Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

polly-polly napisal/-a:
*purple* napisal/-a:.Postava ti NIKOLI ne bo prinesla sreče.Sam tok. :wink:

Jest se pa s tem 100% strinjam. :) Sem živ dokaz.

res je..ne prinese sreče, ampak boljše razpoloženje, boljši občutek, ki pa ni večen
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

^^Don't mean to be evil, ampak men se zdi da so te izjave bolj s strani močnejših punc. Dekleta in ženske ki majo vitko postavo po moje tega nikol ne rečejo.
Pa da ne bo pomote, nikogar ne obsojam, vsak naj bo kakšen hoče, sam da mi boste prodajale da bi neka ženska raje imela močnejšo postavo kot kot pa vitko, tega pa ne kupim. Pač sprijazniš da s sabo kakršen pač si in to je super, ampak ne mi rečt da če bi lahko izbirale da bi izbrale močnejšo postavo raje kakor vitko.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

brunett, ni nujno, da so to izjave močnejših punc. To so lahko tudi izjave zelo samokritičnih punc, potem punc, ki se poglabljajo še v kaj več, kot telesnost,...;)
( Samo en primer: anoreksično dekle se vidi debelo.)

Smreka:

"zakaj hočem "popolnost"?"

Ker si nezadovoljna sama s sabo. Občutek mi pravi (to še ne pomeni, da je res), da ti ne visi dol, kakšen je kdo. Kaj pa če je to samo izgovor pred samo sabo? S tem ne želim povedati, da jih obsojaš, temveč da druge uporabljaš za izgovor pred samo sabo.

Zakaj hočeš doseči popolnost ( ki je nikdar ne boš dosegla, razen če spremeniš način gledanja na svet) je veliko možnih razlogov. Lahko izvirajo iz otroštva, lahko iz poznejšega popačenja določenih stvari, prav gotovo pa iz pomanjkanja ljubezni do same sebe.

Zakaj si želiš biti popolna? Si želiš biti popolna samo na telesni ravni, ali na telesni in vseh ostalih, ki se vidijo navzven (kar vidijo, zaznajo drugi) ali tudi na področjih, ki so drugim skrita?

Kakšen pa imaš občutek miru na splošno v sebi? Se rada smiliš sama sebi ( na tak način, da navzven izpade, kot da se ne)? Rada izpadeš brezmadežna pred drugimi ( na zvit način, tako, da pokažeš "madeže", ki te pokažejo "človeško", a vseeno brezmadežno?)?
Zadnjič spremenil Tysia, dne 05. Jul. 2008 19:17, skupaj popravljeno 2 krat.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Če se človek opira preveč na postavo, da je ta izvor njegove sreče, si gradi srečo na zelo majavih tleh. Pri tem ni važno, ali je "popolna" ali ne. Zgrešen je temelj, na katerem se gradi.

Naše telo bi moralo naš prijatelj, ne pa naš sovražnik. In če se bo z njim lepo ravnalo, imelo sproščen odnos in delovalo z ljubeznijo do sebe, se bo tudi fizično spremenilo na ta način, da nam bo bolj všeč. V nobene primeru pa ne sme biti temelj sreče ( velikim žal je). Pri tem je fajn vedeti, da je razlika med tem, da nam telo (postava) prinaša srečo ali pa je "temelj sreče".
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

brunett napisal/-a:^^Don't mean to be evil, ampak men se zdi da so te izjave bolj s strani močnejših punc. Dekleta in ženske ki majo vitko postavo po moje tega nikol ne rečejo.
Pa da ne bo pomote, nikogar ne obsojam, vsak naj bo kakšen hoče, sam da mi boste prodajale da bi neka ženska raje imela močnejšo postavo kot kot pa vitko, tega pa ne kupim. Pač sprijazniš da s sabo kakršen pač si in to je super, ampak ne mi rečt da če bi lahko izbirale da bi izbrale močnejšo postavo raje kakor vitko.

te izjave prihajajo iz strani ljudi ki stojijo na realnih tleh.Roko na srce, postava ti res lahko kje pomaga, ampak ne more ti pa prinest bistva.bistvo moraš dosežt sam s svojimi sivimi celicami.
to je vse zato, ker nas kroji okolica.lepotni ideali dandanes so daleč od zdravih in so na nivoju kost in koža.In nemalo deklet stremi k temu, da bodo idealne.tako kot je bilo tistega časa, ko je bila modna smernica obilna in izpopolnjena Venera.takrat je polna ženska izgledala lepa in ni predstavljala predmeta zgražanja, tako kot se to dogaja danes.
tako da je utopično rečt, da bi zaradi sebe rad izgledal suh in postaven.
Khm...Nikoli nisem bila fouš nobeni postavni ženski.vsak človek je različen in vsak ma svoje pluse in minuse.vedno sem gledala na to, da se bom jaz dobro počutila in se ne bom podrejala ljudem, ki bi želleli obračati me, tako kot bi to njim pasalo.obračam se tja, kamor meni paše.Po svojem vetru, ne po vetru od drugih.In to je najpomembnejša stvar pri človeku ki je tudi v moji bližini, da razmišlja sam zase in se ne pusti.tist ki se pa pusti in ki nesrečno je vsak da neke solatke, namesto njemu ljubih kalamrov, je pa slabič.ker se ne odreka zase, ampak za druge.sicer seveda ne vsi, ampak takih deklet kar mrgoli naokoli.In tudi meni nihče ne bo trdil, da je tako dekle srečno, ker ni.
Ferdox
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ferdox »

*purple* napisal/-a:ampak ne more ti pa prinest bistva.bistvo moraš dosežt sam s svojimi sivimi celicami.

In ti si prepričana, da se v tvoji buči nahajajo sive celice???? :lach: :lach:

Fak ej... skor sem se tal dotaknil od smeha, ko sem to prebral :rofl:
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

Tysia napisal/-a:Če se človek opira preveč na postavo, da je ta izvor njegove sreče, si gradi srečo na zelo majavih tleh. Pri tem ni važno, ali je "popolna" ali ne. Zgrešen je temelj, na katerem se gradi.

Naše telo bi moralo naš prijatelj, ne pa naš sovražnik. In če se bo z njim lepo ravnalo, imelo sproščen odnos in delovalo z ljubeznijo do sebe, se bo tudi fizično spremenilo na ta način, da nam bo bolj všeč. V nobene primeru pa ne sme biti temelj sreče ( velikim žal je). Pri tem je fajn vedeti, da je razlika med tem, da nam telo (postava) prinaša srečo ali pa je "temelj sreče".

se ne bi mogla bolj strinjat!
Uporabniški avatar
Fusion
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Fusion »

Na ves kritiziranje močnejše postave, ki ga premorejo ljudje se sploh ne čudim, da je tolk punc anoreksičnih oziroma obsedenih s svojo postavo (s tem kaj in koliko na dan pojejo, s prekomerno telovadbo ipd.)
Postava ni odvisna samo od posameznika ampak tut od genov, kar je itk že večini jasno. Vitko postavo maš lahko iz več razlogov: ker se dobesedno hiraš in ješ minimalno, ampak zatrjuješ da to ni res (poznam primer), potem lepo postavo imajo ženske, ki si jo utrdijo s telovadbo (ampak to je pa res lepa postava) in pa seveda lahko poješ ogromne količine nezdrave hrane oz. ogromno količino hrane nasploh pa si še vedno suh ko palica (genetska zasnova in hitra prebava kaj pa drugega) in se ti ne pozna kaj več kot nekaj celulita.. ali pa se to ne.

Za močnejšo postavo je pa podobn: lahko se enostavno prenajedaš (dober primer so američani - koliko je oddaj o ameriških otrocih, ki so obsedeni s hrano in ne morejo shujšati itd. itd. - ok otroci iz teh oddaj po mojem mnenju sploh nimajo namenov hujšat, ker kaj vse jim omogočijo pa ne sprejmejo), lahko imaš slabo prebavo in se še premalo gibaš in tako se pozna vsak košček čokolade na riti ali trebuhu (kar se tiče slabe prebave vam govorim, ker jo imam jaz, ker sem si jo ''uničla'' nekoč z neko hrano in dobesedno ne prebavim pol kar pojem - vendar sem se temu primerno začela gibat kar se je kaj kmalu poznalo na postavi), lahko pa smo močni spet zaradi genetske zasnove. To ni ravno debelost ampak bolj rečeno močnejše kosti. Kar lahko spet stejem pod sebe, ker imamo zelo močna ramena in boke ker na splosno vse. Bolj moška postava.

Kar se pa tiče hujšanja je pa pomoje dost v psihi. Če si resnično želiš shujšati boš delal na temu, če pa samo jamraš kok si debel ne narediš pa nič - bodi že enkrat tiho, začni telovadit pa se bo kmalu poznalo.

Ok tko si jaz predstavljam.
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

Ah ja, srečo prinesejo sive celice. Že že, ampak meni je sreča tudi ko se pogledam v ogledalo in sem zadovoljna s tem kar vidim. Ko si lahko kupim 100 in eno obleko. Ko komaj čakam poletje in kratke hlačeke, frfotajoče oblekice. Ko grem z veseljem v shoping ker me ne skrbi da ne bom dobila številke. Preden kdo reče da sem plenka, ne, tukaj gre za estetiko in js bi bla prekleto nesrečna če bi mela okol trebuha 3 šlaufe pa celulit do kolen. Pa mi Nobelova nagrada en k***c koristi če se v lastnem telesu ne počutim dobro ker sem zavaljena.
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

jst sm mejhna pa suha pa mi ljudje non stop govorijo: joj kok si drobčkena. pa kok si suhcena pa blablabla. Verjemite, da tudi to ni prijazno. ampak kaj čem, takšna sem se rodila, takšno konstitucijo imam, takšna sem.

važn je značaj, punce. če ima ženska srce in glavo na mestu, potem ni važno ne ali je debela ali suha.
dJerry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dJerry »

*purple* napisal/-a:
brunett napisal/-a:^^Don't mean to be evil, ampak men se zdi da so te izjave bolj s strani močnejših punc. Dekleta in ženske ki majo vitko postavo po moje tega nikol ne rečejo.

te izjave prihajajo iz strani ljudi ki stojijo na realnih tleh.Roko na srce, postava ti res lahko kje pomaga, ampak ne more ti pa prinest bistva.bistvo moraš dosežt sam s svojimi sivimi celicami.
to je vse zato, ker nas kroji okolica.lepotni ideali dandanes so daleč od zdravih in so na nivoju kost in koža.In nemalo deklet stremi k temu, da bodo idealne.tako kot je bilo tistega časa, ko je bila modna smernica obilna in izpopolnjena Venera.takrat je polna ženska izgledala lepa in ni predstavljala predmeta zgražanja, tako kot se to dogaja danes.
tako da je utopično rečt, da bi zaradi sebe rad izgledal suh in postaven.
Khm...Nikoli nisem bila fouš nobeni postavni ženski.vsak človek je različen in vsak ma svoje pluse in minuse.vedno sem gledala na to, da se bom jaz dobro počutila in se ne bom podrejala ljudem, ki bi želleli obračati me, tako kot bi to njim pasalo.obračam se tja, kamor meni paše.Po svojem vetru, ne po vetru od drugih.In to je najpomembnejša stvar pri človeku ki je tudi v moji bližini, da razmišlja sam zase in se ne pusti.tist ki se pa pusti in ki nesrečno je vsak da neke solatke, namesto njemu ljubih kalamrov, je pa slabič.ker se ne odreka zase, ampak za druge.sicer seveda ne vsi, ampak takih deklet kar mrgoli naokoli.In tudi meni nihče ne bo trdil, da je tako dekle srečno, ker ni.

cry me a river
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

brunett napisal/-a:Ah ja, srečo prinesejo sive celice. Že že, ampak meni je sreča tudi ko se pogledam v ogledalo in sem zadovoljna s tem kar vidim. Ko si lahko kupim 100 in eno obleko. Ko komaj čakam poletje in kratke hlačeke, frfotajoče oblekice. Ko grem z veseljem v shoping ker me ne skrbi da ne bom dobila številke. Preden kdo reče da sem plenka, ne, tukaj gre za estetiko in js bi bla prekleto nesrečna če bi mela okol trebuha 3 šlaufe pa celulit do kolen. Pa mi Nobelova nagrada en k***c koristi če se v lastnem telesu ne počutim dobro ker sem zavaljena.

a mi si pa ne mormo kupt sto in ene obleke?nevem, kako to da vsak mesec ko dobim plačo rpinesem domov za stopetdesetevrov in več oblačil in napolnjen prtljažnik z vrečkam :) nikoli nisem mela problema najdt cunje in verjamem da nikoli tud ne bom.kratke hlače, frfotajoče oblekce, vse to boš tud na meni videl.Nisem ničesar prikrajšana. :)
in če se ti nebi počutila, sej pravim, slabš zate.jst se tud nebi dobro počutila, če bi en kos tipov v meni videl osebo ki je za pofukat-ponavadi se o tasuhih tko govori in o takih ki navzven tko izgledajo :wink: večje ponižanje,kot trije šlaufi na trebuhu.

in zdej pa res opažam, da tasuhi (določeni)sploh ne prenesejo tega, da je lahko kšna močnejša, srečnejša od njih...ne rabte verjet, ampak je lahko čist res :P
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst proti močnejšim nimam nč, pa tud zarad mene nej u miničih hodjo okol, mene to ne mot, kokr komu paše...ampak tale izjava^^, da tipi ponavad v suhih ženskah vidjo sam eno za pof*kat in da je to večje ponižanje...se prav je bol bit debel, da ne bo slučajn v teb kdo vidu f** materiala?! Purple, sj kšnmu so pa fetiš močne punce, pa lahko tud v teb vid sam eno za pof*kat :? Drgač pa, jst sm si všeč taka k sm, pa če vsak ta drug vid v men sam eno za poseksat, to je njihov problem, ne moj, zarad tega se jst ne bom spreminjala.
Zadnjič spremenil Yazmeen, dne 07. Jul. 2008 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

*purple* napisal/-a:in če se ti nebi počutila, sej pravim, slabš zate.jst se tud nebi dobro počutila, če bi en kos tipov v meni videl osebo ki je za pofukat-ponavadi se o tasuhih tko govori in o takih ki navzven tko izgledajo :wink: večje ponižanje,kot trije šlaufi na trebuhu.

omg, *purple*, če pa tole ni bla zdele zagrenjena izjava, pol pa res ne vem... :lol:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Heheh, meni ne bi bilo ponižanje, če tipi bi videli / vidijo v meni material za pofukati zaradi moje postave. Njegov problem, niti malo moj. Moj je kvečjemu tisto minutko, v kateri se ga moram znebiti. Ampak ponižanje? Ja, njegovo. :razz:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Odgovori