polly-polly napisal/-a:*purple* napisal/-a:.Postava ti NIKOLI ne bo prinesla sreče.Sam tok.
Jest se pa s tem 100% strinjam.Sem živ dokaz.
res je..ne prinese sreče, ampak boljše razpoloženje, boljši občutek, ki pa ni večen
brunett napisal/-a:^^Don't mean to be evil, ampak men se zdi da so te izjave bolj s strani močnejših punc. Dekleta in ženske ki majo vitko postavo po moje tega nikol ne rečejo.
Pa da ne bo pomote, nikogar ne obsojam, vsak naj bo kakšen hoče, sam da mi boste prodajale da bi neka ženska raje imela močnejšo postavo kot kot pa vitko, tega pa ne kupim. Pač sprijazniš da s sabo kakršen pač si in to je super, ampak ne mi rečt da če bi lahko izbirale da bi izbrale močnejšo postavo raje kakor vitko.
Tysia napisal/-a:Če se človek opira preveč na postavo, da je ta izvor njegove sreče, si gradi srečo na zelo majavih tleh. Pri tem ni važno, ali je "popolna" ali ne. Zgrešen je temelj, na katerem se gradi.
Naše telo bi moralo naš prijatelj, ne pa naš sovražnik. In če se bo z njim lepo ravnalo, imelo sproščen odnos in delovalo z ljubeznijo do sebe, se bo tudi fizično spremenilo na ta način, da nam bo bolj všeč. V nobene primeru pa ne sme biti temelj sreče ( velikim žal je). Pri tem je fajn vedeti, da je razlika med tem, da nam telo (postava) prinaša srečo ali pa je "temelj sreče".
*purple* napisal/-a:brunett napisal/-a:^^Don't mean to be evil, ampak men se zdi da so te izjave bolj s strani močnejših punc. Dekleta in ženske ki majo vitko postavo po moje tega nikol ne rečejo.
Pa da ne bo pomote, nikogar ne obsojam, vsak naj bo kakšen hoče, sam da mi boste prodajale da bi neka ženska raje imela močnejšo postavo kot kot pa vitko, tega pa ne kupim. Pač sprijazniš da s sabo kakršen pač si in to je super, ampak ne mi rečt da če bi lahko izbirale da bi izbrale močnejšo postavo raje kakor vitko.
te izjave prihajajo iz strani ljudi ki stojijo na realnih tleh.Roko na srce, postava ti res lahko kje pomaga, ampak ne more ti pa prinest bistva.bistvo moraš dosežt sam s svojimi sivimi celicami.
to je vse zato, ker nas kroji okolica.lepotni ideali dandanes so daleč od zdravih in so na nivoju kost in koža.In nemalo deklet stremi k temu, da bodo idealne.tako kot je bilo tistega časa, ko je bila modna smernica obilna in izpopolnjena Venera.takrat je polna ženska izgledala lepa in ni predstavljala predmeta zgražanja, tako kot se to dogaja danes.
tako da je utopično rečt, da bi zaradi sebe rad izgledal suh in postaven.
Khm...Nikoli nisem bila fouš nobeni postavni ženski.vsak človek je različen in vsak ma svoje pluse in minuse.vedno sem gledala na to, da se bom jaz dobro počutila in se ne bom podrejala ljudem, ki bi želleli obračati me, tako kot bi to njim pasalo.obračam se tja, kamor meni paše.Po svojem vetru, ne po vetru od drugih.In to je najpomembnejša stvar pri človeku ki je tudi v moji bližini, da razmišlja sam zase in se ne pusti.tist ki se pa pusti in ki nesrečno je vsak da neke solatke, namesto njemu ljubih kalamrov, je pa slabič.ker se ne odreka zase, ampak za druge.sicer seveda ne vsi, ampak takih deklet kar mrgoli naokoli.In tudi meni nihče ne bo trdil, da je tako dekle srečno, ker ni.
brunett napisal/-a:Ah ja, srečo prinesejo sive celice. Že že, ampak meni je sreča tudi ko se pogledam v ogledalo in sem zadovoljna s tem kar vidim. Ko si lahko kupim 100 in eno obleko. Ko komaj čakam poletje in kratke hlačeke, frfotajoče oblekice. Ko grem z veseljem v shoping ker me ne skrbi da ne bom dobila številke. Preden kdo reče da sem plenka, ne, tukaj gre za estetiko in js bi bla prekleto nesrečna če bi mela okol trebuha 3 šlaufe pa celulit do kolen. Pa mi Nobelova nagrada en k***c koristi če se v lastnem telesu ne počutim dobro ker sem zavaljena.
*purple* napisal/-a:in če se ti nebi počutila, sej pravim, slabš zate.jst se tud nebi dobro počutila, če bi en kos tipov v meni videl osebo ki je za pofukat-ponavadi se o tasuhih tko govori in o takih ki navzven tko izgledajovečje ponižanje,kot trije šlaufi na trebuhu.