Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objava Napisal/-a urshaster »

sj tablete tud varujejo takt k maš 7 dni pauze umes???
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

urshaster napisal/-a:sj tablete tud varujejo takt k maš 7 dni pauze umes???

ja varujejo ja
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sleepyheadgirl »

Ja js mam logest že en let pa pou pa sploh nevem kako sm zdržala. ker jih grem dele takoj menjat.tečna sm k drek res pa še odkar sm jih začela jemat se mi je sam začela nalagat teža pa ni važn kok pazm kja jem. če pojem pa še kkšno čokolado pa direkt gor
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Ok punce sam vzemte v zakup, da vsi ti stranski učinki, ki jih naštevate niso vedno posledica KT... zrediš se lahko tudi iz drugih razlogov, zopern si lahko tut brez KT itd.

Se mi zdi, da ene vsak negativni simptom, ki se pojavi takoj povezujete z KT.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

se strinjam z migreno.

am...mam tut js eno butasto uprašanje. a je možno, da se telo navadi na KT in le te nanj več ne vplivajo tako kot bi morale?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sokolja napisal/-a:am...mam tut js eno butasto uprašanje. a je možno, da se telo navadi na KT in le te nanj več ne vplivajo tako kot bi morale?

js sm se tud tko spraševala ko sm mela diane35 (ki naj bi čistle kožo...), ker so mi čez 2 leti spet nastajali mozolji, pa dlakice povsod...
zdej nevem...glede zaščite se pomoje telo ne "navadi", in so 99% tudi čez 5 let jemanja...glede teh mozolju in dlakic pa tud js nism gvišna...
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

ja saj ravno zato sprašujem :( odkar jemljem KT nimam več mozoljev, sedaj so se mi pa spet pojavili in tudi po dekolteju, kjer jih prej nikoli nisem mela. :evil:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

matr jest bi mogla nehat te tabletke jemat. spet mam una gnila obdobja k sm vsa občutljiva, dons sm naprimer solze dobila pr reklami za Kinder. pr tisti k sta mtka pa hčerka, k da hčerka pol mtki v torbo uno čokoladko in pol mat to v službi vid. men jo blo tok lepo, da sm kr jokat začela :D
Uporabniški avatar
powerpuff
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuff »

densy napisal/-a:matr jest bi mogla nehat te tabletke jemat. spet mam una gnila obdobja k sm vsa občutljiva, dons sm naprimer solze dobila pr reklami za Kinder. pr tisti k sta mtka pa hčerka, k da hčerka pol mtki v torbo uno čokoladko in pol mat to v službi vid. men jo blo tok lepo, da sm kr jokat začela :D

ofak kere tabletke pa mas to :lol: :D
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

ah določeno obdobje rabi telo, da se navadi na KT. jaz sem tudi imela svoje krize z Logestom ampak zdej ne čutim več vpliva na razpoloženje.. jemljem jih 2 leti in mogoče se splača mal potrpet, ker tud menjava tabletk je šok za telo.

aja pa to mi nikol ni blo jasno.. te Diane tabletke in kocine... o kakšnih kocinah je govora tuki? o konkretnih al tistih puh dlačicah? ni mi jasno kako delujejo lahko tabletke na poraščenost, kaj dlake odpadajo al kako?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

ja najprej sm mela logest ene tri leta, pol se je pa to dogajal sm pa pred enmu letam šla na yarino. zdej mam pa spet te scene. jao, reklama za čokolado jest pa v jok :D
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

densy a po yarini si tud taka? Ker js sem zdej sele zacela jemat yarino (prej sem mela minulet) in sem ze tko cmera, kaj bo zdej sele :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

ma ja no .. en let je blo dobr zdej se je pa začel. te tabletke so vse en sranje
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

punkie_ napisal/-a:aja pa to mi nikol ni blo jasno.. te Diane tabletke in kocine... o kakšnih kocinah je govora tuki? o konkretnih al tistih puh dlačicah? ni mi jasno kako delujejo lahko tabletke na poraščenost, kaj dlake odpadajo al kako?

ja to je tko: :D
niso lih une hart kocine, so bol puh ja...npr. če maš kej na hrbtu kšne dlačice, al pa tm od popka proti dol (k ponavadi itk pridejo skor nevidne, ma čuti se jih)...in to pole kr odpade...k sm probala kšne dlakice odtrž, so kr padle same, k nevem...verjetno jim oslabi korenina al kej tazga...ne me prašt :wink:
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

borboletta napisal/-a:rose8: kolk časa jih pa že jemlješ? Kr je potreben čas da se telo navadi na njih. Jst vem zase, da po treh škatljicah se mi je razpoloženje spremenilo tako zelo, da to ni res. Potem, čez kšn mesc, dva pa je blo spet vse vredu. In k sm G povedla da mi ful niha razpoloženje, je reku da je to normalno in d če ne bo spet normalno čez kšn mesc, mi bo menjov.

jemljem jih eno leto.
Zaklenjeno