Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

*pocahontas* napisal/-a:katerega frizerja pa mi priporocate?

Frizersko kozmetični center OZ, povprašaj po Mirkotu ;) Zagotavljam ti da boš zadovoljna ;)

lp
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

miikena napisal/-a:To vprašanje bi lah pomojem v kako splošno temo o frizerjih postavila, k je že kr neki takih ..

Drgač pa da ti odgovorim - sm bla enkrat pr Miču pa mi ni blo tok kul, mi je pr Stevotu bl fajn, al pa pr Tomo frizerju, k ma pa še mejčkn nižje cene.

Tomo je tud men kul..sicer ga tud poznam, ampak morm rečt da zna zlo poskrbet za stranke, predvsem zato ker je ful pedanten.ena sošolka, ki je bla ful ok v razredu (frizerska) in je ful znala je hotla it h njemu na prakso pa je ni vzel, ker je mel točno določena merila kakšen frizer mora bit in jih ni dosegla...res model je ful natančen in svaka mu čast :)
drgač pa moja mami hodi k miču na tržaško, kjer navidezno pozna eno frizerko in jo res zmeri tanajtaboljš ostriže.po poletju grem še jst tja (zdej se ene tri leta sploh nism strigla :D ), in sporočim rezultat. :)
Uporabniški avatar
Geja.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Geja. »

Gusti. Las Vegas :gut:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

OblakT napisal/-a:Pr Stevotu sem dala 25 evrov ampak sorči jih je Aleš vreden...

A to je ta Aleš, k je zabrit, ane? :)
Me je enkrat strigu pa je super naredu pa še faca je & prijazen.

*purple* sam se zna pa mal zavleč pr njemu, k rad debatira pa razlaga & razlaga. :D Drgač pa ja, je razlagu, da mu prej, k še ni bil na svojem, ni blo kul, ker so ga silili hitr strič, da pride čim več strank mim in podobne zadeve, ker pač raj nardi naizi pa da je fajn frizura, k pa neki na prbližn.
Ma ja no, all in all, če greš tja pomojem ne morš falit, je cela ekipa kul.

K smo lih pr frizerjih, zdej sm se mal razvadla in navadla pr frizerjih barvat, zdej pa šparam dinarčke, ker grem mal naokol potovat, pa mi gre narastek res že tok na živce, da se morm doma pobarvat in me je čist groza. Brr, upam, da bo ok izpadl, ker zdej sm mela (oz. mam) tri različne barve gor.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pocahontas* »

kaj pa tisti salon ki je na trubarjevi cisto na zacetku zraven calzedonie?

Kaksne so cene drugod?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Geja. napisal/-a:Gusti. Las Vegas :gut:
:?:
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Damyanchyka napisal/-a:
*pocahontas* napisal/-a:katerega frizerja pa mi priporocate?

Frizersko kozmetični center OZ, povprašaj po Mirkotu ;) Zagotavljam ti da boš zadovoljna ;)

lp

Se strinjam! Tam so vsi fajni, sam Vele pa rula! :D
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Heilie napisal/-a:
Se strinjam! Tam so vsi fajni, sam Vele pa rula! :D

Mirko je moj brat :D ..ja ja face so pa ful sproščeno ozračje..me veseli da ti je ql tm ;) lp
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Mirko je moj brat :D ..ja ja face so pa ful sproščeno ozračje..me veseli da ti je ql tm ;) lp[/quote]

Meni je tam res najboljše, ker še nikjer nisem bila tok zadovoljna s frizuro, pa tud obstala mi je vsaj 2 meseca...kvalitetno striženje. Sam na žalost so cene visoke, previsoke za moj žep in ne bom mogla ravno velikokrat tja..:(
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mimi.k »

ze od osnovne sole sem se strigla pri micu, zadnji dve leti pri gustiju (ker je frend od fanta), ampak zdej sem pa najdla the best frizerja - full poceni, blizu s katerim sem zelo zadovoljna, npr. umivanje las z masazo in strizenje, susenje z vsemi dodatki od 20evrov, dolgi lasje. vsec mi je se posebi zato, ker ne maram da me zenske strizejo; so bolj lenobne in te nocejo postrici lepo, ker so mogoce malo ljubosumne in bi rade tudi cimprej opravle, pa tudi ta fant (frizerstvo-kramar.si) raje vidi, da imajo zenske daljse lase, ker so bolj zenstvene, kot nekateri moski frizerji, ki so me hoteli postrici cim krajse. zaenkrat vse pohvale, pa se salon je full lep.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

VPRAŠANJE:

Mam zelo dolge lase in sm se jih že pošteno naveličala. Odločla sm se, da si jih postrižem. Zj me pa zanima, če bom pri frizerju kej majn plačala, če mi mami odstriže lase in grem k frizerju sam na styling?
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pocahontas* »

koliko stane striženje in trajna pri stevotu ali miču? Prosim za hiter odg., ker si zelim se pred zacetkom sole spremeniti frizuro :D
Uporabniški avatar
SweetNumb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: My field of paper flowers

Neprebrana objava Napisal/-a SweetNumb »

Maribor --> Simple :D
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

ptuj - studio real :)
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a all*starka »

teologinja napisal/-a:VPRAŠANJE:

Mam zelo dolge lase in sm se jih že pošteno naveličala. Odločla sm se, da si jih postrižem. Zj me pa zanima, če bom pri frizerju kej majn plačala, če mi mami odstriže lase in grem k frizerju sam na styling?

mislim da plačaš enako, ker ti jih itak z eno potezo pristriže in pol oblikuje! :)
Odgovori