pred kakimi 2 letih smo ble s frendicah v diskaču itak malo nažingane.sedele smo v seoareju in pile ko je do nas pršu kr en totalno kmetavzast tud dodobra natreskan model.neki me je na silo spraševal pa nism kopčala kaj bi rad pa ponovi.jaz sm ga v tistem svojem stanju, po drugi strani zarad muzike pa še to ki je bil ful nerazločen razumla, da bi na skupu.ko sm ponorla in začela vpit na njega, da nismo kurbe na prodaj me je začudeno pogledal in še enkrat bi nas "kupu".men je poču živc in sm tipa pljunla s tistim mastnim petnim pljunkom direkt v fris...fuuuuuuuuuuuuj ne?itak me je hotel vžgat pa ga je nejegov frend stran zvleku in mi povedal kaj je v bistvu hoteltip nam je hotel kupit pijačo

ma jebi ga, lahk bi na drgačen način pristopu, kulturno in prijazno ne pa tak kot je.mislim, da je govtav sramoto in še moj pljunek zravn.mi se pa tem dogodku še zdaj znamo nasmejat.pa še komej se je takrat novo leto ažčelo, mi smo pa že mele dogodek leta.
ko grem ven s to druščino se skos zezamo, če bom še kerga napljuvala, ko mi bo hotu drink častit.