski tekočini nahajajo spermiji, je MIT. Lahko so z njo pomešani kot ostanek v sečevodu od prejšnjega izliva, se pa ne izločijo skupaj z njo kasneje, med seksom. Zaradi tega mora fant pred seksom iti lulat, saj s tem izpere sečevod, in potem je predsemenska tekočina brez spermijev. Za ta nasvet so vedele že naše babice. Če ne verjamete, pa malo povprašajte..